Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Спагетті Барилла(Barilla PastaSpaghetti №5)

Бекон

Пармезан(багато не буває :) )

4 великі жовтки (на 2-3 порції)

IMG_4980.jpg

Хочу з вами поділитися улюбленим рецептом спагетті.Він палочка виручалочка на швидкоруч.

Поставити варити спагетті,по часу як вказано на упаковці.У мене Barilla Pasta Spaghetti №5 вариться 10 хв.

В глибокій пательні на маслі підсмажити бекон.

Соус -в мисочці перемішати жовтки,тертий пармезан,2 столові ложки водички в якій варяться спагетті.

В підсмажений бекон висипаємо зварені гарячі спагетті,виливаємо соус і перемішуємо.

Усе прото. Смачного!:smilie_girl_299::viannen_103:

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ГалинкаМалинка! Дякую за чудовий рецепт!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я такое тоже люблю, и попробывать хочется! Но если яица от неизвестной курицы, достаточно ли температуры макарон для термообработки желтков?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

lana19   

Дякую

inucya 

 Яйці купую в Метро,тому не задумуюся над такими питаннями.Вибачте але я не маю відповіді.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Галина, а я покупаю яйца в АТБ, но наверно это не важно, вот домашнее могу выпить сырым, а магазинное боюсь! 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Инуся! А я наоборот)) Сырые яйца не пью, но майонез делаю. И домашнее никогда в майонез не положу. Тк промышленные яйца больше вызывают доверия. Все же на производстве и обработка есть. Тк, недайбог, зараза там поселится - бизнес остановится. А это большие убытки. Сказанное не утверждаю, тк это мои собственные успокоения.))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ланочка, вот ты всё знаешь, скажи - до какой температуры нагреть жетки, чтоб было не страшно, а я тогда приготовлю, замеряю температуру и съем:vkusno1:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Типичная пастеризация яиц – это нагревание в течение 3,5 минут при 60°C.

Я помнила цифру 60. Гугл подтвердил

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Спасибо, Ланочка! Значит, раздобуду бекон или что-то подобное и сразу сделаю!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×