Перейти до вмісту
lana19

Делаем Мадлен вместе с шефом школы Lenotre Pierre Prevost

Recommended Posts

Screenshot_8.jpg

Автор фотографии - catherineswarovska (ИГ). Мадлен, испеченные по этому рецепту.

 

Les Madeleines par le Chef de l`ecole Lenotre Pierre Prevost  @pierregprevost.

Екатерина @katyaalex77 на днях провела прямой эфир с французским шефом школы  Lenotre Pierre Prevost по приготовлению этого знаменитого французского бисквитного печенья Мадлен

Прежде, чем делать это «простое» печенье, посмотрите внимательно эфир. Ценнейшая информация, которую не почерпнуть в книгах.

Ингредиенты:
4 яйца
250 гр сахара
350 гр муки
14 гр разрыхлителя
30 гр меда
70 гр молока
цедра половины апельсина
сок половины лимона
170 гр сливочного масла

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×