Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Какао тёмное - 30г

Мука пшеничная - 80г

Яйцо - 1 шт.

Масло сливочное (любой жирности) - 30г

Сахарная пудра - 150г

и 100г для обвалки печенья

Разрыхлитель теста - 10г

 

Метод

Просеять муку, какао, сахарную пудру и разрихлитель теста.

Добавить мягкое масло и яйцо

Замешать тесто.

Поставить в холодильник на час.

Достаём тесто из холодильника, формируем небольшие шарики.

Каждый шарик обильно обкатать в сахарной пудре.

Ставим выпекаться 10 минут на 190 градусов.

 

 

 
 
 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×