Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты

  • мука пшеничная-240 г
  • молоко 3,2%-240 г
  • сахар-80 г
  • ванильный сахар-10 г
  • разрыхлитель теста-1,5 ч.л
  • яйца c1-2 шт

 

Смешать все сухие ингредиенты в глубокой посуде.Вымешать венчиком до однородности.Добавить яйца по одному.

В конце добавить молоко и размешать до однородной массы.

Выпекать на сухой разогретой сковородке.Когда появляются пузырьки можно переворачивать.

 

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×