Jump to content
Natali06

росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!

Recommended Posts

В мене чоловік був українець,але вважав себе росіянином. Бо мати з Росії,і це було престижно. В 1984 р.ми поженились. Але як тільки ми стали незалежні,він став вивчати українську мову,доньку віддали в українську школу. І постійно розповідав мені ці страшні історії про Україну. Я нервувала,бо була дурною зомбі із радянського союзу... Він був дуже розумною людиною. Розповідав про Чечню,про тварюку пуйла.. про що ми сама найкраща країна у світі і які талановиті люди..і які тварюки кацапи.. а я все не хотіла слухати..бо я зомбі.. Він помер в 2008 році, і мені так хотілось би сказати,що мені соромно,що я сперечалася і плювалася.

А тепер дивіться,я була одна,і мені було 16 років. В мене був один Бог - Ленін. Пройшло багато років,що б я цього позбулася. А ці істоти живуть в цій кацапії,їх зомбують кожного дня і вони вірять ,що ми такі і є. Як та Мона,що з нами дружила і потім люто стала ненавидіти. У них тепер Бог диявол. І він забрав їх душі...

О, неочікувано! Цікаво, де це? Прокидаються тварини тіки коли на своїй шкурі іспитали?

🤡 русня прокидається? Де ж ви були у 2022-му році?

🤦‍♂️ «Панімающіє», тільки тоді коли почали отримувати те, що самі наробили

Сьогодні подивилася на їхню роз**бану колону техніки з живою силою в Курській області. Пишуть, що в КАМАЗах було повно солдатиків, майже ніхто не вижив.

От знаєте, я не злорадію, але мені не капельки їх не шкода. Мені боляче за тисячі наших і воїнів, і просто мирних людей, якіх отакі солдатікі нищили і нищать протягом 2,5 років. А от знищили ворога і на моїй землі саме вони вже нічого не подіють. Катюзі по заслузі.

11 година тому, musinka сказав:

О, неочікувано! Цікаво, де це?

Хм, дивно якось, невже це свіже справжнє відео? Не віриться щось...

7 годин тому, Наташшшка сказав:

Костянтинівка...

14 людей загинули і 43 поранені — такі оперативні дані щодо удару по Костянтинівці станом на 19:00.

Серед загиблих, імовірно, є троє дітей, однак тіла сильно пошкоджені і точно це встановить тільки експертиза. Серед поранених 1 людина перебуває у важкому стані — її доставили на лікування у Дніпро, решта отримує медичну допомогу на території області.

Наразі рятувально-пошукова операція тимчасово призупинена через безпекову складову.

Режим контртеррористической операции (КТО) ввели в брянской, курской и белгородской областях

Какие власти получают дополнительные полномочия во время действия режима:

▪️в любом месте и в любое время проверять документы, досматривать автомобили и людей;
▪️ограничивать в любое время и в любом месте движение автомобилей и пешеходов;
▪️усиливать охрану общественного порядка и объектов;
▪️приостанавливать оказание услуг связи или ограничивать использование сетей связи и средств связи;
▪️контролировать телефонные переговоры и интернет-переписку;
▪️запрещать продажу оружия и алкоголя;
▪️изымать транспортные средства организаций (не частные).

По площади и по количеству охваченного населения — это самый большой режим контр-террористической операции за всю историю россии.

В 09.08.2024 в 21:37, Магда сказав:

Хм, дивно якось, невже це свіже справжнє відео? Не віриться щось...

Насчет свежести цього відео не берусь судить, но воно за 2 дні облетіло всі ТГ канали і  на Ютубі .

. Но боюсь що якщо і правда, но такі одиночні протести мало що змінять.

https://apostrophe.ua/ua/news/society/2024-08-13/kurskiy-malchik-v-trusikah-stal-geroem-seti/328428

Девочки, скопировать не получается, просто откройте ссылку.

Я ржала на работе как ненормальная, комменты огонь!

Анекдот дня.

Військовослужбовець пише, що ми тут в Курській області зараз двіжуємо, наловили купу руських, взяли в полон і типу проблема: ну, мало транспорту, не знаємо, як їх типу пакувати, вивозити. Але, здається, придумали одне цікаве рішення, вам сподобається… І він же через деякий час пише: який мобільний крематорій?! Що ви мелете?!

2 години тому, Справжня господиня сказав:

https://apostrophe.ua/ua/news/society/2024-08-13/kurskiy-malchik-v-trusikah-stal-geroem-seti/328428

Девочки, скопировать не получается, просто откройте ссылку.

Я ржала на работе как ненормальная, комменты огонь!

Фу, ох і гидоття! Це ж страшно уявить що там в головах, раз до такого додумались, фе, бридко! Орки, і все

путин объявил новую цель СВО. Оказывается, СВО нужна для защиты детей в Туве.

То есть, согласно путину, украинцы, мирно жившие в 4500 километров от Тувы, угрожали тувинским детям.

Полтава…  моі співчуття… 

у мене тільки одне питання до  неба: коли ж цих руських виродків  Земля поглине? Коли вони всі здохнуть?! 

IMG_1193.jpeg

IMG_1194.jpeg