lana19 19019 Report post Posted February 26 россия ведет войну даже на Кулинарных форумах. На эти "лучики добра", от таких как Броніслава, есть только один ответ - 3 1 1 fronya40, Olima, Jefry and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Броніслава 0 Report post Posted April 12 22 часа назад, lana19 сказал: Мы не удаляем посты и не искажаем их смысл Навіщо ви це кажете?Віт не зміг тут написати повідомлення.Я не згодна з Вітом,але не потрібно обманювати Share this post Link to post Share on other sites
lana19 19019 Report post Posted April 12 Вит не смог написать? Удивительно. Может врет Вит? Хотите - напишите тут за него. Не смогнаписать и убрали пост - это разные вещи. А скрин есть того - что он не смог? 1 fronya40 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Броніслава 0 Report post Posted April 12 Він сам говорив, може і брехав Дівчата зараз повертатися в Україну рано?Ми помилилися,не треба було переходити кордон..... Share this post Link to post Share on other sites
lana19 19019 Report post Posted April 12 Спросите об этом у путина. Он лучше знает. 3 fronya40, lesik_l_01 and Магда reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
fronya40 15613 Report post Posted April 12 @Магда, і після тих преступних діянь з'являється якась Броніслава . Відкіля цей троль? Вся Україна зараз у траурі і плаче. За триколор зараз митєво голову відібьють. що з дітьми робили ваші прокляті гниди? Ви не люди. Ви сатаністи. Без душі, без серця. 6 Olima, Фрекен Бок, lesik_l_01 and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
lana19 19019 Report post Posted April 12 5 минут назад, fronya40 сказал: Броніслава с триколором Это Флаг Нидерландов. Но это в данном случае не важно. Смысл понятен. 1 fronya40 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
fronya40 15613 Report post Posted April 12 1 час назад, lana19 сказал: Это Флаг Нидерландов. Но это в данном случае не важно. Смысл понятен. ))))) арка "дружби" українського і російського народів. 3 3 Natali06, lana19, Olima and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Броніслава 0 Report post Posted April 13 Дівчатка,ми хочемо з Голандії повернутися до Німечини,тут умови дуже погані Дівчата,поділіться зі своїми чоловіками та синами цим відео.Хлопець- киянин дає цінні поради,як втекти від мобілізації та зберегти своє життя - Ссылка на видео удалена!!! - Администратор. Броніслава - незнание Законов Украины не освобождает от ответственности за их несоблюдение. Share this post Link to post Share on other sites
Natali06 17482 Report post Posted April 13 Пані @Броніслава( чи пан?) бажано розміщувати подібні відео на руських сайтах та форумах. Для того, щоб іхні чоловіки не ставали добривом на украінській землі. 5 1 fronya40, lana19, Elenka and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Фрекен Бок 3474 Report post Posted April 13 Наши мужики из-за границы в Украину толпами возвращались, чтоб воевать. Наташа, что это за недоразумение здесь завелось? Это троль какой-то? 4 1 fronya40, Sveta 2402, lesik_l_01 and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Броніслава 0 Report post Posted April 13 Танечка,навіщо ви обзиваєтеся?У цей лихоліття необхідно тепло сердець і повнота доброти.....Давайте з любов'ю зустрічати кожен свій день Share this post Link to post Share on other sites
lana19 19019 Report post Posted April 13 23 часа назад, lana19 сказал: Мы не удаляем посты и не искажаем их смысл Таня! Это Броніслава после этих моих слов появилось. Провоцирует... 1 fronya40 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Броніслава 0 Report post Posted April 13 Лано, я тебе підтримую,дякую що запросила на сайт,не треба зараз вносити смуту....Дівчатка я вас люблю....все буде добре Слава Ісусу Share this post Link to post Share on other sites
fronya40 15613 Report post Posted April 13 @Броніслава якщо вам погано в Нідерландах, і в Німеччині буде погано. Вам добре буде в Рашастані. Їдьте туди. І якщо всі втечуть, то хто нас буде захищати? Якщо такі думки- навіщо сидіть у Європі ? Кацапія з радістю вас заберуть. 4 1 lana19, Olima, lesik_l_01 and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Броніслава 0 Report post Posted April 13 (edited) У Німеччині зараз дають окремі кімнати,а не у загальному спортзалі Edited April 13 by Броніслава Share this post Link to post Share on other sites
lana19 19019 Report post Posted April 13 Броніслава! 1 fronya40 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Броніслава 0 Report post Posted April 13 Лано!Наразі сильно йдуть інформаційні бої.нам треба триматися разом і випромінювати любов та співчуття Share this post Link to post Share on other sites
lana19 19019 Report post Posted April 13 Для тех, кто не понял 3 Lika_N, fronya40 and inucya reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Natali06 17482 Report post Posted April 13 5 часов назад, Фрекен Бок сказал: . Наташа, что это за недоразумение здесь завелось? Это троль какой-то? Таню, то напевно сам шеф до нас завітав) тільки чомусь в жіноче платтячко одягнувся))) мабуть йому його стадо овець дуже надоііло))) 7 Elenka, Sveta 2402, Olima and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Броніслава 0 Report post Posted April 13 7 часов назад, lana19 сказал: Для тех, кто не понял Мир і душевний спокій назавжди в наших серцях.Ми дуже багато пережили....Дівчатка давайте заспокоїмося і забудемо про все погане Share this post Link to post Share on other sites
lana19 19019 Report post Posted April 13 Хотели забанить, как хейтера. Но потом решили, что не будем этого делать. Броніслава - это показательный пример всей ссученной сущности российских настоящих и он-лайн вояк и их президента. Добить физически и морально Украину и украинцев под гуманным предлогом. И ведь на форуме, все как в жизни. Ушли от них и не вспоминали все это время. А они все лезут и лезут...И нас потом обвиняют, что это мы решили напасть. Не получится у вас ничего! Когда я читаю таких, как Броніслава, я еще больше ХОЧУ И ВЕРЮ в то, что Украина отстоит свою территорию и ПОБЕДИТ в этой войне! Бессмысленно комментировать посты этого "дружелюбного" российского Броніслава . Ругаться матом плохо, я знаю. Но с этими только так. И скажу за всех нас еще раз...Может дойдет наконец-то? 8 Olima, inucya, Elenka and 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Броніслава 0 Report post Posted April 13 3 часа назад, lana19 сказал: Хотели забанить, как хейтера. Но потом решили, что не будем этого делать... Лана ти зовсім не так зрозуміла.Я тільки прошу припинити ненависть та злість.потім- цей плакат про російський корабель?Наша перемога близько і давайте її зустрінемо зі світлим спокійним обличчям та радісною посмішкою.......без ненависті та нецензурної лайки посміхайтеся дівчини і моліться Слава Ісусу Share this post Link to post Share on other sites
РАДУШКА 112 Report post Posted April 14 Ой, здається, я знаю "цю" Броню 3 1 Olima, Natali06, lana19 and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Natali06 17482 Report post Posted April 14 Аню, відкривайте « явки і паролі»!)) Чекаємо! 1 Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites