Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Котлети курячі з кабачком

Recommended Posts

Ингредиенты:

400 г очищений кабачок

500 гр курячого фаршу

1 середня цибулина

2 зубчик часнику

2 жовтки

2 ст. кукурудзяного крохмалю

2 ст. манної крупи

спеції на ваш смак сіль, перець

зелень за бажанням

олія для смаження

Screenshot_41.jpg

 
Метод
 
Кабачки натерти на тертці, видавити сік.
Цибулю та часник нарізати дрібним кубиком.
До овочів додаємо фарш, жовтки, манку, крохмаль, спеції, добре перемішуємо ложкою, залишаємо масу постояти 10 хвилин.
Розігріваємо сковороду, наливаємо олію, викладаємо масу ложкою, обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору на середньому вогні. Викладаємо котлети на паперовий рушник, щоб убрати лишній жир.
Готові котлети подаємо до будь-якого гарніру чи салату.
 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×