Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Заливний пиріг з кабачком та сиром Смачний варіант для легкої вечері

Recommended Posts

Ингредиенты:

5 яєць
250 мл кефіру
150 мл рафінованої олії
1 ч. л солі
300-330 гр. борошна
2 шт. натертого кабачка
150 г твердого сиру
2 шт. помідор
спеції базилік, чорний перець за смаком
1 ч. л розпушувача
пергамент
форма 24 см

зображення_viber_2022-07-04_13-07-08-744.jpg

Метод

Готуємо тісто
В миску кладемо яйця збиваємо, щоб розбились жовтки 1 хвилину, далі додаємо кефір, олію, все разом перемішуємо. Окремо змішуємо борошно та розпушувач, просіюємо в рідину. Все разом перемішуємо до однорідності маси.
Начинка
Натираємо на дрібній тертці кабачок, руками віджимаємо рідину, додаємо в тісто і натираємо на великій тертці твердий сир, теж додаємо в тісто. Усі разом перемішуємо лопаткою.

Підготуємо форму (24 см) – дно застилаємо пергаментним папером. Викладаємо тісто, рівномірно розподіляємо формою. Нарізаємо помідор тонкими півкільцями та зелень. Викладаємо помідор, зверху присипаємо зеленню. Розігріваємо духовку на 160 градусів, випікаємо 40-45 хвилин до готовності, орієнтуйтеся по своїй духовці.
Після випікання пиріг можна подавати до столу як теплий, так і охолоджений.

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Интересный рецепт! Что-то новенькое с кабачка. Помидоры свои начинают тол ко поспевать. А вот кабачки вчера все оборвала, до самых маленьких. Как созреют все составляющие, обязательно попробую приготовить.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×