Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Як смачно приготувати молоду картоплю

Recommended Posts

Ингредиенты:

Картопля

Вершкове масло

Сир моцарела

Часник та спеції

Зелень

зображення_viber_2022-07-11_09-45-50-086.jpg

 

Метод

Очистити картоплю, ставимо варити заливши холодною водою на середньому вогні, до готовності.
Тим часом нарізаємо дрібно часник, зелень та сир тоненькими пластами (для рецепта я використовую сир моцарела, ви можете брати будь-які сорти твердого сиру).
Коли зварилась картопля, зливаємо воду. Нагріваємо пательню, кладемо вершкове масло, часник та спеції, помішуючи просмажуємо пару секунд, щоб часник віддав свій аромат у вершкове масло. Викладаємо відварену картоплю, періодично помішуючи просмажуємо її до золотистої скоринки на середньому вогні.
Потім додаємо зелень та сир викладаємо слайсами зверху на картоплю. Накриваємо кришку і просмажуємо на маленькому вогні, до моменту поки сир повністю не розплавиться.
Вимикаємо вогонь і зразу подаємо до столу.
Страва з молодої картоплі готова)

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Интересно! Я молодую картошечку обычно заливаю сметаной с чесноком и зеленью. А здесь с сыром. Никогда бы не додумалась! 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×