Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Квашені огірочки на зиму без оцету та цукру

Recommended Posts

Ингредиенты:

огірки свіжі
100 г солі
5 зубчиків часнику
1 л води
зонтики кропу
листя : смородини (5 шт)
хрону (1 шт),
дубу (5шт)
вишні(5 шт)
корінь хрону 2 шт

зображення_viber_2022-07-18_09-42-40-117.jpg

 

Метод

 

Промити гарно огірки, підібрати сорт який можна квасити.
Підготувати для квашення такі інгредієнти: очистити часник, промити зонтики кропу, листя вишні, смородини, дубу, хрону. Очистити й промити корінь хрону.
Беремо 3-х літровий бутель(я обов’язково його стерилізую), на дно кладемо зонтик, листя всі види, коріння хрону та часник. Накладаємо огірки, гарно втрамбовуємо.
Окремо у ківшик набираємо воду (1 л), ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, далі додаємо сіль, перемішуємо, щоб сіль розчинилась. Заливаємо рідину в бутиль на огірки, закриваємо кришкою. Даємо охолонути й ставимо в холодне місце для зберігання. Огірки можна коштувати, коли вони вже вистояться в жовтні, листопаді.
Смачні, хрумкі квашені огірки готові)

Процес приготування у відео рецепті:

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×