Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Сирник з лохиною та маком

Recommended Posts

Ингредиенты:

тісто:
300 г борошна
3 ст.л какао
200 г вершкового масла
150 г цукру
начинка:
500 г сиру
200 г цукру
2 ст.л кукурудзяного крохмалю
3 яйця
200 мл сметани
3 ст.л. маку
300 г ягоди лохини
форма 26 см пергамент

зображення_viber_2022-07-27_10-52-36-436.jpg
 

Метод

Готуємо тісто, в місткості з'єднуємо просіяне борошно, цукор, какао, перемішуємо вінчиком, щоб з'єдналися сухі інгредієнти, далі додаємо вершкове масло. Перетираємо все разом у крихту. Маса повинна бути як вологий пісок. Поки будемо готувати сирну начинку, шоколадну крихту ставимо в холодильник.
- Готуємо сирну начинку, в мисці з'єднуємо сир (рекомендую перетерти його на сито чи перемолоти на м’ясорубку), цукор, яйця сметану, крохмаль, мак збиваємо блендером до однорідності маси.
- Формуємо сирник, беремо роз'ємну форму 26 см, дно застилаємо пергаментним папером, тісто умовно розділяємо на 3 частини, першу викладаємо на дно, притискаємо рукою, далі з другої частини формуємо бортики. Можна взяти склянку і попридавлювати нею, щоб рівномірно крихта розподілилась за формою. Зверху викладаємо сирну начинку, далі ягоди лохини по всьому колу. І зверху присипаємо крихтою яка залишилась(третьою частиною).
- Розігріваємо духовку на 160 градусів і ставимо випікатися на 40-45 хвилин (орієнтуємось по своїй духовці).
- Коли сирник випекли, залишаємо його в духовці до повного охолодження, тільки потім виймаємо з форми.
Неймовірно смачний сирник з лохиною готовий)
Процес приготування у відео рецепті:

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×