Jump to content

Recommended Posts

Ингредиенты:

тісто:
300 г борошна
3 ст.л какао
200 г вершкового масла
150 г цукру
начинка:
500 г сиру
200 г цукру
2 ст.л кукурудзяного крохмалю
3 яйця
200 мл сметани
3 ст.л. маку
300 г ягоди лохини
форма 26 см пергамент

зображення_viber_2022-07-27_10-52-36-436.jpg
 

Метод

Готуємо тісто, в місткості з'єднуємо просіяне борошно, цукор, какао, перемішуємо вінчиком, щоб з'єдналися сухі інгредієнти, далі додаємо вершкове масло. Перетираємо все разом у крихту. Маса повинна бути як вологий пісок. Поки будемо готувати сирну начинку, шоколадну крихту ставимо в холодильник.
- Готуємо сирну начинку, в мисці з'єднуємо сир (рекомендую перетерти його на сито чи перемолоти на м’ясорубку), цукор, яйця сметану, крохмаль, мак збиваємо блендером до однорідності маси.
- Формуємо сирник, беремо роз'ємну форму 26 см, дно застилаємо пергаментним папером, тісто умовно розділяємо на 3 частини, першу викладаємо на дно, притискаємо рукою, далі з другої частини формуємо бортики. Можна взяти склянку і попридавлювати нею, щоб рівномірно крихта розподілилась за формою. Зверху викладаємо сирну начинку, далі ягоди лохини по всьому колу. І зверху присипаємо крихтою яка залишилась(третьою частиною).
- Розігріваємо духовку на 160 градусів і ставимо випікатися на 40-45 хвилин (орієнтуємось по своїй духовці).
- Коли сирник випекли, залишаємо його в духовці до повного охолодження, тільки потім виймаємо з форми.
Неймовірно смачний сирник з лохиною готовий)
Процес приготування у відео рецепті:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×