Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Хрумкі мариновані огірки з кетчупом Чілі на зиму

Recommended Posts

Ингредиенты:

 на 6 шт 1 л баночок:
2,5 л води
75 г солі
180 г цукру
200 мл оцет
3 кг огірків
6 шт лаврового листа
Зонтик кропу
6 шт духмяного перцю
12 шт чорного перцю горошком
6 шт зубчики часнику
12 ст.л. кетчупу Чілі

зображення_viber_2022-08-01_10-16-31-691.jpg
 

Метод

Підготовляємо огірки, їх треба гарно промити, обрізати ножем кінчики огірка.
- В стерилізовані банки (1 л) в кожну кладемо на дно, 1 шт лавровий лист, 1 шт духмяний перець, 2 шт. горошок чорного перцю, 1 шт зубчик часнику, зонтик кропу.
- Накладаємо огірки, гарно втрамбовуємо.
- Готуємо маринад: в каструлю наливаємо воду, ставимо на вогонь й доводимо до кипіння, додаємо сіль, цукор, кетчуп Чілі, гарно перемішуємо, чекаємо, щоб закипіло, виливаємо оцет і знімаємо з вогню. Розливаємо маринад зверху на огірки.
- Беремо велику каструлю, кладемо на дно полотенце, ставимо баночки, наливаємо холодну воду до 2 см не до верху. Накриваємо баночки кришечками. Ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння, і стерилізуємо 20 хвилин. Далі закатуємо огірки  ключем. Перевертаємо кожну баночку вверх дном, укутуємо ковдрою, залишаємо охолонуть. Потім зберігаємо огірки в прохолодному місці.
Хрумкі мариновані огірки з кетчупом Чілі на зиму готові)

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×