Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Картопля з овочами та гомілками запечена у фользі

Recommended Posts

Ингредиенты:

1 кг картоплі
300 г шампіньйон
2 шт солодкого перцю
300 г кабачків
2 шт помідора
1 шт цибуля
8 шт гомілок
100 мл олії
2 зубчики часнику
160 г вершкового масла
зелень петрушка
сіль, перець, паприка, базилік

фольга

зображення_viber_2022-08-03_13-53-59-622.jpg

Метод

Овочі перемити, очистити від шкірочки та насіння. Картоплю, кабачок, помідор – невеликими шматочками. Цибулю, півкільцями. Перець – смужками. Шампіньйони – слайсами. Всі овочі з’єднуємо у мисці, до них додаємо олію (50 мл), сіль, перець, базилік або італійські трави, до смаку. Перемішуємо й залишаємо поки на столі, щоб овочі промаринувались у спеціях.
- Курині гомілки, промиваємо й обсушуємо. Робимо пару надрізів ножем на кожній гомілці. До них додаємо спеції, сіль, паприку, чорний перець, перемішуємо. Розігріваємо пательню наливаємо 50 мл олії, кладемо розрізані зубчики часнику, просмажуємо, щоб часник напитав олію. Викладаємо гомілки й на середньому вогні, обжарюємо їх по 5 хвилин з обох боків до золотистого кольору.
- Нарізаємо вершкове масло на шматочки по 20 г.
- Дрібно нарізаємо зелень.
- Коли все готово, відриваємо шматок фольги, по середині кладемо овочі, зверху гомілку, вершкове масло шматочок і присипаємо зеленню. Збираємо краї фольги й утворюємо таку собі торбинку, щільно притискаємо, щоб не було дірочок. Викладаємо на протвінь, і так формуємо зі всією картоплею.
- Розігріваємо духовку на 180 градусів і випікаємо 50 хвилин.
Готову картопельку подаємо до столу зразу після приготування)
Процес приготування у відео:

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×