Справжня господиня 3504 Posted January 20 Борщ без капусти, а пиріжки з тушкованою квашаною капустою. Колись Вова просив поквасити і ото її їв,їв,їв... в тиждень по 100 грам... та я вже псіханула і ото з залишків пиріжків нажарила, 16 штук. А салаку сама солила, дуже смачна вийшла. Ех, рУмочки не хватало, бо я ще пілюлі пью. 5 Дяна, Наташшшка, inucya and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2242 Posted January 21 Тримайте мене семеро, я біжу за пиріжками волосся назад . Люблю я смажені пиріжки зі смаженою квашеною капустою. Мої всі фекають на таку капусту, а я люблю. В дитинстві мама часто картопляними робила саме з такою капустою, то це для мене смак дитинства. 3 1 inucya, Lika_N, Магда and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Lika_N 2784 Posted January 21 Я ось вас надивилась..і собі щось))) Но,в мене питання. Я здесь эксперимент с блинами,вот сегодня делала 2яйца+1молоко+1китяток+1 мука,соль+3.5ст.л сахара+слив масло кусочек+чуть постного. Это у меня молоко закончилось)) И думала что из за целого стакана воды,блины будут ..ну кушать можно))) Обычно я делаю на молоке(2стакана или 1.5+0.5кипятка) И чего я колгочусь с блинами..мне чего то не хватало.. А здесь на молоке и воде..как то все совпало. Тоесть у меня только жидкость разная)) Это как?так и должно быть? 1 inucya reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3504 Posted January 21 26 хвилин тому, Lika_N сказав: Я ось вас надивилась..і собі щось))) Но,в мене питання. Я здесь эксперимент с блинами,вот сегодня делала 2яйца+1молоко+1китяток+1 мука,соль+3.5ст.л сахара+слив масло кусочек+чуть постного. Это у меня молоко закончилось)) И думала что из за целого стакана воды,блины будут ..ну кушать можно))) Обычно я делаю на молоке(2стакана или 1.5+0.5кипятка) И чего я колгочусь с блинами..мне чего то не хватало.. А здесь на молоке и воде..как то все совпало. Тоесть у меня только жидкость разная)) Это как?так и должно быть? Ліка, я взагалі можу на самій воді млинці напекти. Знаєш, які смачні! А в тісто на пельмені можу воду пополам з молоком зробити, смачні будуть! В мене теж є рецепт де молоко і кип*яток, смачні. Якщо твій експеримент тобі до вподоби, то й добре. 2 Lika_N and inucya reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Lika_N 2784 Posted January 21 Я чогось думала,що вкусніші на молоці+трохи води..а ні)) 2 inucya and Справжня господиня reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
AlenaT 2382 Posted January 22 Вітаю! А мене мама навчила млинці жарити на молоці полам з водою. Зазвичай на литр молока додаю литр води холодної сирої. 2 Lika_N and lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3504 Posted January 23 10 годин тому, AlenaT сказав: Вітаю! А мене мама навчила млинці жарити на молоці полам з водою. Зазвичай на литр молока додаю литр води холодної сирої. Ого, на два літра скільки тіста! Це ж півдня стояти жарити! 1 Lika_N reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
AlenaT 2382 Posted January 24 ))))))))))))) Здаю лайфхак! Вже років 15 смажу млинці тільки на двох пательнях Тільки так!!! На 2 л тіста часу займає трохи більше години))) 3 Справжня господиня, Магда and Lika_N reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Магда 2208 Posted January 24 17 хвилин тому, AlenaT сказав: ))))))))))))) Здаю лайфхак! Вже років 15 смажу млинці тільки на двох пательнях Тільки так!!! На 2 л тіста часу займає трохи більше години))) Теж так роблю) А деруни взагалі трьох, бо їх потрібно швидко багато насмажити і подати на стіл гарячими) 3 Справжня господиня, AlenaT and Lika_N reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1019 Posted Saturday at 12:43 PM В мене сьогодні зелений борщ і шкідливі смажені м'ясні млинці Ну ще крекери і медове печивко, але то вже не нам 6 Магда, цифра, Справжня господиня and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Магда 2208 Posted Saturday at 06:15 PM А у нас гороховий суп та тушена у вершках кінг-кліп з рисом на гарнір. До речі, кому цікаво, в Новусі зараз дуже гарна знижка на рибу. 4 цифра, Наташшшка, Lika_N and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2242 Posted Sunday at 02:44 PM Сьогодні був борщ, а до борщу пампушки з часником 7 Natali06, Справжня господиня, цифра and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Магда 2208 Posted Sunday at 03:38 PM 52 хвилини тому, Olima сказав: а до борщу пампушки з часником Клас! Я б оце з'їла б отих пампушок! Аж смак відчула) 3 Справжня господиня, УкраІнка and Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3504 Posted Monday at 07:12 AM 16 годин тому, Olima сказав: Сьогодні був борщ, а до борщу пампушки з часником Оля, я вже в дорозі! Залиш мені тарілочку борщу та трішки пампушечок! Я так скучила за нормальною їжею! 1 1 Olima and УкраІнка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2242 Posted Monday at 08:08 AM Світлана, чекаю. Борщ ще є, а свіженьких пампушок ще напечу заради дорогої гості . А що у тебе трапилося, що нормальну їжу не готуєш? Це на тебе не схоже. Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3504 Posted Monday at 08:35 AM (edited) 27 хвилин тому, Olima сказав: Світлана, чекаю. Борщ ще є, а свіженьких пампушок ще напечу заради дорогої гості . А що у тебе трапилося, що нормальну їжу не готуєш? Це на тебе не схоже. Борщ варю без капусти, бо ми її не можемо їсти. А заради однієї тарілки з капустою борщ не зварити. Пампушки не роблю, бо Вова не може їсти часник, а без часника воно не те. Я іноді купляю собі в Варусі декілька пампушок часникових, дуже вони в них смачні. Чи то мені вже так їх хочеться, що все смачним здається. Отак і живемо. То не можна, то не готуй, а смак куди дінеш... Я хочу м*ясо смажене типу шашлика, щоб зубами кусати, а Вові подавай варене до вати, щоб губами їсти. Ну і готую як він хоче, бо не будеш на одну людину окремо готувати. Іноді відриваюся. Edited Monday at 08:36 AM by Справжня господиня 2 Olima and УкраІнка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2242 Posted 20 hours ago Пропадає своя капуста, тому вирішила хоч наквасити її, хоч так довше постоїть. А ще в фейсбуці попався шоколадний кекс, то вирішила спробувати його приготувати, не поганий вийшов. 4 Магда, Наташшшка, Дяна and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1019 Posted 6 hours ago (edited) Аааааа, хочу квашеної капусти Своєї немає, а купляти щось трохи дорого цьогоріч, ех) Треба йти суп варити, а я не можу придумати який Edited 6 hours ago by Наташшшка Share this post Link to post Share on other sites