Jump to content
Sign in to follow this  
lana19

Корисні посилання для пасок з форуму

Recommended Posts

Розкажу, як їсти паску, щоб не втрачала свого красивого вигляду.

Вище донця на 1,5-2 см ножем зробити розріз паралельно столу, знов вище відступити 1,5-2см і також розрізати. Можна ще так розрізати. Ці шайби відкласти, а залишок паски з глазур*ю поставити на донце. Паска знову має первинний вигляд, тільки стала нижче))) І розріз не сохне. А відрізанними кругляшками поласувати з чаєм)))

Дуже зручно так робити з високими пасками.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×