Jump to content
Sign in to follow this  
спокусницЯ

Салат-закуска з огірків з кетчупом

Recommended Posts

Ингредиенты:

Огірки - 3кг
Олія рослинна - 250мл
Вода - 125мл
Цукор - 180г
Сіль - 1,5 столові ложки
Оцет 9%  - 100мл
Кетчуп - 250г
Кетчуп Чилі 250г
Часник - 12 зубчиків

 

1626769167_24-kartinkin-com-p-zadnii-fon-stol-krasivo-25ГГГГГГГГГ.jpg

Метод

Залити в каструлю воду та оцет. Додати цукор сіль кетчуп та олію. Ретельно перемішати.
У чистих огірків відрізати попки та розрізати вздовж на 4 частини.
Покласти огірки у каструлю з маринадом. Перемішати.
На сильному вогні під кришкою довести до кипіння. Перемішати.
Зменшити вогонь до середнього та варити 20- 25 хвилин.

За 10 хвилин до кінця варіння додати подрібнений часник.

Чисті банки з кришкою твіст обдати окропом і розкласти огірки з маринадом. Рідини має бути достатньо щоб покрити всі огірки.
Закрийте банки кришкою. Перевернути і залишити до повного остигання на столі.
Зберігати у шафі.
Зняти пробу можна вже за добу чи кілька днів.

З цієї кількості інгредієнтів вийшло
3 - 0.5л баночки
1 - 650мл банку
1-1л банку

photo1691181127.jpeg

Джерело - Ольга Матвій

 

 

Украіна

Житомирська область

Війна росії  з Україною

День 526

Share this post


Link to post
Share on other sites

Дякую, Оксана, за рецепт. Я вже зробила, робляться швидко, солоденькі, смачні. Робила 0,5 порції на пробу, тепер зроблю ще

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×