Jump to content

Recommended Posts

Масляне печиво - 180 г

Масло - 75 г

Вершковий сир - 380 г

75 г йогурту

Кокосові пластівці - 75 г

Білий шоколад - 80 г

Зущене молоко - 80 г

Роздробіть печиво і змішайте з маслом.

Розкладіть в форму так, щоб були сторони 

 

Наповнення:

Перемішайте вершковий сир з йогуртом, згущеним молоком ту стружкою кокоса;

Розтопити шоколад у мікрохвильовій печі (пере

Залийте начинку і помістіть десерт в холодильник на 2 години;

Виймаємо десерт з холодильника, нарізаємо мигдаль та шоколад і посипаємо зверху.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×