Jump to content
Справжня господиня

Риба смажена. Метод від Справжньої господині

Recommended Posts

Ингредиенты:

Риба
Сіль
Спеції для риби
Густа томатна паста - 1-2 ст.л.
Борошно
Олія для смаження

445776908_456494830262468_7941326109217258564_n.jpg

Метод

Ви хочете риб? Їх є  у мене!
Розкажу вам дуже смачний спосіб смаження риби, причому будь-якої риби. Ну крім дуже шляхетних риб, яким не потрібні такі додаткові смакові прикраси.
У мене був великий лящ.
Рибу очистити, випатрати і розрізати на порційні шматки.

447051883_456494870262464_5361141366983090906_n.jpg
Рибу посолити, додати приправи до смаку. Додати 1-2 ст. густої (це важливо!) смачної томатної пасти та обмазати нею шматки риби. Залишити на 15-20 хвилин для просолювання.

445220339_456494926929125_6584579743036193569_n.jpg
Далі шматки риби разом з пастою обваляти в борошні. Ось як є на них паста, так і беріть обвалювати.

445724651_456494986929119_2752106252284050069_n.jpg
Смажити на сковороді в олії як завжди, тільки вогонь робіть менше, ніж звичайно. Паста може підгоріти на сильному вогні, стежте.
Ну і потім на тарілках – найсмачніша риба! Томатпаста дасть невелику кислинку, так доречну до риби, та й гарно.

Всім смачного!

 

 

Україна. Дніпро

Війна росії  з Україною

День 829

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×