Фрекен Бок 3557 Posted June 9, 2024 Ингредиенты: Інгредієнти Вишня без кісточок 450-500 гр Цукор 125 гр Крохмаль кукурудзяний 25 гр Метод В посуді з товстим дном (у мене пательня) положити вишні та половину цукру. Дати постояти, щоб зʼявився сік. На повільному вогні довести до кипіння та розчинення цукру (приблизно хвилину). Залишок цукру змішати з крохмалем та додати в вишню, акуратно та ретельно перемішати. Знову довести до кипіння та проварити до згущення крохмалю. Охолодити. У мене вперше в житті із пиріжків не витекла вишнева начинка).Ділюсь! Раптом не я одна така)) 6 Магда, Справжня господиня, lana19 and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3461 Posted June 14, 2024 Дякую за начинку, сьогодні пекла пиріжки. Дуже смачно!!! 3 1 Магда, lana19, Фрекен Бок and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Фрекен Бок 3557 Posted June 26, 2024 В 14.06.2024 в 21:13, Справжня господиня сказав: Дякую за начинку, сьогодні пекла пиріжки. Дуже смачно!!! Дуже рада, що могла бути корисною ❤️ 1 Справжня господиня reacted to this Share this post Link to post Share on other sites