Jump to content
Sign in to follow this  
Максим Chef

цей Лайфхак повинен знати кожен.

Recommended Posts

 

Так часто буває, що вдома у кожного може залишитись вчорашнє картопляне пюре, і часто люди викидають його. А можна натомість скористатись цим рецептом та приготувати із вчорашнього пюре смачну, легку та швидку страву для всієї родини. Рівно 5 хвилин і все готово.

 

Маленьким секретом є сир, який ми додамо, і який надасть страві цікавого смаку та текстури.

Скоринка хрустка, а в середині ніжне картопляне пюре з тягучим сиром.

Ось такий простий лайфхак, за допомогою якого вчорашнє пюре буде швидкою стравою на наступний день. 

 

Візьміть картопляне пюре, додайте два курячих жовтка (а з білків, які залишаться можна зробити яєчню), сухий часник, дрібку солі, муку - ретельно все перемішайте. 

Потім додайте натертого на крупній терці сиру сулугуні (моцарели, або будь-якого іншого улюбленого сиру), і знову все ретельно перемішайте. Так ви розподілите всі інгредієнти рівномірно. 

Далі формуємо картопляну котлету, щоб вся маса була зібрана і не розпалась.

Котлету сформували, тепер беремо велику миску, в яку насипаємо панірувальні сухарі, і обволакуємо сформовану кульку у паніровці.

Дістаємо котлету в панірувальних сухарях та робимо їй круглу форму за допомогою стакану або чашки (як вам зручно), трішечки надаємо форми, підправляємо та лопаткою викладаємо на дощечку. І так швиденько робимо багато кульок в золотистій паніровці. 

Тепер ставимо пательню на вогонь, чекаємо поки розігріється, наливаємо олії та чекаємо поки олія також нагріється, далі смажимо ці золотисті та смачні картопляно-сирні котлетки. 

 Викладаємо наші котлетки на серветку, щоб трішки забрати олію. Страва готова.

Скоринка хрустка, а в середині ніжне картопляне пюре з тягучим сиром. Смачно, швидко та легко.

 

Додаю також інгредієнти:

 

Панірувальні сухарі - 80 г;

Курячі жовтки - 2 шт; 

Сухий часник - 1 г

Картопляне пюре - 600 г

Олія - 120 г

Сир моцарела - 120 г

Мука - 40 г

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×