Jump to content
Sign in to follow this  
Максим Chef

Торт без випічки

Recommended Posts

 

Якщо ви шукаєте легкий у приготуванні, з повітряними коржами та неймовірним смаком торт, тоді цей рецепт точно для вас. 

Мʼякі коржі, ніжний крем, згущене молоко і неперевершений смак - цей торт підійде як для святкового столу, так і коли хочеться чогось смачненького. 

В цьому відео покажу вам покроковий рецепт десерту, який може зробити кожен.

Для приготування нам потрібно взяти миску, розбиваємо два яйця, додаємо какао, згущене молоко, ванільний цукор, сіль, розпушувач, олію. Всю цю масу також гарно змішуємо, додаємо муку та знову перемішуємо, і в останню чергу додаємо молоко і все разом змішуємо, щоб утворилась однорідна маса без комочків. 

Перемішавши все, розігріваємо сковорідку та один за одним смажимо наші коржі. Весь секрет у приготуванні тіста для цих коржів, за допомогою якого вони максимально мʼякі та пухкі.

Далі робимо крем, поєднуємо творог (домашній сир) з цукровою пудрою та вершками і збиваємо всю цю масу міксером. 

Далі коржі перемішуємо з ніжним кремом, а сам торт прикрашаємо ягодами. 

 

Дуже смачно, неймовірно швидко та легко. Ось секрет приготування смачного десерту та гарного настрою. 

 

Склад продуктів:

Яйця - 2 шт 

Молоко - 250 г

Борошно - 200 г

Згущене молоко - 120 г

Розпушувач - 10 г

Олія - 50 г

Какао - 40 г

Сіль - 1 г 

Ванільний цукор 

 

Ніжний крем:

Творог (домашній сир) - 400 г

Цукрова пудра - 60 г

Вершки - 250 г 

Ягоди

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×