Перейти до вмісту
Natali06

Желе на основе"груша в вине"

Recommended Posts

Маринад из " груш в вине" - 300г
Вода кипяченая - 200г
Желатин - 7,5 г
Сахар - 50 г
gallery_298_24_359876.jpg

Способ приготовления

Желатин замочить в небольшом количестве воды.
Маринад из груш , воду и сахар нагреть до 80С, (не кипятить), пока не растворится сахар. Затем добавить желатин, предварительно нагрев .
Всё хорошо перемешать и разлить по креманкам. Нарезанные груши можно положить сразу или когда желе застынет.
Смачного!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Алусь, спасибо! :d_daisy: Ты знаешь ,удивительно легкий и неимоверно вкусный десерт, особенно ,если удивлять ним гостей! :x25 (1):

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×