Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02.05.2024 in all areas

  1. 2 points
    Борошно - 870 грам Тепле молоко - 250 мл 14 грам сухих дріжджів Масло - 100 г Цукор - 250 г Сік лимона - 25 грам 4 яйця Коньяк - 10 грам Ванільний цукор - 1 пакетик Цедра пів лимона Борошно потрібно просіяти, щоб наситити його киснем. Замішуємо опару. У теплому молоці розвести 12 грам дріжджів, 50 грам цукру та 200 г борошна. Опара повинна бути густіша ніж сметана. Накрити опару рушником, ставимо в тепле місце приблизно на 2 год. Масло розтопити, щоб було тепле. Потерти пів лимона на цедру та вичавити 25 г соку. Білки відокремити від жовтків. До білків додати дрібку солі і збити до стійких піків. Жовтки збити з 200 г цукру і ванільним цукром, додати 25 грам лимонного соку та цедри пів лимона. До опари додати білки і жовтки, частинами додавати 670 г борошна. Вимісити. Масло, коньяк 10 грам додаємо в кінці замісу. Тісто має бути трохи липке, але уважно, щоб не забити його. Тісто повинно підійти впродовж 2 год. Після цьооо гарно обімяти тісто змоченими олією руками. У форми покласти тіста менше ніж половину. На цей заміс використав 3 форми розміром 130*85 мм /500 г. Випікати в розігрітій до 175 градусів духовці з конвекцією на протязі 45хв. Заварний крем: Молоко - 300 мл Борошно - 35 г Яйця - 3 шт кімнатної температури Цукор - 90 г Ванільний цукор - 10 г Вершкове масло - 80 г Абрикосовий джем з трюфелем - 60 г
  2. 1 point
    ang-kay

    Бискотти белковое с орехами

    Ингредиенты: белки 100 грамм сахар 100 грамм орехи любые(у меня арахис, миндаль, фундук) 100 грамм мука пшеничная в/сорт 100 грамм ваниль по вкусу соль щепотка Способ приготовления Белки взбить с сахаром, солью и ванилью до твердых пиков. Просеять в белки муку, аккуратно размешать методом складывания. Добавить орехи и аккуратно перемешать. Выложить тесто в форму, застеленную бумагой для выпечки, толщиной не более трех сантиметров. Выпекать в заранее разогретой духовке при температуре 180 градусов 20-25 минут. Готовность проверить лучинкой. Достать из формы, снять бумагу, дать полностью остыть. Очень острым ножом разрезать на кусочки шириной 1-1,5 сантиметра. Положить на противень и запечь в духовке при температуре 160 градусов с конвекцией до слегка румяного. Достать, охладить и можно кушать. Хранить, если будет что, в закрытой посуде. Бискотти подсмотрены на сайте Поваренок.ру у прошутто75 . Спасибо ей огромное. Бискотти-это печенье. Следуя логике, что печенье "оно" и назвала "белковое" Надеюсь, что правильно. Сказать, что это вкусно-ничего не сказать. Это ооочень вкусно. Невозможно остановиться при поедании. Очень рекомендую.
  3. 1 point
    Боже, Лана, тільки що подивилася відео - це жах суцільний. Я не знаю, як можна вберегтися, єдине, дуже сподіваюся на нові Петріоти. Ми маємо закрити Одесу, Харків, Миколаїв, Херсон так, як закрили Київ. Про те, що московитам воздасться я навіть вже не говорю, немає їм прощення, люба кара буде їм замала і недостатня.
  4. 0 points
    Бункерний волдеморт казиться перед 9 травня. Але ж сьогодні річниця всім відомих трагічних подій в Одесі, коли руцкая весна не відбулась. Тож міль з розуму сходить, Одесі спокою не дасть. Бо у його хворій голові багато мерзенних фантазій, я так думаю. Лана, бережи себе!
  5. 0 points
    У нас, по сравнению с Донецкой, Харьковской, Херсонской, Сумской, Черниговской областями..да и остальными областями Украины - пока не так страшно. Пока.. Не знаходжу потрібних слів. Як же боляче... An8bzxVwM9YBbZDARM53pNwKjEPpxtr48RHW8-Uh6_lWXgJHzHeM3chbbNk7rLXC8vGSferxvNLcNsK5jgn1KUI.mp4 10000000_7658083587619365_3174632095933063402_n.mp4
  6. 0 points
    Куди я від чоловіка? І в горі, і в радості разом. Він сьогодні посилку з цієї Нової пошти забирав, якої більше немає.
  7. 0 points
    Світлана, тримайся . Це не життя, а жахіття , але треба все це якось пережити. Може тобі на деякий час виїхати з Одеси?
  8. 0 points
    Живы. Это П. Ц. Часть моего района в огне.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×