Ната, ага :) Я вибирала між цим рептом і рецептом Лєни Міловіци "ребра в соєвому соусі". Переміг твій, бо в мене був бульйон, який потрібно було пристроїти, і стояло давно відкрите вино, яке чомусь не вразило за вечерею.
Моя скороварка теж гарно гріє, і є в ній на режимі "мультиварка" тушкування, але в мульті все-таки мені більше подобається. От не знаю, якось в мультиварці виходить саме тушковане, а в скороварці або зашкварене, або водянисте. Коли купили скороварку, я мультю відправила на висилки, але потім перепросила і знову виставила на стіл, люблю, коли всі гаджети в готовності і доступності стоять. Чоловік сміється, каже, якби наша кухня була вдвічі більша - мені б все рівно місця не вистачало б )))
Ех, треба було б м'яско зфоткать - таке гарне було, соус густий, карамельний, з полєнти такими краплями стікав... Але всьо, вірте мені на слово, по крайній мірі, до наступного разу :)