Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04.06.2019 in all areas

  1. 2 points
  2. 2 points
    Шикарно! Весь ролик смотрела с улыбкой. Такие ребята позитивные!
  3. 1 point
  4. 1 point
    Магда

    Кабачки-гриль

    Інгредієнти: Кабачки - 3 шт. Оливкова олія - 50 мл. Часник - 3 зубчики Кріп - великий пучок Приготування: Кабачки помити, обсушити. Сковороду-гриль розігріти до максимуму. В блендері на пульсуючому режимі потрібно перебити в пасту кріп, часник, сіль та оливкову олію. Тепер головне: кабачки потрібно нарізати по мірі того, як вони будуть жаритися, щоб вони не пустили соку і не стекли. Я нарізую їх поздовж, на полоски товщиною 8-10 мм. Під сковорідкою зменшити вогонь до трішки більшого за середній, і викласти полоски кабачків (не солити!). Обжарювати з кожного боку хвилин по 5-7, щоб кабачки помітно пом'якшали та до появи характерних гриль-полосочок. Дуже важливо при перевертанні використовувати щіпці або лопатку і ні в якому разі не виделку, бо при проколюванні кабачка з нього витече весь смачнющий сік. Кабачки зняти на тарілку та відразу ж змастити зеленим соусом. Дуже смачно, коли їх викладати пірамідками один на один - вони тоді краще проходять соусом. Ідеально підходять як гарнір або, навіть, як самостійна страва. Смачного.
  5. 1 point
    Miloviza

    Клуб поціновувачів кіно

    Большая маленькая ложь - начиталась отзывов, пошла смотреть. В фильме (сериал) не показывают не только убийцу, но еще и жертву. На третьей серии становится нудно от разговоров, нарастание почти понятное. Последнюю серию смотришь как будто весь фильм просмотрел. Ужасно скучное кино. Вот его в фильм свернуть часовой другое дело. Но будет продолжение, видимо людям таки нравится. Но режиссер ушел, видимо еще адекватные тоже есть))) Охотник за разумом - почти про маньяков, но больше психологии. Очень познавательное кино. Основано на реальных событиях, но не стоит его как документальный факт воспринимать. Хотя такой главный герой и был в ФБР и он основал психологический анализ преступника. Я бы всем дала к просмотру кто имеет детей. Там очень эту линию объемно показывают. Убийцами становятся или рождаются? Собственно и книги бы прочитала. Кому книги - https://www.labirint.ru/authors/170079/ вот сюда этот автор.
  6. 1 point
    Ната, ага :) Я вибирала між цим рептом і рецептом Лєни Міловіци "ребра в соєвому соусі". Переміг твій, бо в мене був бульйон, який потрібно було пристроїти, і стояло давно відкрите вино, яке чомусь не вразило за вечерею. Моя скороварка теж гарно гріє, і є в ній на режимі "мультиварка" тушкування, але в мульті все-таки мені більше подобається. От не знаю, якось в мультиварці виходить саме тушковане, а в скороварці або зашкварене, або водянисте. Коли купили скороварку, я мультю відправила на висилки, але потім перепросила і знову виставила на стіл, люблю, коли всі гаджети в готовності і доступності стоять. Чоловік сміється, каже, якби наша кухня була вдвічі більша - мені б все рівно місця не вистачало б ))) Ех, треба було б м'яско зфоткать - таке гарне було, соус густий, карамельний, з полєнти такими краплями стікав... Але всьо, вірте мені на слово, по крайній мірі, до наступного разу :)
  7. 1 point
    Несу свою дяку за рецепт. Сьогодні приготувала це м'яско - ну дуууже смачно! От тільки не було в мене вдома нічого томатного, так я знайшла позаминулорічний ткемалі - пішов на ура до винця, соус вийшов просто неймовірний. Тушила в мультиварці, якось, моя скороварка для такого тушіння, коли потрібно щоб соус аж закарамелізувався, мені не дуже подобається. Зате, поки в мульті тушкувалося м'ясо, в скороварці приготувала на гарнір полєнту. Обід вийшов на славу, ще раз дякую за рецепт
  8. 1 point
    fronya40

    Кабачки-гриль

    Итак,я сделала так. В измельчителе перебила укроп, чеснок,соль,оливковое масло. Получился соус. Кабачки в своей сковороде кучу наготовила и сложила слоями в керамическую утятницу,перемазав соусом. Это бомба! Холодным тоже очень вкусно.
  9. 1 point
    Магда

    Кабачки-гриль

    Думаю, вийде класно, головне, не сильно придавлювати кришку при закриванні, щоб сік не видавити. А так, мені здається, вийде ще скоріше і однаково смачно. Я взагалі, думаю спробувати в духовці на фукції гриль спробувати (в мене він досить потужний в ній), так ще швидше буде, бо відразу більше кабачків закладу. Я як Матроскін, влітку в мене кругом кабачки )))
  10. 1 point
    Natali06

    Кабачки-гриль

    Оооо! Натуль, , знаєш, що я придумала? ( я все думаю, де ж ту сковрідку взять?) А якщо іх приготувати в вафельниці з насадками для грилю?
  11. 1 point
    Natali06

    Наші улюбленці

    Обнимашки- целовашки))) или " ты лучшая мамулька в мире!"
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×