Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 16.05.2020 in all areas

  1. 3 points
    Miloviza

    Кухонні посиденьки (балачки)

    ну я развлекалась. У меня есть какао тертое и какао масло. Чего б не соединить))) Но я бы это не назвала слово "делала". На скорую руку. Сам шоколад так же быстро съели как и делали. Приходи если что на шоколад всё есть) Что ты узнать хотела? пару рецептов где-то в загашнике есть. Я к стати в шоколад кидала кранчи малины. Шикардос. К стати, у меня вообще новинок выше крыши. Выкладывать не успеваю. И кофе лавацца оригинал завезли, и растворимое, сыры плавленные, пармезан, шоколад, восточные сладости, халву, оливковое масло.... У нас много товаров для кондитеров. А так же: 🥜орехи 🍍сухофрукты 🧂специи 🍫шоколад, конфеты, сладости 🥛сливки и сыры ☕чай и кофе Низкие цены. Специи только высшего сорта. Орехи отборные. Сухофрукты свежие. Обзор партий с оригинальными фото. Польша, Италия, Германия, Турция 📲097-903-82-24 Смотрите больше в сообществе 🌰 https://invite.viber.com/?g2=AQAOXpN8H3iBdErVx0tS4DsPyYughhUGK4vikoKt9rC9yfY9q5bKpNvf2a%2B6sClw
  2. 2 points
    Магда

    Французький сирний суп

    Ингредиенты: Бульйон - 1 л. М'ясо - 500 гр. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Вершкове масло 30 гр. Борошно - 1 ст.л. Сир твердий - 100 гр. Жовток яєчний - 2 шт. Вершки 20% - 100 мл. Сіль, перець, мускатний горіх Метод З м'яса, цибулі і моркви відварити бульйон. Овочі покласти цілими або розрізати пополам. Я в бульйон завжди ще кладу лавровий лист, насіння кропу і болгарського перцю, але це на любителя, опція не обов'язкова. Відібрати окремо пару черпачків готового бульйону, дістати м'ясо, овочі перебити блендером, м'ясо порізати на дрібні шматочки. В окремій каструлі, в якій вже і буде готуватися сам суп, розтопити вершкове масло. Піджарити на ньому борошно до золотистого кольору, зняти з вогню, розвести бульйоном, який відлили до перебивання овочей. Добре розмішати, щоб не було грудочок. Додати бульйон з перебитими овочами, посолити, викласти м'ясо, довести до кипіння, прогріти 5 хвилин. Твердий сир (в мене гауда) натерти на крупній тертці, додати в суп, добре розмішати. Жовтки збити з вершками, влити в суп, весь час помішуючи. Прогріти ще пару хвилин. Приправити свіжезмеленим чорним перцем-горошком та натертим мускатним горіхом. Подавати із зеленню та грінками. Я зверху ще потерла пармезан. Суп смачний, ситний, вершковий-вершковий.
  3. 2 points
    lana19

    Кухонні посиденьки (балачки)

    да! (отвечу за Лену)
  4. 2 points
    fronya40

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Девочки, а кто делал сам шоколад?
  5. 1 point
    Магда

    Телятина запечена

    Ингредиенты: Телятина цілим шматком 1-2 кг Сіль - 3 ст.л. Вода - 3 л. Орегано Перець чорний мелений Мускатний горіх Паприка копчена Часник сушений Оливкова олія Метод Для цього рецепту я стараюся купити гарний шматок телятини, без пліви, жиру, рівненько обрізану. У нас така частина туші називається "лінивчик". Назва говорить сама за себе))). Свіже м'ясо замочити у воді, в якій розведена сіль з розрахунку 1 ст.л. на літр води. Такого розсолу потрібно стільки, що б шмат м'яса вільно лежав у посудині і був покритий рідиною десь на три пальці. Посудину з замоченим м'ясом (у мене від недавна Ось така :) ) поставити в холодильник на три дні. За цей час потрібно пару раз змінити розсіл. Перед запіканням за пару годин м'ясо дістати з холодильника, добре обсушити і натерти спеціями за смаком. У мене це орегано, чорний свіжезмелений перець, мускатний горіх, копчена паприка і сушений часник. Всі спеції змішати в окремій мисочці, додати оливкової олії стільки, щоб вийшла густа така суміш. Добре натерти м'ясо. В деко поставити решітку, на решітку викласти м'ясо. Нічим не накривати, не замотувати. Запікати в духовці при 170 градусах до темперетури готовності м'яса 70-73°С. Готове м'ясо відразу замотати у фольгу і залишити вистигати на столі. Зберігати в холодильнику у тій же фользі. Все. Дуже просто і смачно. М'ясо чудово зберігається в холодильнику, шматочок, який на фото - це вже залишок від 2-х кілограмового шматка, йому вже 6 днів, а він не втратив ні смаку, ні аромату. Я постаралася передати на фото яким сочним виходить це м'яско, абсолютно не сухе і не "давке", як може бути телятина чи яловичина. Це м'ясо в мене спеціально для сніданків, коли зранку часу і енергії мало, а потрібно сім'ю нагодувати швидко, ситно і смачно. Але прекрасно воно підходить і на легку вечерю із салатом із свіжої зелені, сиром та червоним сухим вином :)
  6. 1 point
    Elenka

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Таня, потрясающие конфеты шоколадные делает натамайлайф. Помнишь ее? Видела ее шедевры на ФБ. (Наталья Перцева). Спроси ее.
  7. 1 point
    Miloviza

    Кухонні посиденьки (балачки)

    кому книгу про шоколад пишите
  8. 1 point
    fronya40

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Лен, где это все купить- масло какаои тертое какао? Хочу сделать себе. И что это за группа? Это твой магазин?
  9. 1 point
    Miloviza

    Кухонні посиденьки (балачки)

    О, у меня и книга про шоколад была. Поищу вечером.
  10. 1 point
    Магда

    Свекровкина морковка

    Несу і я своє дякую за рецепт! Це дуууже смачно! Морква вийшла соковита і хрустка, супер. Правда, з нарізкою мені ще тренуватися і тренуватися, але ж тепер є чим і на чому :)
  11. 1 point
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Біжу і я похвалитися. Купила я собі професйну гастроємність, таку з нержавіючої сталі, з кришкою, як в супермаркетах у відділах кулінарії. Прямокутну, глибоку, спеціально для вимочування м'яса. Я досить часто готую запечину телятину, попередньо її вимочуючи по 3 дні солоній воді (таке м'яско в мене йде на сніданок, коли очі продер, хліба, м'яска нарізав, яйця зварив - усьо, всі ситі побігли по роботам). Так от, раніше я його замочувала в каструлі або великій мисці, що дуже не зручно. По-перше, зайнятий потрібний посуд, по-друге, в холодильнику совається велика кругла ємність, займає місце. А тут поставила збоку на поличку холодильника, наче й не помітна, якраз по довжині полички. Наче і дрібниця, а я така щаслива, не нарадюсь! Дуже люблю, коли все компактно, має своє місце і зручно
  12. 1 point
    Miloviza

    Тёрки Бернер и другие овощерезки

    ОЛХ такой рассадник мошенников, что этих "хороших" на квадратный метр всё меньше и меньше. Я покупала 20 кг к примеру. Пришло мне 19 кг. Потом уже как использовали только понять можно было...тара. Что скажешь человеку - 200 грн за этот кг... Это пример. Друг выслал предоплату за пересылку коляски. Очень хотелось коляску. Договорились что скинет 50% после отправки. То есть 50% ставят наложкой. Дают трек номер и 50% тогда кидает на карту. Дали трек номер. Он скинул, коляску развернули назад. Он -1500 грн получил. Второй раз платил на олх 200 грн за пересылку велика. Просто взяли дорожные и пропали. А всё милые люди. Как по мне там только на личность человека можно ориентироваться. Если есть публичные аккаунты с отзывами. Или просто живые аккаунты. Вот недавно покупала бумагу. Цена была супернизкая с доставкой по Киеву. А как оказалось наличкой им заплатить нельзя. Только на карту. Говорю везите, как только войдете в дверь получите на карту средства. Отказали мне. Как думаете почему? Я была немного злая на ОЛХ именно и написала им жалобу, что мошенников развели. И указала объявление и аргументы с пересылки. Это объявление (платное между прочим) было снято. А так ну подумаешь 400 грн на карту. При раскладах с нормальными сайтами даже не заморачиваюсь наложкой. У девочки брала. Она мне свой акк на фейбуке показала. Живые фото. Совпадала фамилия, фотка в телеграмме, фотка в фейсбуке. По разговору с западной (да простит меня Киев) они гораздо честнее и вызывают больше доверия. Так что ОЛХ это зло. Не отправляют наложкой. Лучше не купить, чем потерять. Если вы на 100 % не уверены.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×