Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 13.09.2021 in all areas

  1. 2 points
    Дякую, Ната! Ти знаєш, я як, з твоєї легкої руки, стала пекти на заквасці - я просто фізично і морально відпочиваю, заквасочне тісто це просто віддушина, не передати словами (а особливо, коли стало більш-менш пристойно виходити :) ) як мені подобається працювати з цим тістом! А нічна солодка опара - це взагалі щось космічне :) Але, разом з тим, у мене за пів року +5 кг , так що, думаю, пекти я ці булки буду так, як берньє - дуже рідко, "на Різдво, та на Паску :) Пекла я їх сьогодні, але залишати на завтра вже немає чого :), тепер хіба що спекти ще раз і заховати :)
  2. 1 point
    Наталочко.булочки прямо таки світяться!!! Я така рада, що ти іх все таки спекла і головне , що вони сподобались! Так, запах у них бомбезний)) У мене вони дуже часті гості)), печу для всіх своіх)) Знаєш, мені дуже подобається іх готувати, вони настільки прості , що я готуючих іх відпочиваю душею)) а ти сьогодні пекла? Спробуй залиш на пару днів, побачиш , вони будуть такі ж смачнючі. Я на сьогодні пекла ще в п‘ятницю( бо ці два дні не мала змоги) , то сьогодні , кому не вистачило )) дуже засмутились)
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×