Таки правда, над формовкою мені ще треба працювати. І тісто справді таке м'яке, що його досить важко сформувати. Я коли почала, то з пеленанням у мене якось не дуже вийшло, і я швиденько скрутила його батардом, цей спосіб мені чогось легший, хоча формувальник з мене ще той)
А кислинку я вивела коли більше матчасть вивчила: думаю, в мене закваска перекисала, бо в квартирі у мене жарко, а кормила я її скромно двічі на день 1:2:2. Тепер кормлю теж двічі на день, але вже 1:5:5. І якраз оці залишки в мене і назбиралися на цей хлібчик. І, чесно кажучи, я переживала, щоб залишки закваски знову не почали кислити, але хліб прекрасний, навіть у мене) Перед цим я пару раз пекла знаменитий хліб із псіліумом та насінням чіа із хлєбомолів. А вчора чоловік заявив, що цей хліб смачніший, ніж попередній. І після вечері стоптав гарну таку скоринку з молоком) Питаю: чим? в тому ж скільки всього різного, а це простий білий хліб, каже - в цьому аромат дуже гарний і яскравий смак, той в порівнянні прісний. Отак!