Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01.08.2022 in all areas

  1. 4 points
    Леночка, привет! Без боли нельзя смотреть твои фото... Орки-нелюди разрушают все, что нам дорого... Как говорит моя знакомая из Мелитополя , вся моя жизнь поместилась в две сумки... За что? Сколько горя и боли принесли эти асвабадители .... Пусть вернется им вся наша боль в стократном размере! Мужу здоровья, сил выстоять и вернутся с Победой! Спасибо ему за его позицию! Все буде Украіна!!!
  2. 3 points
  3. 1 point
    Ингредиенты: на 6 шт 1 л баночок: 2,5 л води 75 г солі 180 г цукру 200 мл оцет 3 кг огірків 6 шт лаврового листа Зонтик кропу 6 шт духмяного перцю 12 шт чорного перцю горошком 6 шт зубчики часнику 12 ст.л. кетчупу Чілі Метод Підготовляємо огірки, їх треба гарно промити, обрізати ножем кінчики огірка. - В стерилізовані банки (1 л) в кожну кладемо на дно, 1 шт лавровий лист, 1 шт духмяний перець, 2 шт. горошок чорного перцю, 1 шт зубчик часнику, зонтик кропу. - Накладаємо огірки, гарно втрамбовуємо. - Готуємо маринад: в каструлю наливаємо воду, ставимо на вогонь й доводимо до кипіння, додаємо сіль, цукор, кетчуп Чілі, гарно перемішуємо, чекаємо, щоб закипіло, виливаємо оцет і знімаємо з вогню. Розливаємо маринад зверху на огірки. - Беремо велику каструлю, кладемо на дно полотенце, ставимо баночки, наливаємо холодну воду до 2 см не до верху. Накриваємо баночки кришечками. Ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння, і стерилізуємо 20 хвилин. Далі закатуємо огірки ключем. Перевертаємо кожну баночку вверх дном, укутуємо ковдрою, залишаємо охолонуть. Потім зберігаємо огірки в прохолодному місці. Хрумкі мариновані огірки з кетчупом Чілі на зиму готові)
  4. 0 points
  5. 0 points
  6. 0 points
  7. 0 points
    Привет, помните меня? Хочу тоже внести лю свою лепту. Это моя квартира в Харькове, район пятихатки, пятый этаж пятиэтажки
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×