Перейти до вмісту

Уляна-ляна

Пользователи
  • Публікації

    1 651
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    14

Уляна-ляна last won the day on 27 червня 2021

Уляна-ляна had the most liked content!

Про Уляна-ляна

  • Звання
    Ветеран
  • День народження 18.09.1973

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Волынская обл
  • Настоящее имя
    Оксана

Відвідувачі профілю

2 195 переглядів профілю
  1. Уляна-ляна

    Складик Люлёк

    Добрий вечір! Хочу замовити: Бордюрная лента (ацетатная пленка) плотная, высота 20см - 9грн/м - 2м Миндальная мука мелкого помола(США) - 390грн/кг-1 кг агар-агар- 100г Маленькая насадка №143 - Лепестки Хризантемы 10мм-30грн/шт Маленькая насадка №104 -Роза 12мм 25грн/шт : Средняя насадка №123 - Роза 18мм 35грн/шт : Средняя насадка №124К Лепесток Розы 17мм - 35грн Маленькая насадка №79 - Лепестки хризантемы(9мм) - 25грн/шт
  2. Уляна-ляна

    Блины на льняных семенах

    Пекла вже не один раз. Можна взагалі не давати яйце,але тоді беру 3 ст.л. льону. Теж гарно все виходить (тепер наловчилась і на пательні жарити). Ще проекспериментувала з додаванням какао,то мала шоколадні млинчики. Дякую за рецепт!
  3. Уляна-ляна

    Блины на льняных семенах

    Спекла млинчики за вашим рецептом. Зовсім не добавляла яєць. Дуже добре пекти на занурюючій млинниці, а от на пательні щось погано було перевертати. Можливо,хоч одне яйце потрібно було лишити. Але млинці були смачні!!! І рябенькі від насіння льону. В половину тіста я додала мелену куркуму, то млинці були жовтенькі.
  4. Уляна-ляна

    Бастурма из куриного филе

    Мені таке м'яско до смаку! Буду готувати.
  5. Уляна-ляна

    С Днем рождения!!!

    Щиро всім дякую,мої хороші !!!
  6. Ще хочу подякувати Лєночці за її рецепт кетчупу!!! Приготувала норму. Трішки відійшла від точних інструкцій, всю масу перебила блендером і тому мій кетчуп має багато зерняток. Але на смак мені це зовсім не заважає. Ну і не такий темний ,тому що сливки були зірвані ще не зовсім спілими. Та результат мене потішив і взимку буде чим посмакувати.
  7. Уляна-ляна

    Помідори у власному соці

    Не пройшло і пів року..... Ось нарешті я відзвітую за ці помідори! Закриваю за цим рецептом вже четвертий рік. Мені подобається,що без оцту і без заморочок. Помідори їмо з картопелькою чи макарошками,а соус йде до голубців,капусти,борщу...
  8. Уляна-ляна

    Капуста тушеная "Зима"

    Несу фотозвіт капусти Закрутила сьогодні вранці Моя так звана рання або середньо- рання капуста почала тріскатись,тому я вирішила її заготовити на зиму. Але готової було тільки 3 кг,тому і вихід меньший. Закрила 8 баночок по 0,5 л. і ще залишилось на " посмакувати вже сьогодні" Дякую за рецепт!!!
  9. Уляна-ляна

    С Днем рождения!!!

    Щиро дякую за вітання!!!!
  10. Уляна-ляна

    Мы будем стройными!

    Вітаннячка усім! До моїх попередніх скинутих 5.500 ще мінус 1.300 кг. Туго йде у мене "усушка" і "утруска". Що , за сьогодні має бути мінус 300 г?
  11. Уляна-ляна

    Мы будем стройными!

    Вітаю шановне товариство струнких дівчат!!! Звітую за три тижні своєї "протасовки": мінус 5 500 кг Чому "протасовки"? А тому,що до 11серпня я ідеально дотримувалася всіх рекомендацій щодо харчування по протасовці,а саме 11.08.2018року пішов збій. Трималася цілий день ,а ввечечі таки вхопила кусочок торта. А на другий день знову смаколики пішли в хід (по трішечки),а ще 19 серпня теж був збій. Отож за два тижні я мала двічі плюси по 1.100кг Це було день народження в Улянки і Миколи ( святкували два дні) і ювілей в сестри. . А тепер я міркую,чи ж то мені далі рухатись по Протасовці на 4-5 тиждень,а чи вертатися на перший (тобто знову з салатів починати )? Тому що моя "протасовка" уже халтурна. Але що хочу сказати: ТАКИЙ результат мене теж втішає!
  12. Уляна-ляна

    Мы будем стройными!

    Сьогодні у мене таки є плюсище аж на 600гр Але я нічого забороненого не їла (от тільки твердого сиру трішки більше вхопила,десь так грам 50 в день,та й то не завжди) Мій результат-мінус 2кг 700г
  13. Уляна-ляна

    Мы будем стройными!

    Ось я, тутика я! Я з правильної дороги не сходжу (хіба що трішечки більше твердого сиру можу собі дозволити) та голодною себе не відчуваю Але результат "вражає": за позавчора-мінус 200г за вчора-мінус 100г Добре ,що хоч не плюси.
  14. Уляна-ляна

    Мы будем стройными!

    За вчорашній день мінус 900гр Може то в мені стільки води було? А то ж я яким колобком була,таким і є. Чи це я після того,як перестала приймати гормони стала стухати (десять днів тому курс лікування медролом завершила). Була як ходячий акваріум. Вчорашній набір овочів не спромоглася знищити,не вистачило мені дня. Сьогодні вранці - морква,яблука, обід-салат овочевий і твердий сир з кавою хочу в меню включити гарбуз (їм його сирим,як яблуко)
×