Перейти до вмісту

УкраІнка

Пользователи
  • Публікації

    2 358
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    65

Усі публікації користувача УкраІнка

  1. В мене трохи дах їде, мабуть, але в процесі сидіння в коридорі зробила невеличкий підрахунок За сьогодні, тобто з 20 год.30 хвилин цієї доби тривога в нас була 12 год. 20 хв. І це ж ще не вечір.. О, знову. Хвилин 20 пройшло
  2. Друзья, нужна ваша помощь! У мамы стала очень сильно барахлить духовка в газовой плите. Так сильно, что она уже боится нею пользоваться, а пирожки-то печь любит! Менять всю плиту не хочет, поэтому решили купить настольную электропечь. Заглянула в интернет - от разнообразия вариантов и цен глаза разбежались. Ну, и куда же мне бежать за советом, если не к вам? Что посоветуете?
  3. УкраІнка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    І краще не кота, а кішку. Бо кіт може й не ловити. Принаймні мій мишами зовсім не цікавиться, хіба шо погратися, коли хтось із кішок принесе впольовану мишку
  4. А я в суботу цілий день пекла кекси та пироги хлопцям на кордон. Вчора зварила гречаний суп на замовлення чоловіка, натушкувала картоплі зі свининою та зробила "Зебру" за рецептом Оксанки - Спокусниці. Все, пару днів планую відпочити від кухні.
  5. УкраІнка

    Наші улюбленці

    Співчуваю.... Так боляче, коли вони нас покидають...
  6. УкраІнка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ну, особисто я на таке точно не наважилася б
  7. Прочитала два останні повідомлення й знову згадала улюблений вислів моєї бабусі: "Вік живи - вік учись, та все одно дурнем помреш" Я ніколи навіть не чула про отой ачучук!
  8. УкраІнка

    Помидоры зеленые маринованные резаные

    В цьому році, мабуть, буду і я зеленими закривати, бо через постійні дощі та спеку скоро всі пропадуть
  9. УкраІнка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Користуюсь давно, років 4-5, мабуть. Навіть не пам'ятаю, звідки про нього дізналася. Відмиває майже все. Навіть золото-срібло ним чистила (просто робила розчин, трохи давала охолонути й кидала туди ланцюжки, сережки і т.ін.). Замовляла з Харкова через чат у Вайбері. Запаси закінчуються, треба поповняти, так що діліться координатами перевірених продавців, будь ласка.
  10. УкраІнка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Свєтік, якщо ще атуально, то хочу порадити оігрки з гірчицею. Роблю вже багато років Останні роки три не стерилізую, а тричі заливаю. Гірчицю додаю прямо в банку перед останньою заливкою.
  11. Ого! Ніколи так не робила і навіть не чула про такий спосіб. Обов'язково спробую.
  12. Ого! А в нас така спека, що до плити можна лише вночі підходити. Окрошку майже доїли, котлет теж 3 штуки залишилося. Не знаю, як щось нове готувати при такій температурі...
  13. Я із фотозвітом. Вчора робила хлопцям на блокпост три штуки в подвійній порції. Яблуко + малина + кориця зверху. Сьогодні зранку відвезли. Вже прийшли відгуки Дякую, Свєтік, за рецепт!
  14. Як же тільки смачно виглядає!
  15. УкраІнка

    Пузанина вареная в сувиде

    Наталочко, дякую! І за рецепт, і за нове для мене слово "пузанина"
  16. Наслідки вчорашнього обстрілу Глухова Сумської області
  17. Ингредиенты: Вершкове масло — 30г Цукрова пудра — 200 - 300г Вершки (будь-якої жирності) — 50г Ванілін — за смаком. Метод Вершки трохи підігріти і розтопити в них вершкове масло. Нагрівати сильно не потрібно: достатньо, щоб масло просто з'єдналося з вершками, Всипати цукрову пудру з ваніліном і міксером трохи збити, щоб з'єднати компоненти. Вийде тягуча глазур. Вона швидко застигає, тому готувати її потрібно відразу перед прикрасою готових пасок. Нанесіть глазур на паски, прикрасьте горіхами, посипкою, шоколадом і т. д. глазур дуже смачна, вершкова, а ще вона глянсова, зовсім не кришиться і швидко застигає! Фото перше - точно за рецептом. А тут - 200г пудри. Примітки Дівчата, можливо, хтось буде ще робити паски на проводи, то ділюсь. Цього року спробувала нову глазур на вершках. Мені дуже сподобалося. Перший раз робила точно за рецептом (В оригіналі – 300г). Вдруге зменшила кількість цукрової пудри, то глазур вийшла не така густа. Застигає швидко. Джерело Украіна Війна росії з Україною День 422
  18. УкраІнка

    Кулич легкий и быстрый

    Оксанко, робила ти паски за цим рецептом? Чи так руки і не дійшли?
  19. Дуже красиво та апетитно. Та для вечері, мабуть, занадто калорійно Для обіду, гадаю, саме то!
  20. УкраІнка

    Блинчики Креп Сюзетт

    На Масляну сфотографувати не встигла А це вже було сьогодні на сніданок:
  21. УкраІнка

    Блины на кефире

    Подивилась на своє повідомлення в цій темі й зрозуміла, що вже 5 років роблю млинці тільки за цим рецептом.
  22. УкраІнка

    Бабка сирна з рисом

    Клас! А я б сказала, що ідеальний сніданок!
  23. УкраІнка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Так і є. Суржик страшний )))
×