-
Публікації
2 358 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
65
Повідомлення, опубліковані користувачем УкраІнка
-
-
22 години тому, справжня господиня сказав:Іро, кіт треба не кошенятко, а вже дорослий, який вже вміє ловити мишів. Може, в когось напрокат взяти? Закрити його в тій кімнаті і хай ловить.
І краще не кота, а кішку. Бо кіт може й не ловити. Принаймні мій мишами зовсім не цікавиться, хіба шо погратися, коли хтось із кішок принесе впольовану мишку
irysska reacted to this -
А я в суботу цілий день пекла кекси та пироги хлопцям на кордон. Вчора зварила гречаний суп на замовлення чоловіка, натушкувала картоплі зі свининою та зробила "Зебру" за рецептом Оксанки - Спокусниці. Все, пару днів планую відпочити від кухні.
-
В 21.08.2023 в 22:41, справжня господиня сказав:А в нас сумна новина. В четвер 17 мій син гуляв з собакою і не зміг вчасно пристебнути до нього повідок, той грався і не давався. Жорік рвонув на дорогу і його збила машина. Насмерть.
Я досі хожу больна, так його любила, такий золотий пес був...
Співчуваю.... Так боляче, коли вони нас покидають...
справжня господиня reacted to this -
39 хвилин тому, Olima сказав:Дівчата, зустріла незвичайний рецепт шампанського з чорнобривців, може кому стане у нагоді. А може хто вже і робив, то напишіть свої враження.
Ну, особисто я на таке точно не наважилася б
inucya, Olima та Магда reacted to this -
-
В цьому році, мабуть, буду і я зеленими закривати, бо через постійні дощі та спеку скоро всі пропадуть
-
В 07.08.2023 в 22:24, Elenka сказав:Хозяюшка хочу спросить вас, вы кисдородным отбеливающим порошком пользуетесь?
Я его открыла для себя не так давно, вот уже третий килограмм заканчиваю. Мою все что найду)) все чистое и сверкает. Все равно что-то еще хочется довести до совершенства.
Последний был такой.
Користуюсь давно, років 4-5, мабуть. Навіть не пам'ятаю, звідки про нього дізналася. Відмиває майже все. Навіть золото-срібло ним чистила (просто робила розчин, трохи давала охолонути й кидала туди ланцюжки, сережки і т.ін.).
Замовляла з Харкова через чат у Вайбері. Запаси закінчуються, треба поповняти, так що діліться координатами перевірених продавців, будь ласка.
Elenka reacted to this -
В 05.08.2023 в 19:12, справжня господиня сказав:Дівчата, напішіть, які зараз самі любимі рецепти консервації робите. Бо в мене вже голова пухне з тим врожаєм. Огірків назакатувала і цілих і салатів стільки, що на два роки наперед хватить. Сьогодні привезла 2 ящика помідор і ящик перцю. Хочеться чогось смачного і нового. Рецептів всяких багато, але в кожной є свої улюблені.
Свєтік, якщо ще атуально, то хочу порадити оігрки з гірчицею. Роблю вже багато років Останні роки три не стерилізую, а тричі заливаю. Гірчицю додаю прямо в банку перед останньою заливкою.
-
Ого! Ніколи так не робила і навіть не чула про такий спосіб. Обов'язково спробую.
lana19 та Elenka reacted to this -
В 25.07.2023 в 13:10, Наташшшка сказав:Я щось трохи психанула. Зварила борщ, натушила кролика, голубців, тефтельок, насмажила печінки. Тепер питання - хто все їстиме?
Ого!
А в нас така спека, що до плити можна лише вночі підходити. Окрошку майже доїли, котлет теж 3 штуки залишилося. Не знаю, як щось нове готувати при такій температурі...
lana19 reacted to this -
-
-
-
-
-
18 годин тому, Дачниця сказав:Хоч я не пам'ятаю випадках ,щоб в моїй родині зачерствіла паска, але ідеї не погані.
Те ж саме хотіла написати.
-
Ингредиенты:
Вершкове масло — 30г
Цукрова пудра — 200 - 300г
Вершки (будь-якої жирності) — 50г
Ванілін — за смаком.
Метод
Вершки трохи підігріти і розтопити в них вершкове масло. Нагрівати сильно не потрібно: достатньо, щоб масло просто з'єдналося з вершками,
Всипати цукрову пудру з ваніліном і міксером трохи збити, щоб з'єднати компоненти.
Вийде тягуча глазур. Вона швидко застигає, тому готувати її потрібно відразу перед прикрасою готових пасок.
Нанесіть глазур на паски, прикрасьте горіхами, посипкою, шоколадом і т. д. глазур дуже смачна, вершкова, а ще вона глянсова, зовсім не кришиться і швидко застигає!
Фото перше - точно за рецептом.
А тут - 200г пудри.
Примітки
Дівчата, можливо, хтось буде ще робити паски на проводи, то ділюсь. Цього року спробувала нову глазур на вершках. Мені дуже сподобалося. Перший раз робила точно за рецептом (В оригіналі – 300г). Вдруге зменшила кількість цукрової пудри, то глазур вийшла не така густа. Застигає швидко.
Джерело
Прихований текстУкраіна
Війна росії з Україною
День 422
Наташшшка reacted to this -
В 17.04.2020 в 22:23, спокусницЯ сказав:ой, а я ведь так и не решилась и не дошла по времени до них. Здорово вышло, Инночка! Верхушка очень интересная, без холмика большого. С меня тоже фотоотчет, меня понесло на паски)
Оксанко, робила ти паски за цим рецептом? Чи так руки і не дійшли?
-
Дуже красиво та апетитно. Та для вечері, мабуть, занадто калорійно Для обіду, гадаю, саме то!
-
-
-
Клас!
12 години тому, справжня господиня сказав:Буду печь очень часто, отличный ужин.
А я б сказала, що ідеальний сніданок!
справжня господиня reacted to this -
2 години тому, Магда сказав:А вчитися я поїхала в Суми (дівчата-сумчанки, привіт!) - от там суржик, всім суржикам суржик :)
Так і є. Суржик страшний )))
-
4 хвилини тому, Алцьона сказав:З чим млинці завтра смакуватимуть?
Завтра й вирішимо:) Варіантів - море
Росія напала на Украіну. Війна. Россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
в Сарафанное радио
Опубліковано:
В мене трохи дах їде, мабуть, але в процесі сидіння в коридорі зробила невеличкий підрахунок За сьогодні, тобто з 20 год.30 хвилин цієї доби тривога в нас була 12 год. 20 хв. І це ж ще не вечір..
О, знову. Хвилин 20 пройшло