Перейти до вмісту

УкраІнка

Пользователи
  • Публікації

    2 358
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    65

Повідомлення, опубліковані користувачем УкраІнка


  1. В мене трохи дах їде, мабуть, але в процесі сидіння в коридорі зробила невеличкий підрахунок  За сьогодні, тобто з 20 год.30 хвилин цієї доби тривога в нас була 12 год. 20 хв. І це ж ще не вечір..

    О, знову. Хвилин 20 пройшло


  2. 22 години тому, справжня господиня сказав:

    Іро, кіт треба не кошенятко, а вже дорослий, який вже вміє ловити мишів. Може, в когось напрокат взяти? Закрити його в тій кімнаті і хай ловить.

    І краще не кота, а кішку. Бо кіт може й не ловити. Принаймні мій мишами зовсім не цікавиться, хіба шо погратися, коли хтось із кішок принесе впольовану мишку :girl_haha:  


  3. А я в суботу цілий день пекла кекси та пироги хлопцям на кордон. Вчора зварила гречаний суп на замовлення чоловіка, натушкувала картоплі зі свининою та зробила "Зебру" за рецептом Оксанки - Спокусниці.   Все, пару днів планую відпочити від кухні. :girl_red:


  4. В 21.08.2023 в 22:41, справжня господиня сказав:

    А в нас сумна новина. В четвер 17 мій син гуляв з собакою і не зміг вчасно пристебнути до нього повідок, той грався і не давався. Жорік рвонув на дорогу і його збила машина. Насмерть.

    Я досі хожу больна, так його любила, такий золотий пес був...

    Співчуваю.... Так боляче, коли вони нас покидають...


  5. 39 хвилин тому, Olima сказав:

    Дівчата, зустріла незвичайний рецепт шампанського з чорнобривців, може кому стане у нагоді. А може хто вже і робив, то напишіть свої враження.

    Ну, особисто я на таке точно не наважилася б :girl-th:


  6. В 07.08.2023 в 22:24, Elenka сказав:

    Хозяюшка   хочу спросить вас,  вы кисдородным отбеливающим порошком пользуетесь? 

    Я его открыла для себя не так давно,  вот уже третий килограмм заканчиваю.  Мою все что найду))  все чистое и сверкает. Все равно что-то еще хочется довести до совершенства. 

    Последний был такой. 

     

    Користуюсь давно, років 4-5, мабуть. Навіть не пам'ятаю, звідки про нього дізналася. :girl_184: Відмиває майже все. Навіть золото-срібло ним чистила (просто робила розчин, трохи давала охолонути й кидала туди ланцюжки, сережки і т.ін.).

    Замовляла з Харкова через чат у Вайбері. Запаси закінчуються, треба поповняти, так що діліться координатами перевірених продавців, будь ласка.


  7. В 05.08.2023 в 19:12, справжня господиня сказав:

    Дівчата, напішіть, які зараз самі любимі рецепти консервації робите. Бо в мене вже голова пухне з тим врожаєм. Огірків назакатувала і цілих і салатів стільки, що на два роки наперед хватить. Сьогодні привезла 2 ящика помідор і ящик перцю. Хочеться чогось смачного і нового. Рецептів всяких багато, але в кожной є свої улюблені.

    Свєтік, якщо ще атуально, то хочу порадити оігрки з гірчицею.  Роблю вже багато років :vkusno1: Останні роки три не стерилізую, а тричі заливаю. Гірчицю додаю прямо в банку перед останньою  заливкою.

     


  8. В 25.07.2023 в 13:10, Наташшшка сказав:

    Я щось трохи психанула. Зварила борщ, натушила кролика, голубців, тефтельок, насмажила печінки. Тепер питання - хто все їстиме?

     

    Ого! :smile3:

    А в нас така спека, що до плити можна лише вночі підходити. Окрошку майже доїли, котлет теж 3 штуки залишилося.  Не знаю,  як щось нове готувати при такій температурі...:neznau:


  9. Я із фотозвітом. :smile: Вчора робила хлопцям на блокпост три штуки в подвійній порції. Яблуко + малина + кориця зверху.

    Сьогодні зранку відвезли. Вже прийшли відгуки :vkusno1::vkusno1::vkusno1:

    Дякую, Свєтік, за рецепт! 

     

    photo1690275124.jpeg


  10. Ингредиенты:

    Вершкове масло — 30г

    Цукрова пудра — 200 - 300г

    Вершки (будь-якої жирності) — 50г

    Ванілін — за смаком.

    340069387_1325954331286149_3791761207472255393_n (1).jpg

    Метод

    Вершки трохи підігріти і розтопити в них вершкове масло. Нагрівати сильно не потрібно: достатньо, щоб масло просто з'єдналося з вершками, 

    Всипати цукрову пудру з ваніліном і міксером трохи збити, щоб з'єднати компоненти.

    Вийде тягуча глазур. Вона швидко застигає, тому готувати її потрібно відразу перед прикрасою готових пасок.

    Нанесіть глазур на паски, прикрасьте горіхами, посипкою, шоколадом і т. д. глазур дуже смачна, вершкова, а ще вона глянсова, зовсім не кришиться і швидко застигає!

    Фото перше - точно за рецептом.

    А тут - 200г пудри.

    339779560_1310071606220133_1487533811911349847_n.jpg

    Примітки

    Дівчата, можливо, хтось буде ще робити паски на проводи, то ділюсь. Цього року спробувала нову глазур на вершках. Мені дуже сподобалося. Перший раз робила точно за рецептом (В оригіналі – 300г). Вдруге зменшила кількість цукрової пудри, то глазур вийшла не така густа. Застигає швидко.

    Джерело

     

     

    Украіна

    Війна росії  з Україною

    День 422


  11. В 17.04.2020 в 22:23, спокусницЯ сказав:

    ой,  а я ведь так и не решилась и не дошла по времени до  них. Здорово вышло, Инночка!  Верхушка очень интересная, без холмика большого.   С меня  тоже фотоотчет, меня понесло на паски) 

     

    Оксанко, робила ти паски за цим рецептом? Чи так руки і не дійшли?  :girl_184:

×