-
Content Count
2148 -
Joined
-
Last visited
-
Days Won
67
Reputation Activity
-
Elenka got a reaction from Магда in Паста из соленых перцев чили
Магда, дякую за новий вариант і дуже гарни фото. Так яскраво і смачно виглядає! Я просто милуюся картинками.
-
Elenka reacted to Магда in Паста из соленых перцев чили
Дозрів мій халапеньо, маю трішки смакоти та красоти в баночках
Пляшка Просеко поряд на фото - обов'язковий гаджет) як виявилося, це найкращий гніт для перцю)
Ось намагаюся передати колір соусу з халапеньо, він такий красивий, але брак світла не дає показати природнього кольору, він такий глибокий зелений, аж світиться. І смак з цього перцю вийшов ніжніший і м'якший, дуже смачно.
Минулого року робила з перцю баранячий ріг, ось колір для порівняння - яскравий червоний, дуже гарний, на смак більш міцніший.
Обидва соуси дуже смачні, навіть не знаю який кращий. Одне знаю, що на кожен рік це тепер мій обов'язковий соус. Дуже рекомендую!
-
Elenka got a reaction from fronya40 in Оладьи на кефире пышные от А. Гречко
Анечка, приготовила сегодня такие оладушки. Получились высокие и пористые.
Использовала вот такую штуку. Пробовала первый раз, т.к. у нее большой диаметр и на стандартную сковороду не подходит.
Жарила в Мастер шефе Либерти - это на подобии электросковороды.
-
Elenka got a reaction from fronya40 in Ікра баклажанна з овочами
Света, спасибо за рецепт! Очень вовремя. Понравился способ приготовления и пропоции, приготовила.Запекала баклажаны и перец на чугунной сковороде под крышкой. У помидор шкурку тоже сняла. Получилась нежная икра.Закрыла 4 баночки по 0.5 л.
-
Elenka got a reaction from fronya40 in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Наталочка, ці баночки дійсно у мене саме маленькі, а в об'ємі майже 200 мл.
В зимку будемо с гостреньким соусом до столу.)
-
Elenka got a reaction from Natali06 in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Дякую Наталочка за фотозвіт! Смачно та яскраво виглядає! Буде вам в зиму смачно! Я теж у неділю приготувала ще порцію. Так и є, не такий уж цей соус і гіркий, всього в міру в нем.
-
Elenka got a reaction from Natali06 in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Наталочка, дякую тобі за довіру! Соус дійсно дуже смачний, з магазинним ні в яки порівняння не йде.
-
Elenka got a reaction from Справжня господиня in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Світлана, цей соус дуже цикавий на смак. В нем є помірна гостринка, солодкість равноважена з кіслинкою, смак натуральний. Порція не багата. Росклала по маленьких баночках.
Я готувала в пропорции 50/50 гострого перцю і болгарського, але насіння майже все видалила, бо вона дає гостроту і ще мені воно заважає.
Готою кожен рік аджику грузинську тильке з гострого перцю зі спеціями, зберігаю у холодильнику, вона смакує до борщу, а цей чилі-соус більш до м'яса, хоча хто нам що запрещає)))
Доречі гостра аджика згодом стає менш гострою.
-
Elenka got a reaction from Natali06 in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Ингредиенты:
Солодкий перець - 700г
Гострий перець - 300г
Часник - 100г
Цукор - 700г
Сіль - 50г
Яблучний або винний оцет 6% - 400мл
Вода - 200мл
Крохмаль кукурудзяний - 50г
Чистимо і миємо перець. У гострого перцю зрізаємо лише зелений хвостик, насіння не прибираємо.
Пропускаємо через м'ясорубку разом із часником.
Додаємо цукор та сіль. Після того, як закипить, варимо 10 хвилин. Додаємо крохмаль розведений у воді та оцет. Варимо після закипання 10 хвилин.
Розкладаємо по стерилізованих банках та закриваємо кришками. Банки перевернути та вкутати рушником.
Смачного!
-
Elenka reacted to Наташшшка in Кухонні посиденьки (балачки)
Привіт, дівчата.
Дали моєму Сані відпустку, то ми гайнули на 2 тижні в ліс. Грибів мало, але трохи закрила. На свій ДН Саня замовив смажених мухоморів - зробила)) З риби лише клятий канадський канальний сомик клював - ще та зараза.
Ну і привезли ми з лісу кота. Як він туди потрапив - загадка. Але не змогли залишити, бо кіт явно домашній, просто пропав би(
-
Elenka reacted to Магда in Паста из соленых перцев чили
І мене чекає два кілограма халапеньо в холодильнику. Купила спеціально для цього соуса, на днях заквашу. Минулорічний ми вже з'їли, дуже смачно
-
Elenka got a reaction from Natali06 in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Дякую Наталочка за фотозвіт! Смачно та яскраво виглядає! Буде вам в зиму смачно! Я теж у неділю приготувала ще порцію. Так и є, не такий уж цей соус і гіркий, всього в міру в нем.
-
Elenka got a reaction from Natali06 in Паста из соленых перцев чили
Піднімаю рецепт та рекомендую цю пасту з перцю чилі. Сьогодні поставила на ферментацію гострий перець. Напевно, років 3-4 я не готувала цю пасту. Настав час.
-
Elenka got a reaction from Natali06 in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Дякую Наталочка за фотозвіт! Смачно та яскраво виглядає! Буде вам в зиму смачно! Я теж у неділю приготувала ще порцію. Так и є, не такий уж цей соус і гіркий, всього в міру в нем.
-
-
Elenka got a reaction from Natali06 in Паста из соленых перцев чили
Піднімаю рецепт та рекомендую цю пасту з перцю чилі. Сьогодні поставила на ферментацію гострий перець. Напевно, років 3-4 я не готувала цю пасту. Настав час.
-
Elenka got a reaction from Natali06 in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Наталочка, дякую тобі за довіру! Соус дійсно дуже смачний, з магазинним ні в яки порівняння не йде.
-
Elenka got a reaction from Natali06 in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Наталочка, дякую тобі за довіру! Соус дійсно дуже смачний, з магазинним ні в яки порівняння не йде.
-
Elenka reacted to Natali06 in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Лєночка, несу тобі величезну подяку за рецепт! Не розмінювалася на дрібниці і зробила відразу дві порціі!) Бо це смачно! Мммм) раніше купувала цей соус, а зараз , завдяки тобі буду мати свій) та ще й набагато корисніший і смачніший. Дякую, моя люба! 😘
зараз трохи на роздоріжжі… думаю чи ще зробити дві порціі🤔😂
-
Elenka got a reaction from Natali06 in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Ингредиенты:
Солодкий перець - 700г
Гострий перець - 300г
Часник - 100г
Цукор - 700г
Сіль - 50г
Яблучний або винний оцет 6% - 400мл
Вода - 200мл
Крохмаль кукурудзяний - 50г
Чистимо і миємо перець. У гострого перцю зрізаємо лише зелений хвостик, насіння не прибираємо.
Пропускаємо через м'ясорубку разом із часником.
Додаємо цукор та сіль. Після того, як закипить, варимо 10 хвилин. Додаємо крохмаль розведений у воді та оцет. Варимо після закипання 10 хвилин.
Розкладаємо по стерилізованих банках та закриваємо кришками. Банки перевернути та вкутати рушником.
Смачного!
-
Elenka reacted to Справжня господиня in Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
В мене в сім'ю додався один поціновувач маминих страв - мій дорослий синок, тому готування добавилося.
Готувала в суботу, бо йшла на 3 дні на роботу та ще синові но роботу треба тормозок щодня збирати.
Котлети рибні. Разом з хеком прокрутила залишки відварного рису, цибулю і шматок сала. Дуже сподобалися котлети¡ Рис як наповнювач і не псує смак риби. Завжди тепер буду додавати.
Ще наварила сину каструлю горохового супу, хай смакує, бо ми з Владою таке їсти не можемо, тільки один раз і мало.
Ще була піца на все деко, жаркое, сирники, тушкована капуста з рисом, вчора ввечері на старому йогурті оладки з яблуком.
Отак.
-
Elenka got a reaction from Справжня господиня in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Світлана, цей соус дуже цикавий на смак. В нем є помірна гостринка, солодкість равноважена з кіслинкою, смак натуральний. Порція не багата. Росклала по маленьких баночках.
Я готувала в пропорции 50/50 гострого перцю і болгарського, але насіння майже все видалила, бо вона дає гостроту і ще мені воно заважає.
Готою кожен рік аджику грузинську тильке з гострого перцю зі спеціями, зберігаю у холодильнику, вона смакує до борщу, а цей чилі-соус більш до м'яса, хоча хто нам що запрещає)))
Доречі гостра аджика згодом стає менш гострою.
-
Elenka got a reaction from Справжня господиня in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Світлана, цей соус дуже цикавий на смак. В нем є помірна гостринка, солодкість равноважена з кіслинкою, смак натуральний. Порція не багата. Росклала по маленьких баночках.
Я готувала в пропорции 50/50 гострого перцю і болгарського, але насіння майже все видалила, бо вона дає гостроту і ще мені воно заважає.
Готою кожен рік аджику грузинську тильке з гострого перцю зі спеціями, зберігаю у холодильнику, вона смакує до борщу, а цей чилі-соус більш до м'яса, хоча хто нам що запрещає)))
Доречі гостра аджика згодом стає менш гострою.
-
Elenka got a reaction from Natali06 in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Ингредиенты:
Солодкий перець - 700г
Гострий перець - 300г
Часник - 100г
Цукор - 700г
Сіль - 50г
Яблучний або винний оцет 6% - 400мл
Вода - 200мл
Крохмаль кукурудзяний - 50г
Чистимо і миємо перець. У гострого перцю зрізаємо лише зелений хвостик, насіння не прибираємо.
Пропускаємо через м'ясорубку разом із часником.
Додаємо цукор та сіль. Після того, як закипить, варимо 10 хвилин. Додаємо крохмаль розведений у воді та оцет. Варимо після закипання 10 хвилин.
Розкладаємо по стерилізованих банках та закриваємо кришками. Банки перевернути та вкутати рушником.
Смачного!
-
Elenka got a reaction from Natali06 in Соус Солодкий чилі. Версія №...
Ингредиенты:
Солодкий перець - 700г
Гострий перець - 300г
Часник - 100г
Цукор - 700г
Сіль - 50г
Яблучний або винний оцет 6% - 400мл
Вода - 200мл
Крохмаль кукурудзяний - 50г
Чистимо і миємо перець. У гострого перцю зрізаємо лише зелений хвостик, насіння не прибираємо.
Пропускаємо через м'ясорубку разом із часником.
Додаємо цукор та сіль. Після того, як закипить, варимо 10 хвилин. Додаємо крохмаль розведений у воді та оцет. Варимо після закипання 10 хвилин.
Розкладаємо по стерилізованих банках та закриваємо кришками. Банки перевернути та вкутати рушником.
Смачного!
