-
Публікації
936 -
Зареєстрований
-
Відвідування
Повідомлення, опубліковані користувачем damilaj
-
-
Доброго дня! Ліля, отримала посилку, все добре, красно дякую.
-
Лиля, доброго ранку! Прийми замовлення, будь ласка.
Кондитерская насадка №128 Роза большая - 50.00
Набор тонких кисточек для росписи пряников и декорации кондитерских изделий - 57.00
Кондитерская насадка № 000 маленькая - 35.00
Кондитерская насадка № 00 маленькая - 35.00
Гелевый краситель Синий Royal Blue 22мл - 55.00
Гелевый краситель Коричневый "Украса", 25г - 39,00
Сухой пищевой краситель Confiseur Нежный персик, 20мл - 33,00
Відправка Укрпоштою.
-
можно меньше в половину, пектин был и яблочный и цитрусовый разницы не видела.если меньше лимонки датьlana19 reacted to this -
нет пропорций для приготовления самого кремаЮля, в самом начале есть ингридиенты: 110гр белка, 300 гр. пектинового сахара, 150мл воды. Высчитываешь сколько надо на 1 гр белка сахара 300/110=2,7гр и умножаем на твой вес белка. получаешь вес сахара, воды 0,5 от веса сахара. Как сделать пектиновый сахар тоже в описании в самом начале. действительно надо хорошо перемешивать, т.к. кристаллы сахара крупнее чем пыльца пектина. Я работа постоянно с этим кремом по такой схеме.
lana19 та Юлия reacted to this -
А для мене новими виявилися слова: Обценьки, Цмулити, Пасіювати.
lana19 та Алцьона reacted to this -
-
Шедевр, а яка його висота, як ти його виймала з холодильника, не хитався?Мой первый свадебныйnestr reacted to this -
Красно дякуюLekue силиконовый противень -
Божечки, який гарненький! Де купувала, а?Я пеку на силиконовом противне 30х40 смfronya40 reacted to this -
-
-
Дівчата, десь тут бачила інфу про мультиварку-коптильню, не можу знайти, допоможііііть . Кажись Lana надавала.
lana19 reacted to this -
перестала смотреть всякие такие передачи про эти какиАналогічно, життя взагалі небезпечна штука, тим більше всі знають чим воно закінчується . Так ще й такі програми заганяють до депресії. На тих. хто не переймаються, вони не діють, а адекватним і обізнаним такі передачі не потрібні.
-
@Алцёна, Сонечко моє, чого тільки не буває в нашому організмі та на його поверхні. Не впадай в істерику, все минеться, треба холоднокровно взятися до лікування. Я свого часу думала помру, як побачила воші у свого малого . Все минає, минеться і це. Кріпися, подумки я з тобою.
-
Результат приховала?Моя тыквочка, ждущая "свободного времени" чуть не испортилась. И вот оно, свершилось. Первая заливка пошла. Результатом поделюсь, обязательно!lana19 reacted to this -
Дівчата. всім дуже вдячна за привітання. Мене не було вдома. Дякую ще раз.
Пампушка, lissaKi та lana19 reacted to this -
Я все борюсь с подтёками)))), не получаются они у меняА, якщо робити глазур трохи густішою. Пустити по колу, а потім дати точково ще через проміжок, можна допомогти якоюсь паличкою.
Ще питаннячко: пряники з обох боків глазуруєш? чи не завалюються вони під своєю вагою?
SanaT reacted to this -
Юль, а цитрусовые кружочки на тортике как-то готовила или просто порезала и все?Торт "Сладкие 16"Алцьона reacted to this -
А потім скаже: Разобрались, оказалось все правильно.Премьер-министр Владимир Гройсманvaluhka, lana19 та Olima reacted to this -
-
Пан Розенко роз'яснював, що абонплата врахована в ціну за 1 куб газу. Платіжку буде розбито на абонплату та саме за газ, але в кінцевому результаті за 1 куб газу буде та сама ціна. що зараз є близько, 7 грн.
-
-
кто-нибудь знает какой толщины должен быть коврик для пирожков и бисквита, 0,08 достаточно?
-
или милилитрах, та то вже забагато
Как перенести изображение на пряник с помощью трафарета
в Пряничная школа
Опубліковано:
Доброго дня, дівчата. Скажіть у кого є досвід роботи з аєрографом (перенесення малюнку на пряник)? Зручно чи не дуже, може є якісь особливості, поділіться. Хочу придбати аєрограф саме для цього.