Перейти до вмісту

справжня господиня

Пользователи
  • Публікації

    1 149
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    204

справжня господиня last won the day on 26 березня

справжня господиня had the most liked content!

Про справжня господиня

  • Звання
    Ветеран
  • День народження 28 червня

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Днепр, Тополь
  • Род занятий
    писинерка
  • Настоящее имя
    Светлана

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. справжня господиня

    Россия напала на россию!!!

    В московському аеропорту Домодєдово водій водовозу протаранив і повністю вивів із ладу найбільший в світі пасажирський літак - Airbus A380 компанії Emirates. Вартість такого літака - 500 млн доларів. Хто ж був за кермом? Невже таджик? Невже проривався в Україну? Коментарі - вогонь!!! Рука Гур присутня..Сам Буданов за кермом був... Який молодець . Це , напевно тому що з колєн встав. Ох молодець!!! Даёшь, таджиків!!! Англосакси з Штатами посадили проукраїнського водія за кермо, пообіцяли що теракта на аеропорту скоріше всього не буде!!! Знов путлерівська ікона не допомогла... і 14 днів вже пройшло, ікону по гарантії в церкву не повернеш. Ех Буданов і малюк, угаманітєсь наканєцта! Повідрізають вуха всім хто стояв рядом
  2. справжня господиня

    Россия напала на россию!!!

    Больше, чем говорит Путин: в РФ слили реальное число жертв теракта в "Крокусе". Около 100 человек числятся пропавшими без вести после теракта в подмосковном "Крокус Сити Холл". Количество жертв в российском концертном зале "Крокус Сити Холл" может быть в два раза больше, чем официально сообщается. Еще около 100 человек до сих пор числятся пропавшими без вести. Такой информацией поделился российский ресурс "ВЧК-ОГПУ", который, как считается, связан со спецслужбами РФ, передает Диалог.UA. По данным на 27 марта, согласно официальной информации, число жертв нападения на "Крокус" составляет 140 человек, однако судьба еще около 100 посетителей торгового центра остается неизвестной. "Пропавшими без вести после теракта в "Крокусе" значится 100 человек. Эту цифру при оглашении статистики власти тщательно обходят, хотя найти этих людей живыми шансов почти нет", - сообщил Telegram- канал. Если эта информация соответствует действительности, число жертв теракта может достигнуть 240 человек. Ресурс уверяет, что еще около 350 человек пострадали в результате теракта. Многие из них находятся в больнице. По данным российских СМИ, примерно 40 жертв теракта погибли от огнестрельных ранений и резаных травм, нанесенных боевиками. Остальные скончались, задохнувшись угарным газом или от ожогов. И тот факт, что российские силовики слишком поздно начали штурм здания, значительно увеличило число жертв. ОМОН ворвался в "Крокус" только спустя 1 час и 17 минут после того, как террористы сбежали. Все это время раненые истекали кровью и умирали в пожаре, не дождавшись помощи.
  3. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Наташа, а шо то за трубочки в коробці? Мабуть, для чаю мате (але я тільки припускаю, бо ніколи його не пила). Всі прибамбаси мені сподобалися, а от про оті силіконові прихватки потім напиши. Чула, що вони не дуже захищають від гарячого. Задивляюся на них. І шо ото голубесеньке на фото справа внизу?
  4. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Неля, це канал Выпечка и кулинария, веде Галина Іванівна, професійний кондитер. В неї є канал шортс і звичайний. Дуже цікава жіночка!
  5. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Іди читай. І спробуй тільки не напекти пиріжків!
  6. Ингредиенты: Опара 15 г свіжих дріжджів 200 мл теплого молока 100 г борошна Тісто 40 г вершкового масла/маргарина 2 яйця 50 г цукру 400 г борошна 2 ст.л. олії 6 г солі Вінчиком змішати все для опари, дати піднятися за 30 хв. Одне яйце вбити в мисочку, додати сіль і збити до однорідності. Сіль розбиває білок і яйце стає однорідним. Друге яйце просто збити без солі окремо. Масло/маргарин кімнатної Т змішати з яйцем з сіллю і додати туди половину другого яйця. Всипати цукор, перемішати як получиться. Додати суміш в опару, змішати. Додати борошно і замісити тісто. Як воно стане кулею, додати олію і вимішувати хвилин 8-10. Можна на хп. Готове тісто м'яке, трошки липне до рук, але відліпає добре. Якщо треба, то додайте борошна 20-30 г. Не забийте. Тісто в теплому місті підходе годину, щоб втричі стало більше. Тісто обм'яти, вимісити. Готово. Ну а далі робіть що завгодно. Перше фото пиріжки з тушеною квашеною капустою. Посипане чорним кунжутом (нігелою) і трохи білим кунжутом. Друге фото з бринза+творог+кріп і зелена цибуля. Посипано білим кунжутом. Як розкидаєте тісто на порції, то підкатайте кульками і залиште під плівкою на 15 хв. Потім кожну кульку розкачати качалкою не сильно, залишити на 5 хв. А потім вже розкачуйте до нужного розміру, кладіть начинку. На деко всі вироби прикрити плівкою і дати розстойку десь з півгодини. Включаємо духовку на 190 град. Половинкою залишеного яйця змастити всі вироби і залишити на 10-15 хвилин, поки гріється духовка. Яйце повинно підсохнути (для блискучої красивої поверхні), але якусь посипку на кшалт кунжута/маку треба на яйце сипати зразу, щоб прилипло. Випікати 16-17 хв. без конвекції. Якщо треба, то грилем підрум'янити зверху. Після духовки я зразу на вироби бризкаю водою для тонкої м'якої корочки. Ото і все. Ну ДУЖЕ-ДУЖЕ добре тісто!
  7. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    То я новий рецепт тіста випробувала, просто в захваті від нього! А золотаві так то є хитрість при випіканні. Жовток яйця змішують з водою до потрібної гущини, змащують і дають підсохнути на виробах десь 10 хвилин, а потім вже в духовку.
  8. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Оля, ні, ніяких конкурсів давно ніде немає. Оті косичкою заплетені вже скінчилися. Трохи заморозила, синові дала, їли самі, пригощала. Також і ці будуть. Якби бринзу не знайшла, то й не пекла би.
  9. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Вчора спасала шматок бринзи, знайшла в холодильнику! Я була впевнена, що всю її з'їли, а вона затолкалася в куток. Додала залишки творога і зелень. Напекла отакі рогалики. Зранку з кавою дуже смакували! І на роботі пригостила сусідів.
  10. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Іруся, оті приправи дуже полюбляє мій Вова, в нас вони не переводяться. Я в мульті зварю кашу якусь на гарнір, він зранку її позігріває на сковороді під кришкою і обов'язково посипає отою приправою. Називається "издание второе дополненное и переработанное". Я з ним борюся, але марно. Сказала, що каші буду їсти окремо без тої приправи. Але ж смачно... Моя свекруха дуже любила ті кубики Маггі та Галина Бланка. Вона їх кришила на їжу замість солі. Померла майже у 90 років. Отак.
  11. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Останні події б'ють мені по нервах, та й не тільки мені. Сьогодні на нервах для свого вспокоєнія ото напекла. Мене це заспокоює, ото замішування теста, ото плетіння тих пиріжків... Начинка тушена квашена капуста, бо треба її кудись діти. Пригощайтесь, ще теплі. Смачні!
  12. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Я саме зараз намочую перець и томати. Хотіла трохи раніше, але була на роботі 4 дні, попросили вийти. Ввечері прихожу о 8 і зразу лягаю ноги догори, бо цілий день сиджу, тяжко. Вчора до сина їздила, там треба і приготувати і прибрати. Сьогодні з Вовою по магазинах на закупах, от тільки закінчила м*ясо фасувати, та купу на фарш перекрутила. Завтра буду пельмені ліпити в заморозку, бо поїли всі. Післязавтра на дачу поїдемо вперше, хоч сусіди вже там місяць їздять і все поробили. Цибулю потикаю, Вова хоче заволочити землю.
  13. справжня господиня

    Наші улюбленці

    Та наш Мурзік теж на все тепле зразу сідав. Дуже любив, як я починала консервацію. Банки гарячі перегортаю і купою ставлю - лізе зверху. Тільки заради його накривала зверху ковдрочкою, щоб йому не гаряче було. Так і спав цілий день на тих банках.
  14. справжня господиня

    Пиріг зі скумбрією

    Наталя, я скумбрію дуже полюбляю іменно за її яскравий смак. Ти можеш в пиріг засунути будь яку рибу, хоч мойву/хек/мінтай/лосось/дораду тощо. Тут прикол саме в голові та Фості, які вдають вигляд цілої рибини! Можна взагалі приставити голову і хвіст від свіжомороженого оселедця, все одно ти зразу їх викинеш. Просто готуй свій улюблений варіант рибного пирога, але в такому вигляді. Можна не робити ту плетінку з тіста, в закрити просто пластом тіста з головою та фостом. Я дала ІДЕЮ.
  15. справжня господиня

    Пиріг зі скумбрією

    В мене часто замовляли таку рибу особливо на пікніки та іноді на фуршети, де багато молоді. Дуже прикольно виглядає на столі.
×