Перейти до вмісту

справжня господиня

Пользователи
  • Публікації

    1 169
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    209

Усі публікації користувача справжня господиня

  1. Напеку вам, друзья, пирожков. Брызги радости брошу я в тесто, Подолью аромата цветов, Чтобы выпечка пахла чудесно. Покрошу много ласковых слов, Приплюсую улыбку, терпенье. Я добавлю в опару любовь, И ещё хоть немного везенья. Я присыплю всё это мечтой, Подолью остроумия каплю. Подслащу пирожки добротой, Поцелуям местечко оставлю. И начинку вложу в пироги: Она будет из щедрости, ласки, Благородства, доверья, любви И чудес, хоть немного, из сказки. Слезой счастья слегка подсолю, Чтобы кушанье не было пресным. И добавлю чуть-чуть похвалу, Вкус от этого станет чудесный. Пирожки вам с любовью пекла, Заходите, прошу, не стесняйтесь. Отложите скорее дела. Что ж вы ждёте, друзья? Угощайтесь! Вчора вирішила зробити пиріжки не з свого звичного супершвидкого тіста. Я натрапила на канал дивної чудової дівчини Лени Попової, я захопилася єю, її цілеспрямованістю, делікатністю, вона якась неймовірна! В Бахмуті втратила все, зараз вона в Слав*янську. Вона пече пиріжки. Дуже мене захотілося спробувати її пиріжки, і я не прогадала! В неї рецепт для мене завеликий, тому перерахувала для себе. Пишу її рецепт і в скобках свій *перерахований. Рецепт: На 1 литр воды: (*330 мл) 7, 5 чайных ложек сахара (*15 г) 3, 5 чайных ложек соли (*1,2 ч.л.) 2, 5 чайных ложек дрожжей (ложки ровные) (*8 г свіжих дріжджів) 1 столовая ложка растительного масла (*1 ч.л. олії) муки 1кг 300гр можно ещё +50гр. ( количество муки смотрим при замесе) (*450 г борошна) Девчата с этим тестом очень сложно работать! Нужен навык! Вы всегда должны помнить, что от плотности зависит вкус! Чем жиже тем мягче! Так, тісто рідке!!! Не додавайте борошна!!! Стіл змастити олією, руки змастити олією і вперед! Пиріжки получилися супер!!! З мого *тіста получилося 14 нормальних пиріжків майже з мою ладошку. Подивіться ролік і все буде зрозуміло! Я тепер буду тільки ці пиріжки робити, дуже класні. Вчора робила з начинкою яйце+зелена цибуля, вони на фото.
  2. справжня господиня

    Пирожки жареные от Настоящей хозяйки

    Сьогодні знову жарила пиріжки з цього тіста. Воно неймовірне! От скільки я вже тіх пиріжків пережарила, але ці просто супер-пупер! От повірте мені, спробуйте це тісто. Тільки борошно по рецепту! Так, тісто рідке, м*яке, руки олією мастите і вперед, все вийде! З того рецепта, що я писала з зірочкою, в мене сьогодні вийшло 16 пиріжків , пухнасті, м*якенькі, чудові! Миска велика, пиріжки теж немаленькі. Начинка 8 шт. тушкована кисла капуста (нарешті закінчилася!) и 8 шт. верхні картопля з кропом.
  3. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Сьогодні зранку "любі сусіди" вирішили мене вбити ракетами. А х.. вам, мене не вбити! Пішла на кухню знімати стрес. Нажарила гору пиріжків, котлет, відбівних, сирників. Синові Подзвонила, щоб прийшов після роботи. Напхала дві сумки їжі, консервації, пішов додому радий! Ще багато їжі є, завтра на роботу візьму, я там обідаю і вечеряю.
  4. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ми на дачі. Сьогодні ввечері почалася гроза, лупить дощ, грім, блискавки! Може завтра додому поїдемо, все одно в середу збиралися їхати. Чого тут сидіти, на город не вийти, ходити грязюку місити?
  5. справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Я готовкою їжі себе розслабляю, щоб не думати постійно за ті сирени, за ту війну... бо з глузду з'їду. Завтра їдемо на дачу дня на 3-4, сьогодні наготувала. Шампіньони вже показала вам, дуже смачні! Натушила залишки квашаної капусти, бо вже треба було її утилізувати. І спекла з нею заливний пиріг. Вова скуштував гарячий і облизав пальці! Ще нажарила сирників, половину з'їли на вечерю, ці поїдуть на дачу. Ще запікла дві тушки хеку Губсі, зверху сир. Завтра зранку ще нажарю котлет.
  6. Встретилось в ФБ. Вот прям чувствую боль автора. Автор ОРЛУША (Андрей Орлов) Ни кола, ни двора, ни друзей, ни родни. Мы с тобою в России остались одни. Гнутся крыши от веса сосулечных льдин. Мы остались с тобою один на один. Занавешены окна давно, чтобы нас Не увидели страшные люди без глаз. Перерезанный шнур не погасит экран, Посыпающий солью зияние ран. В каждом слове – зловещий кровавый кисель, Заводных соловьёв ядовитая трель. Никому не пиши, никому не звони, Мы остались с тобою в России одни. В дверь услышав звонок, открывать не спеши: За тобою пришёл человек без души, У него вместо мозга – густой холодец, Как у всех сердобольных людей без сердец, Изо рта – краснозвёздных идей перегар, На холодном лице – черноморский загар, Он готов на последний, решительный бой, Сверлит двери глазок его глаз голубой. Мы с тобою остались в России одни, Не кукушка, а ворон считает нам дни, Он добычею скорой считает твой глаз, Как и всё, что останется скоро от нас. К сожаленью, удел у страны – бестолков: Быть лишь словом на форме плохих игроков, А берёзам судьба – превратиться в муляж, Лечь зелёными пятнами на камуфляж, Чтобы мы, обитатели нашей страны, Были миру на фоне страны не видны. Я болею душой, я по праздникам пьян, Как любой из живущих вокруг «россиян», Но довольно давно уже в дней пустоте Стали гости не те, да и тосты не те. Иногда даже некому руку пожать, А ведь мне с ними рядом в могиле лежать, Среди тех, кто поёт под шуршанье знамён Есть хозяева милых мне с детства имён, Но в последние дни изменились они. Мы с тобою в России остались одни… Совершенно, похоже, лишились ума Лжевладимир, лжесуздаль и лжебугульма, Через сотни наполненных скрепами клизм В нас качают лжеверу и патриотизм. Между рёбрами ноет, инфарктом грозя, И остаться невмочь, и уехать нельзя. И уехать нельзя, и остаться невмочь. Прочь отсюда? Но где эта самая «прочь»? Мы останемся здесь, но секрет сохрани: Мы с тобою в России остались одни.
  7. Шампиньоны 500 г Вода 50 мл Олия 50 мл Соль 1 ч.л. Сахар 1 ч.л. Уксус 9% 2 ст.л. Лавр.лист 2-3 шт. Перец душист. 2-3 горошины Перец горьк. 4-5 горош. Гвоздика 1-2 шт. Чеснок по желанию Свежие шампиньоны помыть, если надо порезать на 2-4 части. В кастрюльке вскипятить все составляющие, всыпать грибы. Жидкости вроде очень мало - так и надо. Без паники, ничего не добавляем. Под крышкой грибы начнут отдавать сок, жидкости станет больше. После закипания варить на среднем огне 5 минут, помешивая иногда. Вот сколько стало жидкости. Все, грибы готовы. Остудить и можно сразу подавать, Очень вкусные грибочки! У нас тут есть похожий рецепт от Николаешны, но у меня другие пропорции, нам этот вариант понравился больше!
  8. Оля, які ж красиві в тебе нарциси! Я таких і не бачила. В цьому році щось нічого новенького собі не купляла, то боліла, то на роботі, ніколи було. В мене нарциси тільки квітнути почали. Давала сусідка цибульки від своїх нарцисів ще позаторік. І чомусь в неї вони квітнуть на тиждень раніше, чим мої. Ну хай хоч так. І тюльпани в мене піздні, тільки вилазять стрілки квіткові.
  9. справжня господиня

    Пирожки жареные от Настоящей хозяйки

    Пост доповнила, читайте і дивіться.
  10. справжня господиня

    Россия напала на россию!!!

    Більш безглуздої акції не можна придумати. Це як в день виборів х*ла всім о 12 прийти на виборчу дільницю, якщо ти проти. ???!!! Хто цю маячню придумує?..
  11. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    В квартирі, де живуть мої квартиранти і де побило скло після недавнього прильоту, то за кошти міського бюджету поміняють вікна на металопластикові. Я сьогодні подала заявку, все безкоштовно і швидко. Тільки на лоджії вони не ставлять нічого, бо застеклення лоджій то забаганка мешканців. Отак.
  12. Тісто Борошно 500 г Вода 200 мл Олія 3 ст.л. Сіль 1 ч.л. Дріжджі свіжі 30 г Цукор 1,5 ст.л. (в тісто можна додати 1 яйце, але я додаю його рідко) Начинка Фарш з цибулею і спеціями 550 г Майонез+зелень 50 г Морква по-корейські гостра 50-60 г Тісто можете зробити своє улюблене для несолодких пирогів/пиріжків. Розкидати тісто на 15 кульок по 52-53 г. Підкатати кульки і дати відпочити під плівкою 10 хвилин. Розкачувати кожну кульку діаметром прибл. 13-15 см. На середину кружечка положити фарш прибл. 35 г, зверху повну чайну ложку майонезу і зверху додати повну чайну ложку моркви. Края пиріжка підняти і защипити зручним способом. Я заліплюю трикутником, зверху оставляю дірочку для виходу пари. Пиріжкам дати розстойку 20-30 хвилин. Змащити зверху яйцем/жовток+молоко/молоко/жовток+вода, через 5 хвилин поставити в гарячу духовку 180-190 град. і випікати 25-30 хвилин. Після випічки побрискати на пиріжки водою, накрити тканиною до охолодження. Смачного! Рецепт з ворожого форуму, давно його пригледіла и дуже часто пекла. Пиріжки виходять смачнющі, соковиті, ситні. Моркву краще брати гостреньку. Майонезу не жаліти, він дає соковитість. Такої начинки ніколи ніде не бачила, це придумка якоїсь пекарні їхньої. Ну дуже вдале поєднання! Назву придумала не я, це моя замовниця так називає.
  13. справжня господиня

    Пиріжки з дивною начинкою

    Ще теплі! Знов кращі з цих поїдуть до замовниці.
  14. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Дякую, Ланочко, вже все написала.
  15. Та туточки я, шо мені ізделаєцца! Але дякую за турботу, вчора просто рано спати лягла. Я на роботі три дні, сьогодні останній, потім 6 днів дома. Вчора десь о 16-30 яяяк бабахне! Через півхвилини знов бабах! Гучно, але чую, що не зовсім поруч. Потім подзвонили мої квартиранти! Як раз вжахнуло поруч з їх домом за 200 метрів, в них вилетіло 2 скла на лоджії і розбилося одно скло з подвійного остеклення до кімнати. Пошкодило в нашому домі вікна до 4 поверху, далі навроді более-менее (в нас 2 поверх, всього 12-). Слава богу, що вікна в кімнату встояли, хоч і ще радянські. Видно до нашого дому вибухова хвиля пройшла не прямо, він у нас стоїть буквою зю, спасло. Ракету збили прям поруч, постраждали садочок, школа, ліцей і спортивна база футбольна Дніпро-1, уламки впали прям на їх поле. Поруч з полем там стоянка авто, як раз була зміна мого дачного сусіда Діми(вони там поруч живуть і він на стоянці давно працює). Він не постраждав, але там одну жінку посікло склом, також багато автівок побило. Люди прибігли накривали машини плівкою, бо коли ще та страхова прибуде та коли то відшкодуваннч нащитає. В домах поруч побило вікна сильно, заклинило вхідні двері, їх рятувальники через вікна по драбинам виводили. Обійшлося без загиблих, в основному поранення склом. Діти всі добре, трохи порізалися. Сьогодні туда ще не дзвонила, потім напишу. А зранку в нас вже втретє віє сирена. КОЛИ ВОНИ ВЖЕ ТАМ ПОВИЗДИХАЮТЬ!!! ГОРІТИ ЇМ ВСІМ У ПЕКЛІ!
  16. Ингредиенты: 250 мл молока, 20 г прессованных дрожжей ( 7 г сухих), 100 г сахара, 75 г сливочного масла, 2 яйца ( -1 желток на смазку), 0,5 ч. л. соли, 1 ч. л. ванильного сахара, 650-700 г муки. Выход теста 1.2 кг. Метод В теплое молоко раскрошить дрожжи, добавить 1 ст.л. из общего к-ва сахара и всыпать 5 ст.л. муки из общего к-ва. Венчиком размешать и оставить опару на 30-40 мин. Мягкое сливочное масло смешать с яйцами (один желток оставить для смазки), сахаром, солью, ванилью. Сливочное масло можно заменить смесью масла и растит масла, соблюдая общее к-во. Я заменила, 50г сл.масла +20 мл раст. масла. Подошедшую опару смешать с мукой и жидкой частью, замесить мягкое тесто. Муку всю сразу не добавлять, смотрите по тесту. Если мука сухая, ее может пойти и 600 г. Тесто поставить на расстойку до увеличения вдвое. Обмять и еще раз дать подойти. Можно разделывать изделия. Заметки Я сегодня пекла ватрушки и пирожки из этого теста - полный восторг! Тесто прекрасно разделывалось, было послушным, не съеживалось, мягкое, воздушное. Баланс сахара для пирожков со сладким айвовым вареньем был идеален. А вот для ватрушек (с менее сладкой начинкой) моему мужу-сладкоежу хотелось чуть послаще тесто. Мне было все фкусно!!!
  17. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Наталя, дякую. Гарна рукавичка, аби була дешевша. Треба ж дві, ще за доставку візьмуть. Поки буду на картинку дивитися(((
  18. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    В нашому Дніпрі Ікеї не було. В невеликому магазині з люстрами був просто відділ Ікеї, я випадково натрапила. Продавали щось дуже нецікаве по великим цінам. Потім і його не стало. Це було років 15 назад.
  19. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Значить, не побачу.
  20. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    От і добре, дякую. Я згадала, що то писали про прихватки з тонкого силікону як оті жабки та собачки. А твоя прихватка дебела, я роздивилася. Якщо побачу такі, то куплю.
  21. справжня господиня

    Россия напала на россию!!!

    В московському аеропорту Домодєдово водій водовозу протаранив і повністю вивів із ладу найбільший в світі пасажирський літак - Airbus A380 компанії Emirates. Вартість такого літака - 500 млн доларів. Хто ж був за кермом? Невже таджик? Невже проривався в Україну? Коментарі - вогонь!!! Рука Гур присутня..Сам Буданов за кермом був... Який молодець . Це , напевно тому що з колєн встав. Ох молодець!!! Даёшь, таджиків!!! Англосакси з Штатами посадили проукраїнського водія за кермо, пообіцяли що теракта на аеропорту скоріше всього не буде!!! Знов путлерівська ікона не допомогла... і 14 днів вже пройшло, ікону по гарантії в церкву не повернеш. Ех Буданов і малюк, угаманітєсь наканєцта! Повідрізають вуха всім хто стояв рядом
  22. Ингредиенты: Опара 15 г свіжих дріжджів 200 мл теплого молока 100 г борошна Тісто 40 г вершкового масла/маргарина 2 яйця 50 г цукру 400 г борошна 2 ст.л. олії 6 г солі Вінчиком змішати все для опари, дати піднятися за 30 хв. Одне яйце вбити в мисочку, додати сіль і збити до однорідності. Сіль розбиває білок і яйце стає однорідним. Друге яйце просто збити без солі окремо. Масло/маргарин кімнатної Т змішати з яйцем з сіллю і додати туди половину другого яйця. Всипати цукор, перемішати як получиться. Додати суміш в опару, змішати. Додати борошно і замісити тісто. Як воно стане кулею, додати олію і вимішувати хвилин 8-10. Можна на хп. Готове тісто м'яке, трошки липне до рук, але відліпає добре. Якщо треба, то додайте борошна 20-30 г. Не забийте. Тісто в теплому місті підходе годину, щоб втричі стало більше. Тісто обм'яти, вимісити. Готово. Ну а далі робіть що завгодно. Перше фото пиріжки з тушеною квашеною капустою. Посипане чорним кунжутом (нігелою) і трохи білим кунжутом. Друге фото з бринза+творог+кріп і зелена цибуля. Посипано білим кунжутом. Як розкидаєте тісто на порції, то підкатайте кульками і залиште під плівкою на 15 хв. Потім кожну кульку розкачати качалкою не сильно, залишити на 5 хв. А потім вже розкачуйте до нужного розміру, кладіть начинку. На деко всі вироби прикрити плівкою і дати розстойку десь з півгодини. Включаємо духовку на 190 град. Половинкою залишеного яйця змастити всі вироби і залишити на 10-15 хвилин, поки гріється духовка. Яйце повинно підсохнути (для блискучої красивої поверхні), але якусь посипку на кшалт кунжута/маку треба на яйце сипати зразу, щоб прилипло. Випікати 16-17 хв. без конвекції. Якщо треба, то грилем підрум'янити зверху. Після духовки я зразу на вироби бризкаю водою для тонкої м'якої корочки. Ото і все. Ну ДУЖЕ-ДУЖЕ добре тісто!
  23. справжня господиня

    Россия напала на россию!!!

    Больше, чем говорит Путин: в РФ слили реальное число жертв теракта в "Крокусе". Около 100 человек числятся пропавшими без вести после теракта в подмосковном "Крокус Сити Холл". Количество жертв в российском концертном зале "Крокус Сити Холл" может быть в два раза больше, чем официально сообщается. Еще около 100 человек до сих пор числятся пропавшими без вести. Такой информацией поделился российский ресурс "ВЧК-ОГПУ", который, как считается, связан со спецслужбами РФ, передает Диалог.UA. По данным на 27 марта, согласно официальной информации, число жертв нападения на "Крокус" составляет 140 человек, однако судьба еще около 100 посетителей торгового центра остается неизвестной. "Пропавшими без вести после теракта в "Крокусе" значится 100 человек. Эту цифру при оглашении статистики власти тщательно обходят, хотя найти этих людей живыми шансов почти нет", - сообщил Telegram- канал. Если эта информация соответствует действительности, число жертв теракта может достигнуть 240 человек. Ресурс уверяет, что еще около 350 человек пострадали в результате теракта. Многие из них находятся в больнице. По данным российских СМИ, примерно 40 жертв теракта погибли от огнестрельных ранений и резаных травм, нанесенных боевиками. Остальные скончались, задохнувшись угарным газом или от ожогов. И тот факт, что российские силовики слишком поздно начали штурм здания, значительно увеличило число жертв. ОМОН ворвался в "Крокус" только спустя 1 час и 17 минут после того, как террористы сбежали. Все это время раненые истекали кровью и умирали в пожаре, не дождавшись помощи.
  24. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Наташа, а шо то за трубочки в коробці? Мабуть, для чаю мате (але я тільки припускаю, бо ніколи його не пила). Всі прибамбаси мені сподобалися, а от про оті силіконові прихватки потім напиши. Чула, що вони не дуже захищають від гарячого. Задивляюся на них. І шо ото голубесеньке на фото справа внизу?
  25. справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Неля, це канал Выпечка и кулинария, веде Галина Іванівна, професійний кондитер. В неї є канал шортс і звичайний. Дуже цікава жіночка!
×