Перейти до вмісту

Наташшшка

Пользователи
  • Публікації

    282
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    28

Наташшшка last won the day on 22 березня

Наташшшка had the most liked content!

Про Наташшшка

  • Звання
    Любитель

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Світланка, не знаю, може ті трубочки і для мате(треба почитати, що на коробці написано), але так як ми п'ємо лиш каву, чорний чай без домішок і...джин з тоніком і льодом, то ото для джину і взяла. Ну і для коктейлів різних, соків. З силіконовою прихваткою я як та шерепа пролетіла)) Бачила в одних знайомих, що вона причеплена до ручки духовки, а в ній лопатка, черпачок...І лише коли з ікеї вже приїхала, то роздивилась, що то прихватка! Спробую - напишу) Маєш на увазі мірну чашу з кришкою? Це вже другу я собі взяла. Першу брала під закваску. Але так як я зараз закваски веду всього 50гр, то ця чашка завелика для неї. Приспособилась в ній робити майонез ( з вашої подачі!). Все туди залила-закидала по міркам, вжик блендером, кришкою накрила - красота, льопатись-перекладати не треба.
  2. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ось таких дрібничок прикупила. Нічого особливого, в принципі. Багетницю вже й випробувала. Трохи переживала, бо прочитала, що є якісь китайські і до них страшенно липне тісто. Але все вийшло прекрасно. Багети просто випали з форми) Шпателі - то випадково мені попали з ковриком антипригарним. Я їх і не замовляла і навіть не помітила, коли вперше коврик розгорнула) Ще лопатку недорогу, ікеївську купила, забула покласти, як фоткала. В мене вже одна така є - зручно нею користуватись, то взяла ще одну.
  3. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Іра, і для тебе особисто принесла. Ну що тобі ті миші? Ось тобі справжня зелена мамба!
  4. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ловіть трішки магнолій)
  5. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Наталка, це Відень. З погодою мені дуже повезло - з восьми днів, що була там, лиш один день був пасмурний, з невеликим дощем, всі інші - сонячні і теплі. Трохи була вражена тим, що там все цвіте одночасно - проліски, підсніжники, кульбаба, примули, тюльпани ботанічні(не впевнена, що правильно назвала), царська корона...В нас трохи розведене в часі цвітіння цих рослин. Приїхала додому - мряка, дощ, водяний пил справді підбішує...Хочу назад, до сонечка) Фоток трохи є, можу по-трошки викладати, якщо маєте бажання дивитись))
  6. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Привіт всім) Їздила трохи підлікувати свою зозуленьку, бо вже геть того...Не скажу, що вдалось, видно, вже не виліковна Але трохи поділюсь красою і покупками) Купила багетницю(хотіла її, як дурна) і мінібагетницю. Ну і ще трошки кухонних дрібничок. Але зараз трохи краси вам принесла.
  7. А в мене скороварки і не було ніколи, тільки звичайні мульті
  8. Вже знайшли тіло дитинки. Я не знаю, немаю слів, кацапські [****]и(((
  9. Наташшшка

    Шеврони\нашивки

    Новенькі, жартівливі.
  10. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Котлетки в мене сьогодні. І навіть не з кролика))) І бісквітик. І салтисончик ось тільки що дожерлиїли
  11. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ланочка, яка ти молодець! Українською майже без помилок! А шо воно таке, та кивирма? Бо я щось такого не знаю на любій з мов)
  12. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Спробувала, в мене лише отой фіолетовенький, що під Іриуськіним постом тицьнула, наполовину схований, і то - тицьнути можна. Всі інші видно добре
  13. Наташшшка

    731 день лютого

    Мені подзвонила мала, сказала(прокричала), що їх бомблять. Це була п'ята ранку. Чесно, я не знала що робити. Вони в Києві, малий одразу погнав в госпіталь, мала в паніці, я водій поганий, майже без досвіду, як мені по неї їхати? Чоловік в Одесі на вигрузці, він на той час працював водієм на зерновозі. Дзвоню йому - поза зоною... Взяла себе в руки, погнала на заправку(шерепа, бо всім ще за тиждень наголосила, щоб мали запас води і їжі, і обов'язково палива, а сама...), черга вже була величезна. Відзвонився Саня, сказав, що вигрузився і буде дома через декілька годин. Коли приїхав ми погнали по малу. Вона тоді питала для чого вдвох їхали? А в мене сумніву не було - тільки вдвох, якщо гинути, то разом...По дорозі прямо нам на зустріч, по нашій полосі гнали БТРи, прямо на полі обабіч траси сів вертоліт, дозаправлявся...було відчуття якогось жахливого сну. З Києва виїжджали під обстріли, в небі - літаки і гвинтокрили, страшно...І траса - абсолютно пуста в наш бік, а назустріч - море машин (всі їхали на варшавську трасу, а ми в протележний бік). Додому приїхали в першій ночі... Зранку пішли з чоловіком в військомат. Не взяли, сказали, що людей вже вистачає, але треба робити коктейлі. Ок. І коктейлі робили, і броніки...Пів року біля тумбочки в мене і в Сані стояли рушниці, а патрони в тумбочці, в кожного свої, бо різний калібр...в мене рушниця, 46-го року випуску, репарації від Німеччини, ось так символічно...
  14. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    З задоволенням би погодилась! Ех...
×