Перейти до вмісту

My Ukraine Cook

Пользователи
  • Публікації

    65
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    13

Зміни репутації

  1. Like
    My Ukraine Cook получил репутацію від УкраІнка в Солодкі мариновані помідори на зиму   
    Ингредиенты:
     на 3-х літрову банку помідор:
    6 ст.л. цукру з гіркою (150 г)
    1 ст.л. солі з гіркою(30г)
    5 ст.л. оцет(60мл)
    1,5 л води
    кріп, свіжий базилік, гвоздика,
    духмяний перець, чорний перець горошком
    ****************************************
    Інгредієнти на 1 л маринаду:
    4 ст.л. цукру (100г)
    1 ч.л. солі без гірки(10г)
    3 ст.л. оцету(40мл)
    кріп, гвоздика, духмяний перець, чорний перець горошком

     
    Метод
    Помідори промиваємо, перебираємо від зіпсованих та прим’ятих.
    - Підготувати спеції, зонтики кропу, горошок духмяного та чорного перцю, гвоздики та листочки свіжого базиліку(за бажанням ви можете додавати спеції які ви полюбляєте).
    - Стерилізуємо банки, для помідорів я зазвичай беру 1л та 1,5л банки. В кожну банку розкладаємо зонтик кропу, горошок духмяного перцю, горошок чорного перцю, листя базиліку(за бажанням).
    - Нагріваємо в каструлі воду яку потрібно для маринаду. Щоб розрахувати кількість води яку вам потрібно для маринаду( 1 л банка з помідорами -0,5л води, 1,5 л банка з помідорами -0,7л води, 2 л банка з помідорами – 0,9 л води, 3 л банка з помідорами – 1,5л води). Але обов’язково беріть кількість води на 0,5 л більше, бо при консервуванні вона виливається або википає. Тому коли порахували кількість води, залили її в каструлю, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Далі розливаємо окріп по баночках, накриваємо кришечками, вкутуємо рушником, і залишаємо на 15 хвилин.
    - Коли пройшли 15 хвилин, воду з банок зливаємо знову у каструлю, додаємо сіль, цукор, в розрахунок до кількості води(кількість солі та цукру є в описі інгредієнтів, скільки потрібно на 1 л, а ви вже пора[****]те скільки у вас води, і з цього скільки вам потрібно спецій). Розмішуємо, знову ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, далі додаємо оцет, перемішуємо. Готовий маринад розливаємо по банках. Накриваємо кришечками і закатуємо ключем. Кожну банку перевертаємо верх дном, укутуємо ковдрою або рушником і залишаємо охолоджуватись. Далі помідори зберігаємо у холодному місці.
    Смачні солодкі мариновані помідори готові)
    Процес приготування у відео рецепті:
     
     
     
  2. Like
    My Ukraine Cook получил репутацію від lana19 в Картопля з овочами та гомілками запечена у фользі   
    Ингредиенты:
    1 кг картоплі
    300 г шампіньйон
    2 шт солодкого перцю
    300 г кабачків
    2 шт помідора
    1 шт цибуля
    8 шт гомілок
    100 мл олії
    2 зубчики часнику
    160 г вершкового масла
    зелень петрушка
    сіль, перець, паприка, базилік
    фольга

    Метод
    Овочі перемити, очистити від шкірочки та насіння. Картоплю, кабачок, помідор – невеликими шматочками. Цибулю, півкільцями. Перець – смужками. Шампіньйони – слайсами. Всі овочі з’єднуємо у мисці, до них додаємо олію (50 мл), сіль, перець, базилік або італійські трави, до смаку. Перемішуємо й залишаємо поки на столі, щоб овочі промаринувались у спеціях.
    - Курині гомілки, промиваємо й обсушуємо. Робимо пару надрізів ножем на кожній гомілці. До них додаємо спеції, сіль, паприку, чорний перець, перемішуємо. Розігріваємо пательню наливаємо 50 мл олії, кладемо розрізані зубчики часнику, просмажуємо, щоб часник напитав олію. Викладаємо гомілки й на середньому вогні, обжарюємо їх по 5 хвилин з обох боків до золотистого кольору.
    - Нарізаємо вершкове масло на шматочки по 20 г.
    - Дрібно нарізаємо зелень.
    - Коли все готово, відриваємо шматок фольги, по середині кладемо овочі, зверху гомілку, вершкове масло шматочок і присипаємо зеленню. Збираємо краї фольги й утворюємо таку собі торбинку, щільно притискаємо, щоб не було дірочок. Викладаємо на протвінь, і так формуємо зі всією картоплею.
    - Розігріваємо духовку на 180 градусів і випікаємо 50 хвилин.
    Готову картопельку подаємо до столу зразу після приготування)
    Процес приготування у відео:
     
     
  3. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від fronya40 в Пісні капустяні оладки на дріжджах. Українська Кухня   
    Ингредиенты:
    400 г натертої капусти
    250 мл води
    20 г дріжджів (свіжі)
    250 г борошна
    1 ч.л солі
    1 ст.л цукру
    Олія для смаження

    Метод
    - Готуємо тісто: в мисці з’єднуємо воду нагріту до теплого стану, до неї додаємо цукор, дріжджі. Перемішуємо, щоб всі інгредієнти розчинились. Додаємо до рідини частинами просіяне борошно, перемішуємо до однорідності. Тісто має вийти, як густа сметана. Накриваємо й ставимо в тепле місце підходити на 20 хвилин.
    - Окремо в мисці натираємо капусту на грубій терці. Солимо, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин.
    - Коли підійшло тісто, віджимаємо капусту від рідини руками й кладемо її до тіста. Перемішуємо гарно ложкою, на цьому етапі можна ще тісто досолити, за вашим бажанням. Накриваємо і залишаємо підходити на 15 хвилин.
    - Розігріваємо пательню, наливаємо олію, тісто вже не потрібно перемішуємо, беремо ложкою його з краєчка і викладаємо на пательню. Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору, з обох сторін. Смакуємо як теплими, так і охолодженими.
    - Смачні капустяні оладки на дріжджах готові)
    Процес приготування оладок у відео рецепті:
     
     
     
  4. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від fronya40 в Смачна та корисна Гарбузова каша з пшоном. Класична Українська страва   
    Ингредиенты:
    1 л молока
    1 кг очищеного гарбуза
    200 г пшона
    100 г вершкового масла
    100 г цукру
    дрібка солі

    Метод
    Промиваємо пшоно, заливаємо знову холодною водою(1:3), ставимо на вогонь, доводимо до кипіння проварюємо приблизно 20 хвилин, поки википить вода. Вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою, і даємо настоятись.
    - Очищаємо гарбуз і нарізаємо на дрібні шматочки. В каструлю наливаємо молоко, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння. Далі додаємо гарбуз, і варимо його до готовності. Після гарбуз можна потовкти в молоці, але якщо ви полюбляєте гарбуз шматочками, то товкти не потрібно.
    - Коли все готове додаємо пшоно до відвареного гарбуза у молоці, до них ще додаємо масло, цукор за смаком, сіль. Все гарно перемішуємо. Продовжуємо варити, ще пару хвилин після закипання. Далі накриваємо кришкою, накриваємо полотенцем і даємо каші настоятись близько 30 хвилин.
    - Гарбузова каша готова, можна подавати її до столу)
    Процес приготування у відео рецепті:
     
     
     
  5. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від fronya40 в Пісні капустяні оладки на дріжджах. Українська Кухня   
    Ингредиенты:
    400 г натертої капусти
    250 мл води
    20 г дріжджів (свіжі)
    250 г борошна
    1 ч.л солі
    1 ст.л цукру
    Олія для смаження

    Метод
    - Готуємо тісто: в мисці з’єднуємо воду нагріту до теплого стану, до неї додаємо цукор, дріжджі. Перемішуємо, щоб всі інгредієнти розчинились. Додаємо до рідини частинами просіяне борошно, перемішуємо до однорідності. Тісто має вийти, як густа сметана. Накриваємо й ставимо в тепле місце підходити на 20 хвилин.
    - Окремо в мисці натираємо капусту на грубій терці. Солимо, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин.
    - Коли підійшло тісто, віджимаємо капусту від рідини руками й кладемо її до тіста. Перемішуємо гарно ложкою, на цьому етапі можна ще тісто досолити, за вашим бажанням. Накриваємо і залишаємо підходити на 15 хвилин.
    - Розігріваємо пательню, наливаємо олію, тісто вже не потрібно перемішуємо, беремо ложкою його з краєчка і викладаємо на пательню. Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору, з обох сторін. Смакуємо як теплими, так і охолодженими.
    - Смачні капустяні оладки на дріжджах готові)
    Процес приготування оладок у відео рецепті:
     
     
     
  6. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Олька в Кров‘янка українська традиційна страва. Кров‘янка по-Одеськи)   
    Ингредиенты:
    3-4 шт кишки середньої товщини свині
    Сіль, сода, оцет для промивання кишок
    500 г серця свине
    500 г печінки яловича
    500 г легких свині
    1200 груднина
    1,5 л кров свина
    150 г часник очищеного
    100 г манка
    200 мл молоко
    1 ч.л. сода
    1ст.л -1,5ст.л. соль до смаку
    лавровий лист, перець горошок
    Нитки
    Трубочка для начинення
    Олія для змащування

    Гарно промити кишки з обох сторін, тоді замочить у розчині солі/соди/оцет, спочатку на одну сторону, а потім на іншу.
    - Легені, серце, печінку обов’язково потрібно вимочити в холодній воді, мінімум 2-3 години.
    - Вимочене м’ясо заливаємо холодною водою, щоб тільки покрило, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, проварюємо пару хвилин. Потім воду зливаємо, гарно все промиваємо, наливаємо знову холодну воду, кладемо спеції сіль, лавровий лист, перець горошком, варити до готовності. Потім вийняти, охолодити і нарізати на дрібні шматочки. Складаємо все у миску.
    - Також нарізаємо груднинку , перемелюємо її на м’ясорубці разом з часником, додаємо до нарізаного м’яса.
    - Виливаємо кров у миску, і якщо є згустки, обов’язково перем’яти руками, можна збити блендером.
    - До нарізаного ліверу, перекрученої грудинки та часнику додаємо кров, манку, молоко, соду, спеції(сіль до смаку). Далі руками вимішуємо всю масу мінімум 30-40 хвилин(це робиться для того, щоб після приготування ковбаса при нарізанні не розкришувалась)
    - Беремо кишку, на один кінець зав’язуємо гарно ниткою на вузол, у інший кінець надіваємо спеціальну трубочку для начинки ковбаси, або якщо такої трубочки немає, то хтось повинен тримати за край, інша людину, накладати масу в кишку. Масу в кишку не докладаємо приблизно 10 см до кінця(щоб при готуванні кишки не полопались), зав’язуємо гарно нитками другий кінець. Складаємо начинену ковбасу на деко, проколюємо голкою по всій ковбасі.
    - Під час формування ковбаси потрібно вже поставити воду, щоб вона нагрівалась. Як тільки вода закипить, прикручуємо вогонь, кладемо першу ковбасу, як вода закипить, варимо 20 хвилин, кришкою не накриваємо. Зварили, виймаємо, кладемо у воду наступну ковбасу і т.д.(ковбаса не повинна довго лежати начинена)
    - Коли ковбаса повністю буде зварена, беремо деко, змащуємо олією, викладаємо ковбасу. Розігріваємо духовку на 80-100 і запікаємо 40 хвилин. Далі виймаємо її з духовки, даємо ковбасі охолонути і можна подавати до столу. Процес приготування у відео рецепті:  
     
         
  7. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Алцьона в Пиріг з яблук та бананів який тане у роті   
    Ингредиенты:
    Тісто:
    5 шт яєць
    200 г цукру
    80 мл олії
    200 мл молока
    350 г борошна
    10 г розпушувача
    дрібка солі
    50 г вершкового масла для змащування
    2 стл манки
    начинка:
    4 шт яблука
    2 шт банана
    Форма 30*25*6

     
    Метод
    Готуємо тісто: в мисці з’єднуємо яйця і дрібку солі, збиваємо міксером приблизно пів хвилини до моменту коли з’явиться піна, далі додаємо цукор і збиваємо поки маса побіліє і збільшиться в об’ємі.
    Додаємо молоко, олію, перемішуємо міксером на мінімальних оборотах, щоб маса стала однорідна, буквально пару секунд. Окремо просіюємо борошно, до нього додаємо розпушувач, перемішуємо. Далі Борошно додаємо до рідини і перемішуємо на низьких оборотах міксера до однорідності. Тісто готове, поки відставляємо його в сторону.
    - Яблука і банани промиваємо, очищаємо від шкірочки, нарізаємо шматочками.
    - Протнівь, в якому будемо випікати пиріг, змащуємо маслом, присипаємо манкою(також можна застелити пергаментом). Викладаємо яблука та банани рівномірно по всьому протвіню, зверху виливаємо тісто на фрукти, теж рівномірно розподіляємо. Розігріваємо духовку на 160° та випікаємо 30-35 хвилин, до готовності, орієнтуйтесь по своїй духовці.
    Після випікання пиріг треба охолодити, і потім подавати до столу)
    Процес приготування у відеорецепту:
     
     
     
     
     
     
  8. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Олька в Кров‘янка українська традиційна страва. Кров‘янка по-Одеськи)   
    Ингредиенты:
    3-4 шт кишки середньої товщини свині
    Сіль, сода, оцет для промивання кишок
    500 г серця свине
    500 г печінки яловича
    500 г легких свині
    1200 груднина
    1,5 л кров свина
    150 г часник очищеного
    100 г манка
    200 мл молоко
    1 ч.л. сода
    1ст.л -1,5ст.л. соль до смаку
    лавровий лист, перець горошок
    Нитки
    Трубочка для начинення
    Олія для змащування

    Гарно промити кишки з обох сторін, тоді замочить у розчині солі/соди/оцет, спочатку на одну сторону, а потім на іншу.
    - Легені, серце, печінку обов’язково потрібно вимочити в холодній воді, мінімум 2-3 години.
    - Вимочене м’ясо заливаємо холодною водою, щоб тільки покрило, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, проварюємо пару хвилин. Потім воду зливаємо, гарно все промиваємо, наливаємо знову холодну воду, кладемо спеції сіль, лавровий лист, перець горошком, варити до готовності. Потім вийняти, охолодити і нарізати на дрібні шматочки. Складаємо все у миску.
    - Також нарізаємо груднинку , перемелюємо її на м’ясорубці разом з часником, додаємо до нарізаного м’яса.
    - Виливаємо кров у миску, і якщо є згустки, обов’язково перем’яти руками, можна збити блендером.
    - До нарізаного ліверу, перекрученої грудинки та часнику додаємо кров, манку, молоко, соду, спеції(сіль до смаку). Далі руками вимішуємо всю масу мінімум 30-40 хвилин(це робиться для того, щоб після приготування ковбаса при нарізанні не розкришувалась)
    - Беремо кишку, на один кінець зав’язуємо гарно ниткою на вузол, у інший кінець надіваємо спеціальну трубочку для начинки ковбаси, або якщо такої трубочки немає, то хтось повинен тримати за край, інша людину, накладати масу в кишку. Масу в кишку не докладаємо приблизно 10 см до кінця(щоб при готуванні кишки не полопались), зав’язуємо гарно нитками другий кінець. Складаємо начинену ковбасу на деко, проколюємо голкою по всій ковбасі.
    - Під час формування ковбаси потрібно вже поставити воду, щоб вона нагрівалась. Як тільки вода закипить, прикручуємо вогонь, кладемо першу ковбасу, як вода закипить, варимо 20 хвилин, кришкою не накриваємо. Зварили, виймаємо, кладемо у воду наступну ковбасу і т.д.(ковбаса не повинна довго лежати начинена)
    - Коли ковбаса повністю буде зварена, беремо деко, змащуємо олією, викладаємо ковбасу. Розігріваємо духовку на 80-100 і запікаємо 40 хвилин. Далі виймаємо її з духовки, даємо ковбасі охолонути і можна подавати до столу. Процес приготування у відео рецепті:  
     
         
  9. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Алцьона в Насипний пиріг з шоколадною начинкою   
    Ингредиенты:
    тісто:
    200 г масло вершкове
    480 г борошна
    2 шт. яйця
    1/2 ч. л сіль
    200 г цукру
    1 шт ванільного цукру
    шоколадна начинка:
    300 мл молока
    3 ст.л какао
    3 ст.л цукру
    2 ст.л крохмалю
    60 г вершкового масла
    пергамент
    форма 32*22*5
     

    В мисці з’єднуємо борошно, цукор, ванільний цукор, сіль, перемішуємо. Далі додаємо дрібно нарізане вершкове масло(200 г), руками перетираємо в крихту. Потім додаємо яйця, продовжуємо перетирати, повинна вийти волога крихта. Ставимо її в холодильник.
    - готуємо шоколадну начинку: в каструлі з’єднуємо, какао, цукор, крохмаль. Перемішуємо, щоб об’єднались всі інгредієнти. Далі виливаємо молоко, помішуючи ставимо каструлю на вогонь, нагріваємо масу поки не розчиниться цукор, далі додаємо масло (60 г), помішуючи проварюємо до загустіння. Як тільки маса загусла, знімаємо з вогню. Накриваємо плівкою в контакт, щоб при охолодженні шоколадна маса не завітрилась. Залишаємо охолоджувати.
    - дістаємо крихту з холодильника, ділимо на 2 частини, форму застилаємо пергаментом. Викладаємо першу частину крихти на дно форми, розприділяємо рівномірно, придавлюємо пальчиками. Зверху викладаємо начинку, лопаткою розрівнюємо по всій поверхні. Другою частиною крихти, посипаємо зверху по всьому пирогу.
    - Нагріваємо духовку на 160 градусів і ставимо випікатися на  25-30 хвилин, до золотистого кольору, коли пиріг спечеться, даємо охолонути й подаємо до столу!
    Процес приготування у відеорецепті:
     
     
     
  10. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від спокусницЯ в Салат з пекінської капусти та консервованого тунця без майонезу   
    Ингредиенты:
    1 шт пекінська капуста(середній качан)
    1 шт баночка консервованого тунця
    2 шт свіжого огірка
    1 ч.л. діжонської гірчиці
    1 ст.л. олії оливкової
    сіль до смаку
    зелень

    Метод   - Овочі промити та очистити. Дрібно шинкуємо капусту, огірок нарізаємо півкільцями. Все кладемо у миску. - Відкриваємо баночку з тунцем(за бажання можна олійку з нього не виливати), виделкою дрібнимо на шматочки, викладаємо до овочів. - Далі додаємо діжонську гірчицю, сіль, зелень, олію. Все гарно перемішуємо(салат заправляємо тільки перед подачею на стіл) Салат з пекінської капусти готовий, готуйте разом з нами та смакуйте всією родиною) Процес приготування у відео рецепті:      
  11. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Алцьона в Пиріг з яблук та бананів який тане у роті   
    Ингредиенты:
    Тісто:
    5 шт яєць
    200 г цукру
    80 мл олії
    200 мл молока
    350 г борошна
    10 г розпушувача
    дрібка солі
    50 г вершкового масла для змащування
    2 стл манки
    начинка:
    4 шт яблука
    2 шт банана
    Форма 30*25*6

     
    Метод
    Готуємо тісто: в мисці з’єднуємо яйця і дрібку солі, збиваємо міксером приблизно пів хвилини до моменту коли з’явиться піна, далі додаємо цукор і збиваємо поки маса побіліє і збільшиться в об’ємі.
    Додаємо молоко, олію, перемішуємо міксером на мінімальних оборотах, щоб маса стала однорідна, буквально пару секунд. Окремо просіюємо борошно, до нього додаємо розпушувач, перемішуємо. Далі Борошно додаємо до рідини і перемішуємо на низьких оборотах міксера до однорідності. Тісто готове, поки відставляємо його в сторону.
    - Яблука і банани промиваємо, очищаємо від шкірочки, нарізаємо шматочками.
    - Протнівь, в якому будемо випікати пиріг, змащуємо маслом, присипаємо манкою(також можна застелити пергаментом). Викладаємо яблука та банани рівномірно по всьому протвіню, зверху виливаємо тісто на фрукти, теж рівномірно розподіляємо. Розігріваємо духовку на 160° та випікаємо 30-35 хвилин, до готовності, орієнтуйтесь по своїй духовці.
    Після випікання пиріг треба охолодити, і потім подавати до столу)
    Процес приготування у відеорецепту:
     
     
     
     
     
     
  12. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Алцьона в Гриби смажені з часником   
    Ингредиенты:
    500 г шампіньйонів
    30 мл олії
    50 г вершкового масла
    2 зубчика часнику
    сіль, перець до смаку
    зелень
     

     
    Метод
     
    - Очистити гриби від шкірочки, якщо вони великі за розміром перерізати навпіл
    - Часник і зелень порізати дрібно
    - Розігріваємо сковорідку виливаємо олію та кладемо масло, нагріваємо до моменту поки масло не розтане. Додаємо гриби й обсмажуємо на середньому вогні до золотистого кольору постійно помішуючи (приблизно 15 хвилин). Далі додаємо сіль, перець до смаку, обсмажуємо 1 хвилину. Потім додаємо зелень та часник обсмажуємо ще 1 хвилину і знімаємо з вогню.
    - Смажені гриби з часником готові можна подавати до столу)
    Процес приготування у відеорецепті:
     
     
     
     
     
  13. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Алцьона в Пиріг з яблук та бананів який тане у роті   
    Ингредиенты:
    Тісто:
    5 шт яєць
    200 г цукру
    80 мл олії
    200 мл молока
    350 г борошна
    10 г розпушувача
    дрібка солі
    50 г вершкового масла для змащування
    2 стл манки
    начинка:
    4 шт яблука
    2 шт банана
    Форма 30*25*6

     
    Метод
    Готуємо тісто: в мисці з’єднуємо яйця і дрібку солі, збиваємо міксером приблизно пів хвилини до моменту коли з’явиться піна, далі додаємо цукор і збиваємо поки маса побіліє і збільшиться в об’ємі.
    Додаємо молоко, олію, перемішуємо міксером на мінімальних оборотах, щоб маса стала однорідна, буквально пару секунд. Окремо просіюємо борошно, до нього додаємо розпушувач, перемішуємо. Далі Борошно додаємо до рідини і перемішуємо на низьких оборотах міксера до однорідності. Тісто готове, поки відставляємо його в сторону.
    - Яблука і банани промиваємо, очищаємо від шкірочки, нарізаємо шматочками.
    - Протнівь, в якому будемо випікати пиріг, змащуємо маслом, присипаємо манкою(також можна застелити пергаментом). Викладаємо яблука та банани рівномірно по всьому протвіню, зверху виливаємо тісто на фрукти, теж рівномірно розподіляємо. Розігріваємо духовку на 160° та випікаємо 30-35 хвилин, до готовності, орієнтуйтесь по своїй духовці.
    Після випікання пиріг треба охолодити, і потім подавати до столу)
    Процес приготування у відеорецепту:
     
     
     
     
     
     
  14. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від спокусницЯ в Салат з пекінської капусти та консервованого тунця без майонезу   
    Ингредиенты:
    1 шт пекінська капуста(середній качан)
    1 шт баночка консервованого тунця
    2 шт свіжого огірка
    1 ч.л. діжонської гірчиці
    1 ст.л. олії оливкової
    сіль до смаку
    зелень

    Метод   - Овочі промити та очистити. Дрібно шинкуємо капусту, огірок нарізаємо півкільцями. Все кладемо у миску. - Відкриваємо баночку з тунцем(за бажання можна олійку з нього не виливати), виделкою дрібнимо на шматочки, викладаємо до овочів. - Далі додаємо діжонську гірчицю, сіль, зелень, олію. Все гарно перемішуємо(салат заправляємо тільки перед подачею на стіл) Салат з пекінської капусти готовий, готуйте разом з нами та смакуйте всією родиною) Процес приготування у відео рецепті:      
  15. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Алцьона в Смачний салат з мівіни. Салат якому понад 20 років   
    Ингредиенты:
    3 пачки локшини швидкого приготування
    3 шт яйця
    250 г вареної ковбаси
    3 шт маринованого огірка
    3 ст.л майонезу
    сіль, чорний мелений перець

     
    Метод
    - Кришимо на дрібні шматочки мівіну у миску, заливаємо окропом, накриваємо, і даємо настоятись 10 хвилин. Далі якщо залишилась рідина, зливаємо, запарену локшину викладаємо у миску в якій будемо готувати салат.
    - Нарізаємо кубиком: відварені яйця, мариновані огірки, варену ковбасу. Додаємо до локшини.
    - В кінці додаємо сіль, перець за смаком, майонез(заправляти потрібно перед додаванням на стіл), все гарно перемішуємо і подаємо до столу)
    Процес приготування у відеорецепті:
     
     
     
     
     
  16. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Алцьона в Смачний салат з мівіни. Салат якому понад 20 років   
    Ингредиенты:
    3 пачки локшини швидкого приготування
    3 шт яйця
    250 г вареної ковбаси
    3 шт маринованого огірка
    3 ст.л майонезу
    сіль, чорний мелений перець

     
    Метод
    - Кришимо на дрібні шматочки мівіну у миску, заливаємо окропом, накриваємо, і даємо настоятись 10 хвилин. Далі якщо залишилась рідина, зливаємо, запарену локшину викладаємо у миску в якій будемо готувати салат.
    - Нарізаємо кубиком: відварені яйця, мариновані огірки, варену ковбасу. Додаємо до локшини.
    - В кінці додаємо сіль, перець за смаком, майонез(заправляти потрібно перед додаванням на стіл), все гарно перемішуємо і подаємо до столу)
    Процес приготування у відеорецепті:
     
     
     
     
     
  17. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Алцьона в Смачний салат з мівіни. Салат якому понад 20 років   
    Ингредиенты:
    3 пачки локшини швидкого приготування
    3 шт яйця
    250 г вареної ковбаси
    3 шт маринованого огірка
    3 ст.л майонезу
    сіль, чорний мелений перець

     
    Метод
    - Кришимо на дрібні шматочки мівіну у миску, заливаємо окропом, накриваємо, і даємо настоятись 10 хвилин. Далі якщо залишилась рідина, зливаємо, запарену локшину викладаємо у миску в якій будемо готувати салат.
    - Нарізаємо кубиком: відварені яйця, мариновані огірки, варену ковбасу. Додаємо до локшини.
    - В кінці додаємо сіль, перець за смаком, майонез(заправляти потрібно перед додаванням на стіл), все гарно перемішуємо і подаємо до столу)
    Процес приготування у відеорецепті:
     
     
     
     
     
  18. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Дачниця в Новий салат з буряка   
    Ингредиенты:
    2 шт відварених буряки
    3 шт відварені картоплі
    2 шт варених яйця
    1 шт яблуко
    1 шт цибуля
    2 ст.л. майонезу
    Сіль, перець

     
    Метод
    -      Відварити буряк, яйця  та картоплю до готовності.
    -      Очистити і нарізати кубиком буряк, яйця, картоплю, цибулю, яблуко. Бажано нарізаний буряк нарізати в останню чергу,  від інших інгредієнтів.
    -      Перед подачею на стіл до нарізаних інгредієнтів спеції, майонез, гарно перемішуємо. Салат готовий, подаємо до столу.
    Процес приготування у відеорецепті:
     
     
     
  19. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Дачниця в Новий салат з буряка   
    Ингредиенты:
    2 шт відварених буряки
    3 шт відварені картоплі
    2 шт варених яйця
    1 шт яблуко
    1 шт цибуля
    2 ст.л. майонезу
    Сіль, перець

     
    Метод
    -      Відварити буряк, яйця  та картоплю до готовності.
    -      Очистити і нарізати кубиком буряк, яйця, картоплю, цибулю, яблуко. Бажано нарізаний буряк нарізати в останню чергу,  від інших інгредієнтів.
    -      Перед подачею на стіл до нарізаних інгредієнтів спеції, майонез, гарно перемішуємо. Салат готовий, подаємо до столу.
    Процес приготування у відеорецепті:
     
     
     
  20. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Алцьона в Салат Сільський з квашеною капустою   
    Ингредиенты:
    500 г капусти квашеної
    2 шт яблука
    1 шт морква
    1 шт цибуля
    1 зубчик часнику
    50 мл олії домашньої
    сіль до вашого смаку

     
    Метод
     Очищаємо моркву, цибулю і яблука від шкірочки. Натираємо моркву і яблука на грубу терку. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник дрібно. Все складаємо у миску - Далі додаємо квашену капусту, заправляємо олією до смаку(сіль додавайте обережно, тому, що квашена капуста вже містить сіль). Все гарно перемішуєте. Салат Сільський готовий, подавайте до столу, дуже він смакує з топтанкою, тобто картопляним пюре)
    Процес приготування у відео рецепті:      
           
  21. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від спокусницЯ в Салат з пекінської капусти та консервованого тунця без майонезу   
    Ингредиенты:
    1 шт пекінська капуста(середній качан)
    1 шт баночка консервованого тунця
    2 шт свіжого огірка
    1 ч.л. діжонської гірчиці
    1 ст.л. олії оливкової
    сіль до смаку
    зелень

    Метод   - Овочі промити та очистити. Дрібно шинкуємо капусту, огірок нарізаємо півкільцями. Все кладемо у миску. - Відкриваємо баночку з тунцем(за бажання можна олійку з нього не виливати), виделкою дрібнимо на шматочки, викладаємо до овочів. - Далі додаємо діжонську гірчицю, сіль, зелень, олію. Все гарно перемішуємо(салат заправляємо тільки перед подачею на стіл) Салат з пекінської капусти готовий, готуйте разом з нами та смакуйте всією родиною) Процес приготування у відео рецепті:      
  22. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Natali06 в Український капусняк з м'ясом. Рецепт якому понад 100 років   
    Ингредиенты:
    (каструля на 5л)
    3,5 л води
    700 г квашеної капусти
    100 г пшоно
    5 шт середньої картоплини
    400 г м'яса
    1 шт цибуля
    1 шт морква
    3 ст.л. томатної пасти
    2 зубчики часнику
    сіль, перець до смаку
    зелень
    50 г вершкового масла
    олія для смаження засмажки

     
    Метод
    Замочуємо у воді м’ясо на 3-4 години, та пшоно промиваємо і теж намочуємо на 20 хвилин.
    - В каструлю наливаємо (5л) 3,5 л води холодної, кладемо м’ясо(для капусняку я беру свинину, м’якиш та кістки). Ставимо на вогонь доводимо до кипіння і проварюємо 15 хвилин( не забуваємо знімати шумівкою пінку , яка буде утворюватися від м’яса)
    - Як провариться м’ясо, додаємо квашену капусту(рекомендую руками віджати зайвий маринад з квашеної капусти), продовжуємо варити 30 хвилин.
    - Далі додаємо пшоно та цілу очищену картоплю, зменшуємо вогонь і варимо 1 годину, але упродовж цієї години слідкуємо, за картоплею, і коли вона звариться, виймаємо і робимо з неї пюре.
    - Коли пройшла 1 година, додаємо пюре, засмажку, нарізану зелень, часник, сіль, перець мелений чорний, вершкове масло. Все гарно перемішуємо, і далі проварюємо після закипання 5-10 хвилин на маленькому вогні. Далі вимикаємо вогонь(можна накрити рушником, щоб капусняк настоявся) і подаємо до столу
    Український капусняк з квашеної капусти та м’ясом готовий)
    Процес приготування у відео рецепті:
     
     
     
  23. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Natali06 в Пиріжки з калиною. Українська кухня   
    Ингредиенты:
    Інгредієнти тісто:
    250 мл молока+1 ст.л. для змащування
    2 шт яйця+1 шт для змащування
    30 г свіжих дріжджів
    100 г мед
    1 ст.л. для опари
    500-550 г борошна
    начинка:
    500 г ягід калини
    200 мл вода
    150 г цукру
    2 ст.л. крохмаль

    Метод
    Спочатку приготуємо начинку: ягоди калини очищаємо від гілочок, далі промиваємо і викладаємо на сито, щоб стекла зайва рідина. Беремо протвінь викладаємо на нього калину, доливаємо воду, накриваємо зверху фольгою. Розігріваємо духовку на 200 градусів, коли вона нагріється, зменшуємо до 100 градусів, ставимо протвінь і пропарюємо калину 40 хвилин(періодично подивляйтесь, щоб не википіла вода і калина не пригоріла). Пропарити калину потрібно для того, щоб з неї прибрати гіркоту. Коли вона буде готова, зливаємо зайву рідину, і даємо охолонути. Далі викладаємо її у миску, додаємо цукор, крохмаль перемішуємо. Начинка з калини готова, поки залишаємо її в стороні.
    - Готуємо тісто. Для початку приготуємо опару. В нагріте молоко(не більше 30 градусів), додаємо цукор 1 ст.л, дріжджі, гарно перемішуємо, щоб розчинились цукор і дріжджі в молоці. Ставимо в тепле місце на 15 хвилин, щоб активувались дріжджі.
    - Коли опара готова, виливаємо її у миску, до неї додаємо олію, мед, яйця(всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури). Окремо просіюємо борошно, потім додаємо його до рідини і починаємо заміс тіста, вимішуємо не менше 10-15 хвилин, тісто повинно бути м’яким та еластичним. Далі кладемо його до миски, накриваємо рушничком, і ставимо в тепле місце підходити на 1 годину
    - Коли тісто підійшло, викладаємо його на стіл, присипаємо трішки борошном, обминаємо, щоб вийшли зайві пухирці, потім розрізаємо його на рівні і бажано одинакові за вагою шматочки, і рукою скатуємо у круглі кульки. Далі розкачуємо кожну кульку в овальну форму, викладаємо начинку з калини, гарно защіпуємо краї, і кладемо на протвінь, застелений пергаментом або змащений олією. Накриваємо їх рушничком і ставимо на 20 хвилин в тепле місце, щоб пиріжки підійшли.
    Окремо у місткісті з’єднуємо молоко і яйце, збиваємо виделкою. Далі змащуємо яєчною сумішшю пиріжки.
    - Розігріваємо духовку на 160 градусів і ставимо випікатись на 25-30 хвилин до готовності, орієнтуйтесь по своїй духовці
    - Після випікання даємо пиріжкам охолонути, далі подаємо до столу.
    Процес приготування у відео рецепті:
     
     
     
     
     
  24. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Олька в Як приготувати маринований товстолоб   
    Ингредиенты:
    1 кг очищеного товстолоба
    150 г солі
    150 мл оцту
    3 шт. великих цибулини
    100 мл соняшникової рафінованої олії
    лавровий лист
    перець горошком, гвоздика

     
    Метод
    Очищену тушку риби, нарізаємо на шматочки шириною до 2 см, потім перерізаємо на дві частини біля хребта.
    У мисці рибу засипаємо сіллю, добре перемішуємо та залишаємо на 1 годину.
    Далі заливаємо рибу оцтом, ставимо під гніт на 1 годину і кожні 15 хвилин перемішуємо.
    Після, під проточною водою промиваємо кожен шматочок, викладаємо на друшляк і даємо стекти зайвій рідині.
    Беремо миску в якій маринуватиметься риба і викладаємо шарами: риба - цибуля півкільцями - перець горошок 3-4 шт., гвоздику 1-2 шт, лавровий лист 2-3 шт.
    І так поки що не закінчиться риба. Заливаємо олією, знову ставимо під гніт і залишаємо на ніч у холодильнику.
    Наступного дня риба готова, можна подавати до столу.
     
    Відео-рецепт:
     
     
  25. Вау
    My Ukraine Cook получил репутацію від Олька в Гарбузові Коржі на дріжджах. Перепічки. Ощипок. Хліб на сковорідц   
    Ингредиенты:
    300 г гарбузового пюре
    250 мл молока
    3 ст.л. олії
    0,5 ч.л. солі
    1 ч.л. цукру
    11 г сухих дріжджів
    750-800 г борошна
    олія для смаження

    Метод
    - Очищаємо та нарізаємо на маленькі шматочки гарбуз, заливаємо його кропом, ставимо на вогонь та варимо його до готовності. Коли він буде вже готовий, зливаємо воду і робимо з гарбуза пюре.
    - До теплого гарбузового пюре доливаємо молоко, олію, сіль, цукор, гарно перемішуємо. Окремо просіюємо борошно, додаємо до нього дріжджі, перемішуємо. Далі додаємо борошно невеликими порціями до рідини і замішуємо м’яке, еластичне тісто(вимішуємо не меньше 10-15 хвилин).
    - Ділимо тісто на 4 частини, кожний шматочок розкачуємо в коло і проколюємо виделкою по всьому коржі.
    - Розігріваємо сковорідку, наливаємо олію, обсмажуємо перепічки з обох сторін до золотистого кольору на середньому вогні, накривши сковорідку кришкою.
    Готові перепічки можна коштувати замість хліба або до чаю з медом, варенням.
    Процес приготування у відео рецепті:
     
     
     
×