Перейти до вмісту

Максим Chef

Пользователи
  • Публікації

    82
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    21

Повідомлення, опубліковані користувачем Максим Chef


  1. 1 рецепт (смачніше ніж піца) 00:00 

    Тісто - 300 г
    Перець болгарський - 80 г
    Гриби - 140 г
    Вершкове масло - 20 г 
    Олія 
    Сіль 
    Перець
    Мука 
    Соус томатний - 80 г 
    Шинка куряча - 120 г
    Цибуля - 20 г
    Кріп - 10 г 
    Сир фета - 70 г
    Моцарела - 150 г
    Рукола - 15 г

    Тісто:
    Дріжджі - 12 г
    Вода температурою 30 градусів 255 г 
    Мука - 500 г
    Олія оливкова - 45 г
    Сіль - 10 г
    Цукор - 10 г 

    Соус для піци: 
    Томати палаті - 120 грам 
    Базилік - 2 листочка 
    Оливкова олія - 40 грам 
    Сухий часник - 2 грами 
    Перець, сіль

    Приготування тіста: 
    10 грам сухих дріжджів заливаємо водою температурою кімнатної температури розмішуємо та відставляємо, щоб дріжджі розчинились;
    В окрему миску насипаємо 500 грам муки, додаємо 10 грам солі та 10 грам цукру. Перемішуємо все;
    Муку з сіллю та цукром додаємо в миску з дріжджами;
    Додаємо 45 грам олії, перемішуємо та вимішуємо тісто;
    Можна додати трошки олії на руки, щоб тісто не липло до рук під час вимішування;
    Робимо три порції тіста;
    Беремо три тарілки і змащуємо їх олією трошки. Туди кладемо наше тісто та накриваємо харчовою плівкою;

    Тісто підходить 1,5 години;

    Приготування піци:
    Спочатку наріжте всі інгредієнти та обсмажте гриби; 
    Формуйте коло з тіста та змастіть половину кола томатним соусом (80г); 
    Далі викладіть шинку (120 г);
    Наступними викладіть смажені гриби (60 г) та цибулю (20 г), кріп (10г), болгарський перець (80г), сир фету (70г);
    Все це посипте зверху моцарелою (150г) та накрийте другою  половиною тіста;
    Щільно натискайте на краї тіста, щоб воно зклеїлося між собою;
    Змащуйте піцу томатним соусом та ставте в розігріту пічку 220С на 18 хв.
    Дістаньте піцу з пічки та 
    дочекайтесь поки вона трохи вистине. 
    Посипте зверху руколою, потім розрізайте.
    Смачного!

    2 рецепт (найсмачніші кабачки) 1:57

    Кабачок - 300 грам  
    Куряче філе - 1шт
    Сулугуні - 100 грам
    Яйце куряче - 1 шт
    Сухий часник - 2 грама 
    Сіль, перець
    Мука - 60 грам;
    Кріп - 10 грам 

    Спосіб приготування: 
    Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води;
    Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики;
    Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп;
    На деко вистилаємо пергамент;
    Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки;
    Викладаємо кульки на пергамент;
    Ставимо страву в розігріту до 220 С 
    духовку на 17 хвилин

    Зберігайте рецепт найсоковитішого курячого філе! 4:54 

    Куряче філе 1 шт 220 г
    Копчена паприка 2 г
    Часник 2 г
    Перець за смаком 
    Сіль за смаком 
    Соєвий соус 40 г
    Олія 20 г
    Мед 50 г
    Гіриця солодка 25 г

     


  2.  

    1 рецепт ⬇️  0:00
    Салат з курячою печінкою. 

    Ягідний соус ⬇️
    Чорна смородина - 150 г 
    Цукор - 60 г
    Біле вино - 80 г
    Вода - 150 г

    Куряча печінка - 80 г 
    Вершкове масло - 20 г 
    Мікс салату - 50 г 
    Оливкова олія - 10 г 
    Помідор - 50 г 
    Рукола - 15 г 
    Груша - 40 г
    Ягідний соус - 40 г 


    2 рецепт⬇️ 00:57
    Шаурма з курячої печінки

    Маринад:
    Куряча печінка - 500 г
    Цукор 
    Сухий часник 1г 
    Чорний перець 
    Сіль
    Молоко - 150 г
    Трішки олії в кінці після того як печінка замаринувалась.

    Соус: 
    Йогурт без цукру - 200 г
    Огірок - 80 г
    Міцна гірчиця - 40 г
    Сухий часник - 2 г
    Сіль 
    Зелень 10 г 

    Листя салату 25
    Морква 20 
    Червона цибуля 15 г
    Сир Чеддер 3 шт


  3. Дуже простий та швидкий рецепт Домашньго  хлібу.

    Інгредієнти:
    Кефір  - 200 г
    Сіль - 2 г
    Вода - 100 г
    Борошно - 520 г
    Олія - 50 г
    Розпушувач - 2 г
    Вершкове масло - 50 г
    Кріп 
    Часник

    Спосіб приготування: 
    В миску наливаємо теплий кефір, олію, насипаємо цукор та сіль, наливаємо олію. Все ретельно перемішуємо; 
    Додаємо муку та перемішуємо;
    Вимішуємо тісто, формуємо кулю та розрізаємо її навпіл, потім нарізаємо шматочки тіста та формуємо маленькі кульки;
    Накриваємо кульки легкою тканиною та залишаємо на 10 хвилин;

    Соус: 
    До вершкового масла додаємо часник та кріп, перемішуємо;

    З кульок формуємо млинчики, розтягуючи тісто; 
    На розігріту сковорідку викладаємо млинчики з тіста та підсмажужмо з двох сторін; 
    Змащюємо вершковим маслом


  4. Тісто:
    Дріжджі - 10 г
    Вода температурою 30 градусів 255 г 
    Мука - 500 г
    Олія оливкова - 45 г
    Сіль - 10 г
    Цукор - 10 г 


    Спосіб приготування: 
    10 грам сухих дріжджів заливаємо водою температурою кімнатної температури розмішуємо та відставляємо, щоб дріжджі розчинились;
    В окрему миску насипаємо 500 грам муки, додаємо 10 грам солі та 10 грам цукру. Перемішуємо все;
    Муку з сіллю та цукром додаємо в миску з дріжджами;
    Додаємо 45 грам олії, перемішуємо та вимішуємо тісто;
    Можна додати трошки олії на руки, щоб тісто не липло до рук під час вимішування;
    Робимо три порції тіста;
    Беремо три тарілки і змащуємо їх олією трошки. Туди кладемо наше тісто та накриваємо харчовою плівкою;

    Тісто підходить 1,5 години

    Стіл посипаємо мукою борошном, викладаємо на нього тісто та посипаємо зверху борошном також формуємо піцу;

    Соус:
    Томати палаті - 120 грам 
    Базилік - 2 листочка 
    Оливкова олія - 40 грам 
    Сухий часник - 2 грами 
    Перець, сіль 

    Приготування соусу:
    120 грам томатів пелаті виливаємо в блендер, додаємо базилік, оливкову олію, сухий часник, перець, сіль;
    Збиваємо все в блендері;
    Наш соус готовий;

    Начинка:
    Шампіньйони - 45 грам 
    Сир моцарела - 200 грам
    Соєвий соус - 20 грам 
    Цибуля - 20 грам 
    Томатний соус - 120 грам 
    Салямі - 100 грам 
    Болгарський перець - 30 грам 


    Нарізаємо шампіньйони та маринуємо їх в соєвому соусі та олії;
    Нарізаємо цибулю;
    На піцу зверху намазуємо томатний соус; 
    Кладемо цибулю та посипаємо сиром, додаємо салямі та гриби;
    Нарізаємо болгарський перець мілким кубиком та додаємо зверху;
    Ставимо в розігріту до 250 С  піч та випікаємо 15 хвилин;
    Смачного)


  5.  

    Зберігайте рецепт⬇️

    Кабачок - 350 грам 
    Куряче філе - 1шт
    Сулугуні - 120 грам
    Яйце куряче - 1 шт
    Сухий часник - 2 грама 
    Сіль, перець
    Мука - 60 грам;
    Кріп - 20 грам 

    Спосіб приготування: 
    Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води;
    Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики;
    Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп;
    На деко вистилаємо пергамент;
    Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки;
    Викладаємо кульки на пергамент;
    Ставимо страву в розігріту до 195 С 
    духовку на 20 хвилин.
    Смачного)


  6. Зберігайте рецепт найсоковитішого курячого філе! 

    Куряче філе 1 шт 220 г
    Копчена паприка 2 г
    Часник 2 г
    Перець за смаком 
    Сіль за смаком 
    Соєвий соус 40 г
    Олія 20 г
    Мед 50 г
    Гіриця солодка 25 г


    Беремо куряче філе та за допомогою виделки робимо безліч дірочок, щоб м’ясо швидше промариновалося, потім додаємо копчену паприку, сухий часник, перець чорний, сіль, соєвий соус, олію, накриваємо фольгою та ставимо в розігріту духовку 220С на 35 хв.
    Поки куряче філе запікається ми приготуємо соус для запікання.
    Для цього нам знадобиться, мед, солодка гірчиця та олія, все змішуємо.
    Потім достаємо куряче філе та змащюємо гірчичним соусом та ставимо запікати ще на 10 хв при температурі 200С.
    Куряче філе готове, нарізаємо та поливаємо соусом який залишився після випікання.



  7.  

    Зберігайте рецепт корисного майонеза! 

    Олія соняшникова - 200 гр
    Молоко пастеризоване - 100 гр (має бути кімнатної температури),
    Жовток відварений - 3 шт.
    Гірчиця –міцна  30 гр,
    Сіль – 4 гр,
    Цукор - 2 г 
    Сік лимона – 10 гр 

    Рекомендую зберігати не білше 4 днів



  8.  

    1) рецепт. 

    Смачне та натуральне морозиво натурально просто. 

    Малина - 180 г
    Йогурт грецький - 200 г 
    Мед - 70г (2 с/л )
    Чорний шоколад - 80 г 


    2) рецепт.

    Смачне та натуральне морозиво натурально просто. 

    Морозиво:
    Полуниця - 150 г
    1 великий банан 
    В морозилку на 30 хвилин. 
    Додаємо 160 грам вершків. 18%


  9. Кабачок - 300 грам  
    Куряче філе - 1шт
    Сулугуні - 100 грам
    Яйце куряче - 1 шт
    Сухий часник - 2 грама 
    Сіль, перець
    Мука - 60 грам;
    Кріп - 10 грам 

    Спосіб приготування: 
    Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води;
    Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики;
    Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп;
    На деко вистилаємо пергамент;
    Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки;
    Викладаємо кульки на пергамент;
    Ставимо страву в розігріту до 220 С 
    духовку на 17 хвилин

     


  10. Зберігайте рецепт ⬇️

    Окрошка на мангалі:
    Куряче філе - 500 г 
    Карі гостра - 1 ч/л 
    Сіль/перець 
    Кефір 2.5% - 120 г 
    Сухий часник - 1 ч/л
    Яйця - 4 шт 
    Гірчиця міцна - 50 г 
    Кріп - 25 г 
    Кефір - 800 г 
    Огірок - 130 г 
    Редиска - 120 г 
    Сильногазована вода - 210 г 
    Подаємо з лимоном. 
    Смачного! 


  11. https://youtu.be/vvNaVM43Bpc?si=xhO4wVf8bt_JEX5G

     

    1 рецепт 

    Баклажан - 4 шт 
    Болгарський перець - 1 шт 
    Помідор - 1 шт 
    Яловичий фарш - 1.5 кг (бажано ошийок) 
    Сіль 
    Перець 
    Часник - 20 г 
    Зелень - 15 г 
    Сітка жирова баранини - 500 г

    Для соусу : 
    Баклажан - 1 шт 
    Кріп - 10 г 
    Часник - 1 г 
    Йогурт без цукру - 150 г 
    Сіль за смаком

     

    2 рецепт 

    1 баклажан чистимо від шкірки, замотуємо у стрейч плівку та готуємо в мікрохвильовій печі 3,5 хвилини. Дістаємо та робимо його плоским. 
    Додаємо сіль та сухий часник. 
    Збиваємо 1 яйце та додаємо 30 грам молока. 
    Паніруємо в борошні, потім кладемо в яйце та паніруємо хлібною паніровкою. 
    Смажимо з двох сторін при невисокій температурі, потім перекладаємо на серветку.

    Готуємо соус Dorblu:
    Сир Dorblu - 40 г 
    Біле вино - 30 г 
    Вершки 18% - 60 г 
    Сіль за смаком 

    Кладемо баклажан на тарілку, подаємо з салатом та теплим соусом Dorblu. Смачного😉



  12.  

    Я впевнений - це буде ваша найулюбленіша страва з баклажану.

    Баклажан - 650 г (2 шт великих) 
    Сіль, перець 
    Оливкова олія - 20 г
    Цибуля - 180 г
    Перець болгарський - 100 г
    Зелена цибуля - 30 г
    Фарш із яловичини - 400 г
    Сухий часник - 2 г
    Кетчуп - 50 г
    Соєвий соус - 20 г
    Моцарела - 100 г


    Спосіб приготування:
    Нарізаємо баклажан товстими кільцями, посипаємо сіллю та перцем, поливаємо оливковою олією, перемішуємо, викладаємо їх на застелену пергаментом форму та ставимо в пічку на 190 С на 15 хвилин;
    Нарізаємо цибулю, болгарський перець та зелену цибулю; 
    Обсмажуємо цибулю, та додаємо фарш із яловичини, болгарський перець, сухий часник, сіль, кетчуп, соєвий соус та зелену цибулю. Тушкуємо все разом; 
    Натираємо моцарелу; 
    На засмажені баклажани додаємо тушений фарш;
    Зверху кладемо базилік та моцареллу;
    Запікаємо в духовці на протязі 10 хвилин при температурі 200 С


  13. Борошно - 870 грам

    Тепле молоко - 250 мл

    14 грам сухих дріжджів 

    Масло - 100 г 

    Цукор - 250 г

    Сік лимона - 25 грам 

    4 яйця

    Коньяк - 10 грам

    Ванільний цукор - 1 пакетик

    Цедра пів лимона 

    Борошно потрібно просіяти, щоб наситити його киснем.

     

    Замішуємо опару.

    У  теплому молоці розвести 12 грам дріжджів, 50 грам цукру  та 200 г борошна. 

    Опара повинна бути густіша ніж сметана.

    Накрити опару рушником, ставимо в тепле місце приблизно на 2 год.

     

    Масло розтопити, щоб було тепле. Потерти пів лимона на цедру та вичавити 25 г соку. 

    Білки відокремити від жовтків.

    До білків додати дрібку солі і збити до стійких піків.

    Жовтки збити з 200 г цукру і ванільним цукром, додати 25 грам лимонного соку та цедри пів лимона. 

    До опари додати білки і жовтки, частинами додавати 670 г борошна.

    Вимісити. 

    Масло, коньяк 10 грам додаємо в кінці замісу.

    Тісто має бути трохи липке, але уважно, щоб не забити його. 

    Тісто повинно підійти впродовж 2 год.

    Після цьооо гарно обімяти тісто змоченими олією руками. 

    У форми покласти тіста менше ніж половину.

    На цей заміс використав 3 форми розміром 130*85 мм /500 г.

     

    Випікати в розігрітій до 175 градусів духовці з конвекцією на протязі 45хв.

     

    Заварний крем:

    Молоко - 300 мл

    Борошно - 35 г

    Яйця - 3 шт кімнатної температури 

    Цукор - 90 г

    Ванільний цукор - 10 г

    Вершкове масло - 80 г

    Абрикосовий джем з трюфелем - 60 г 


  14. Ингредиенты:

    Куряче філе - 300 г
    Гриби - 200 г
    Цибуля - 150 г
    Перець - 100 г
    Олія
    Часник
    Перець
    Вершкове масло - 40 г
    Вершки -100 г
    Листкове тісто - 500 г
    Моцарела - 60 г
    Курячий жовток - 1 шт
    Кунжут


     

    Спробуйте приготувати цей унікальний рецепт хлібу!
    Цей швидкий і простий рецепт може приготувати кожен, навіть без кулінарних навичок!
     Вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті!
     Перегляньте це відео від початку до кінця, щоб дізнатися всі деталі цього рецепту.

     

     


  15.  

    Цей швидкий та простий рецепт приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок!  вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей унікальний десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового шоколадного десерту.

      Інгредієнти:
    4 яйця.
    Цукор 60 г
    Какао 45 г
    Молоко 330 г 
    150 г борошна.
    Олія 50 г
    Ванільний цукор - 10 г


    Вершковій сир 300 г
    Йогурт, або вершки - 100 г
    Цукрова пудра 80 г
    Ванільний цукор - 10 г
    Родзинки - 60 г
    Шоколад чорний - 80 г
    Олія - 20 г



  16.  

    Сыр – 700 г
    Яйцо - 1 шт
    Ванильный сахар – 10 г
    Сахар – 50 г
    Соль
    Манка – 40 г
    Семена Чиа – 100 г

    В холодильник на 30 минут.

    Кокосовое молоко – 120 г
    Сгущенка - 40 г
    Ягодный соус – 15 г
    Цедра лайма
    Гранола – 10 г

    Если вы используете замороженные сырники после того, как вынули их из морозильной камеры, дайте им постоять 30 минут. Затем начинайте готовить.



  17.  

    Цей швидкий та простий рецепт  який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок!  вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей шоколадно-творожний   десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця,  щоб дізнатися рецепт чудового  десерту!

    СИРКОВА МАСА
    -350 г сиру 
    - 80 г йогурту, або вершків 
    -70 г цукрової пудри, або за смаком 
    -10 г ванільний цукор 
    Глазур 


    Шоколадна глазур 
    -100 г чорного шоколаду
    -40 г олії



  18.  

    Цей швидкий та простий рецепт  який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок!  вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей шоколадний  десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця,  щоб дізнатися рецепт чудового  десерту!

    Інгредієнти:
    * Молоко 1 л
    * Цукор 250 г
    * Яйця 4 шт
    * Борошно 60 гр
    * вершкове масло 100 г
    * Ванільний цукор
    * Какао 35 г 
    * Листкове тісто 600



  19.  

    Цей швидкий та простий рецепт  який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок!  вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей шоколадно вершковий десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця,  щоб дізнатися рецепт чудового свядкового десерту!

    Млинці:
    3 яйця 3 шт
    Цукор - 90 г
    Какао - 45 г
    Молоко - 350 г
    Борошно - 120 г
    Ванільний цукор - 5 г
    Олія - 50 г

    Крем: 
    Вершковий сир 600 г
    Цукрова пудра - 80 г
    Ванільний цукор - 5 г
    Вишня - 150 г
    ЦУКОР - 20 Г



  20.  

    Приготування торту може бути різним. Новий рецепт торту до свят з шоколадно-йогуртовим смаком, в поєднанні з мандринами, ківі. Спробуйте, готуйте торт по новому. 

     

    Млинці:

    3 яйця 

    Цукор - 90 г

    Какао - 45 г

    Молоко - 330 г

    Борошно - 120 г

    Ванільний цукор - 5 г

    Олія - 50 г

     

    Крем: 

    Йогурт - 1,6 літра 

    Цукор - 150 г

    Ванільний цукор - 5 г

    Желатин - 40 г

     

    Мандарини 

    Ківі


  21. Ингредиенты:

    Мандарини - 350 г
    Цукор - 100 г
    Яйце - 3 шт
    Цукор - 150 г
    желатин - 15 г
    Йогурт - 450 г
    Ківі - 160 г

     

    Цей швидкий та простий рецепт  який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок!  вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цуй вершково-мандариновий десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця,  щоб дізнатися рецепт чудового свядкового десерту!

     



  22.  

    Цей швидкий та простий рецепт приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок!  вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши вершково-мандариновий десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця,  щоб дізнатися рецепт чудового свядкового десерту!

    Склад:
    Мандарини - 600 г
    Желатин - 15 г
    Вода - 150 г 
    Йогурт - 800 г
    Цукор - 100 г
    Желатин - 18 г



  23.  

    Це швидкий та простий рецепт, який приготувати зможе кожен!
    Приготуйте цей рецепт своїм рідним вони будуть у захваті!

    Вода   - 200 г
    Сіль - 2 г
    Вода - 70 г
    Борошно - 270 г
    Олія - 50 г
    Дріжджі - 8 г
    Перець 80 г
    Цибуля - 60 г
    Помідор - 160 г
    Кріп - 6 г
    Яйця - 4 шт

×