Перейти до вмісту

спокусницЯ

Модераторы
  • Публікації

    3 308
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    93

Зміни репутації

  1. Like
    спокусницЯ получил репутацію від lana19 в Папушник ( ще один варіант)   
    Вдячна за рецепт fronya40! Пекла вже не один рік. А в цьому,  дякуючи  науці lana19  про клейковину,  вирішила  трішки змінити  процес замісу і ще додала закваску.  Результатом задоволена але і надалі буду  експериментувати, може ще краще вийде) 
     
    ЗАВАРКА
    Можна зробити її звечора, щоб зранку  зекономити час, бо увесь процес приготування пасочок досить   довгий. 
     
    Молоко домашнє 400 г
    Борошно  133 г

    Кількість борошна для заварки  зменшила  ( в  рецепті основі його більше і  мені не подобається,  що заварна основа виходить дуже туга). Молоко доводжу до кипіння, всипаю борошно і ретельно перемішую вінчиком   чи товкучкою для картоплі.  Після   цього пробиваю блендером-ногою.

    ОПАРА
    Уся заварка
    Цукор  70 г
    Дріжджі  живі   100 г
    Сметана  100 г ( магазинна або домашня, та що гладишка)
    До заварки, що вже тепла, а не гаряча, додаю  сметану, цукор  і дріжджі.   Якщо  заварку  перебивала  одразу блендером, то  тепер просто перемішую. Якщо  ні, то тепер обов’язково пробиваю   усе разом блендером, бо інакше грудочки будуть  мене переслідувати в тісті. ( вважайте це моїм бзіком)  
    Залишаю на  30 хв.  Опара гарно підходить за цей час.
    ТІСТО
    Уся опара
    Закваска 200 г ( на манітобі) 
    Цукор   130 г
    Жовтки   210 г
    Куркума 0,5 ч.л
    Ваніль 2 пакетика
    --------
    Борошно манітоба  190 г
    Борошно   640-710 г  
    --------
    Цукор  300 г
    --------
    Масло вершкове 130 г  не тверде  
    Олія 70 г  ( з холодильника
    Сіль 1 ч.л
    Родзинки, журавлина, цукати 250 г
    Замішувала  в комбайні на  першій швидкості,  насадкою весло.

    Вже  після  почитала розумних людей які  кажуть,  що вона не для цього тіста. Та  як я могла її не використати, коли вона в мене з’явилась?))) Як би там не було, результатом я задоволена. 
    Чашу і  насадку перед замісом поклала  в морозку на хвилин 15.
    Спочатку з’єднала  опару, закваску, цукор  133 г, жовтки, куркуму, ваніль   пару хвилин замісу.  ( Жовтки з  цукром перед введенням  збила міксером). Потім почала  додавати борошно. Але все! 150 г борошна від загальної маси  залишаю, щоб додати в залежності від консистенції тіста на виході.   Увесь процес зайняв 20 хв. Температура тіста  стала 27 °C Тому  на 25 хв чашу з тістом  поставила в холодильник ( накрив плівкою)
    Температура тіста опустилась до 23 °C. продовжила заміс  10 хв.
    Додала 300 г цукру, всипаючи поступово. ( 5 хв замісу).
    Настав час ввести жири і сіль. Масло вершкове не тверде але і не  розтоплене, температура 19 °C, олія 14 °C і ще хвилин 25 замішуємо.  Після додавання жирів я вже вирішую, чи потрібно додати  те борошно, що   відклала від основної маси.  Ось таке тісто виходить,  ніби тягнеться за  вінчиком.

    435636590_7484315768322847_6020639797842669881_n.mp4 І в самому кінці, всипаючи потрошки, ввожу   родзинки, журавлину в’ялену і цукати. Я обов’язково напередодні усе ріжу, за рахунок того, що шматочки маленькі я змогла збільшити загальну масу,   тісту так легше.  Цукати купляю одразу міленькі. Усе  разом  заливаю коньяком або вино + спирт і настоюю  2-10 годин. Потім відкидаю на сито, щоб гарно збігла рідина.

    І ось таке тісто на виході

    Перекидаємо  тісто у велику миску і залишаємо підходити. У мене цей процес зайняв 3г 20 хв. 
    Розділила тісто на чотири однакові частини з яких сформувала  шарики і залишила на столі, прикриті рушничком на 10-15хв відпочити.  

     
    Далі  заключна формовка і  посадка  в паперові форми.  ( 4 штуки  діаметр 15 см)  Як це робиться вже є за посиланням, обов'язково подивіться.
    Я люблю, щоб пасочка була вище паперової форми, тому якщо форма невелика  роблю з силіконізованого паперу такі  високі додаткові форми.  

    Підходило тісто в формах 3 г 20 хв. Вирости повинно  десь в 2,5-3 рази. 
    Після того як  пасочки підійшли, шапочки змащую збитим яйцем.
    Випікати ставлю в духовку,  розігріту до 180 С, попередньо налив на дно ( в моїй є така заглибинка)  чашку окропу.
    Випікаю до досягнення  температури 94-96 С    в середині пасочки. 
     
    А ось те, що я бажала досягнути, ось ці   волокна!!! 


    435329653_7401053286596577_5916486659758569488_n.mp4  
    Зверху декорую улюбленою глазур'ю. Qween,  дякую, вона просто чудова!

     

  2. Thanks
    спокусницЯ получил репутацію від lana19 в Росія напала на Украіну. Війна. Россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!   
    Ще одна жахлива ніч...
    Внаслідок ракетної атаки пожежа на одній з найбільших в Україні ТЕС - Трипільській
    Голова міськради Українки на Київщині закликав жителів зачинити вікна в оселях через шкідливі речовини, які утворились внаслідок горіння в повітрі.
     
     
    ⚡️ ЗНИЩЕНО 57 ПОВІТРЯНИХ ЦІЛЕЙ: 18 РАКЕТ ТА 39 УДАРНИХ БПЛА
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    У ніч на 11 квітня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару ракетами різних типів та ударними БпЛА. Основний напрямок – Львівщина.
    Загалом ворог застосував 82 засоби повітряного нападу:
    🚀 20 крилатих ракет Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації Ту-95 МС (район пусків – Саратовська обл. -рф.);
    🚀 6 аеробалістичних ракет Х-47М2 «Кинджал» з винищувачів МіГ-31К (район пусків – Тамбовська область -рф.);
    ☄️  12 зенітних керованих ракет С-300 (пуски із Бєлгородської обл. - рф.);
    🛵  40 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136» (із районів Приморсько-Ахтарськ - рф., Чауда – Крим).
    🚀 4 керовані авіаційні ракети Х-59 (із повітряного простору окупованої Запорізької обл.).
    💥  До відбиття повітряного нападу противника залучено винищувальну авіацію та зенітні ракетні війська Повітряних Сил, мобільні вогневі групи та підрозділи радіоелектронної боротьби Сил оборони України.
    В результаті протиповітряного бою знищено 57 повітряних цілей:
    🚀 16 крилатих ракет Х-101/Х-555;
    🛵 39 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136»;
    🚀 2 керовані авіаційні ракети Х-59.
    Дякую усім захисникам неба, хто цієї ночі відбивав чергову терористичну атаку окупантів.
    🇺🇦 Разом – до перемоги!
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    🇺🇦  Командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук
  3. Thanks
    спокусницЯ получил репутацію від lana19 в Росія напала на Украіну. Війна. Россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!   
    Ще одна жахлива ніч...
    Внаслідок ракетної атаки пожежа на одній з найбільших в Україні ТЕС - Трипільській
    Голова міськради Українки на Київщині закликав жителів зачинити вікна в оселях через шкідливі речовини, які утворились внаслідок горіння в повітрі.
     
     
    ⚡️ ЗНИЩЕНО 57 ПОВІТРЯНИХ ЦІЛЕЙ: 18 РАКЕТ ТА 39 УДАРНИХ БПЛА
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    У ніч на 11 квітня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару ракетами різних типів та ударними БпЛА. Основний напрямок – Львівщина.
    Загалом ворог застосував 82 засоби повітряного нападу:
    🚀 20 крилатих ракет Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації Ту-95 МС (район пусків – Саратовська обл. -рф.);
    🚀 6 аеробалістичних ракет Х-47М2 «Кинджал» з винищувачів МіГ-31К (район пусків – Тамбовська область -рф.);
    ☄️  12 зенітних керованих ракет С-300 (пуски із Бєлгородської обл. - рф.);
    🛵  40 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136» (із районів Приморсько-Ахтарськ - рф., Чауда – Крим).
    🚀 4 керовані авіаційні ракети Х-59 (із повітряного простору окупованої Запорізької обл.).
    💥  До відбиття повітряного нападу противника залучено винищувальну авіацію та зенітні ракетні війська Повітряних Сил, мобільні вогневі групи та підрозділи радіоелектронної боротьби Сил оборони України.
    В результаті протиповітряного бою знищено 57 повітряних цілей:
    🚀 16 крилатих ракет Х-101/Х-555;
    🛵 39 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136»;
    🚀 2 керовані авіаційні ракети Х-59.
    Дякую усім захисникам неба, хто цієї ночі відбивав чергову терористичну атаку окупантів.
    🇺🇦 Разом – до перемоги!
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    🇺🇦  Командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук
  4. Like
    спокусницЯ змінив репутацію Natali06 в Росія напала на Украіну. Війна. Россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!   
    Мама, нет сахара больше в доме! 
    Ну почему мы должны страдать? 
    ... Інна із Харкова зараз в комі.
    Її синочку - навіки п'ять.
    ... Мама, здесь - жуткая мясорубка.
    - бей их, Кирюша, и не жалей.
    Золотом больше наполни куртку
    И телевизор вези скорей! 
    ... Доню, прокинься... Ти - в себе вдома. 
    Найголовніше, що ти - жива... 
    Тяжко кривавий гримить Гостомель.
    (гірко про кривди шумить трава). 
    ... Сыначка, где ты? 
    Задал им жару? 
    Тут тётя Люся желает знать
    Можешь достать 
    Ноутбуков пару? 
    доченькам люсиным
    Поступать... 
    ...Так я лишився один на світі. 
    Жінку і доню в дворі ховав... 
    Їх розірвало, а я був свідок. 
    Болю такого іще не знав. 
    ... Папа, решай их.. Чего так долго? 
    Мне вот заблочили инстаграм,
    я же - известнейший бьюти-блоггер. 
    Хочется бургер и баблгам. 
    ... В мене віднині немає дому.
    Я ж працювала усе життя
    І відкладала, крізь вічну втому.
    Знову сирена. Всі - в укриття!
    ... Цены - ужасны! Мне надоело! 
    Я - вне политики и за мир.
    что против путина мне поделать? 
    Бросят в тюрьму же... 
    О, козий сыр! 
    Надо к нему ведь вино сухое.
    Нужен сериальчик... 
    Устала я,
    Очень задетая за живое.
    Добрая слишком - душа моя. 
    ... Мамо, де тато? 
    - Вернеться скоро. 
    (Голос тремтить від гарячих сліз)
    - Ти попроси, як орду поборе, 
    Щоб поцілунків мені привіз. 
    ... 
    Плаче Вкраїна й горить завзяттям
    Свічі палають в морях імли. 
    нам мockaлi-упирі - не браття
    І не були ними! Не були! 
    Воля горить у крові гарячій! 
    Слава Героям! psшucmaм - cмeomь! 
    Кари yбuвцям! Ми не пробачим! 
    А розіб'ємо opдy ущерть! 
    Автор: Діана Гальченко.
     

  5. Like
    спокусницЯ получил репутацію від lana19 в Папушник ( ще один варіант)   
    Вдячна за рецепт fronya40! Пекла вже не один рік. А в цьому,  дякуючи  науці lana19  про клейковину,  вирішила  трішки змінити  процес замісу і ще додала закваску.  Результатом задоволена але і надалі буду  експериментувати, може ще краще вийде) 
     
    ЗАВАРКА
    Можна зробити її звечора, щоб зранку  зекономити час, бо увесь процес приготування пасочок досить   довгий. 
     
    Молоко домашнє 400 г
    Борошно  133 г

    Кількість борошна для заварки  зменшила  ( в  рецепті основі його більше і  мені не подобається,  що заварна основа виходить дуже туга). Молоко доводжу до кипіння, всипаю борошно і ретельно перемішую вінчиком   чи товкучкою для картоплі.  Після   цього пробиваю блендером-ногою.

    ОПАРА
    Уся заварка
    Цукор  70 г
    Дріжджі  живі   100 г
    Сметана  100 г ( магазинна або домашня, та що гладишка)
    До заварки, що вже тепла, а не гаряча, додаю  сметану, цукор  і дріжджі.   Якщо  заварку  перебивала  одразу блендером, то  тепер просто перемішую. Якщо  ні, то тепер обов’язково пробиваю   усе разом блендером, бо інакше грудочки будуть  мене переслідувати в тісті. ( вважайте це моїм бзіком)  
    Залишаю на  30 хв.  Опара гарно підходить за цей час.
    ТІСТО
    Уся опара
    Закваска 200 г ( на манітобі) 
    Цукор   130 г
    Жовтки   210 г
    Куркума 0,5 ч.л
    Ваніль 2 пакетика
    --------
    Борошно манітоба  190 г
    Борошно   640-710 г  
    --------
    Цукор  300 г
    --------
    Масло вершкове 130 г  не тверде  
    Олія 70 г  ( з холодильника
    Сіль 1 ч.л
    Родзинки, журавлина, цукати 250 г
    Замішувала  в комбайні на  першій швидкості,  насадкою весло.

    Вже  після  почитала розумних людей які  кажуть,  що вона не для цього тіста. Та  як я могла її не використати, коли вона в мене з’явилась?))) Як би там не було, результатом я задоволена. 
    Чашу і  насадку перед замісом поклала  в морозку на хвилин 15.
    Спочатку з’єднала  опару, закваску, цукор  133 г, жовтки, куркуму, ваніль   пару хвилин замісу.  ( Жовтки з  цукром перед введенням  збила міксером). Потім почала  додавати борошно. Але все! 150 г борошна від загальної маси  залишаю, щоб додати в залежності від консистенції тіста на виході.   Увесь процес зайняв 20 хв. Температура тіста  стала 27 °C Тому  на 25 хв чашу з тістом  поставила в холодильник ( накрив плівкою)
    Температура тіста опустилась до 23 °C. продовжила заміс  10 хв.
    Додала 300 г цукру, всипаючи поступово. ( 5 хв замісу).
    Настав час ввести жири і сіль. Масло вершкове не тверде але і не  розтоплене, температура 19 °C, олія 14 °C і ще хвилин 25 замішуємо.  Після додавання жирів я вже вирішую, чи потрібно додати  те борошно, що   відклала від основної маси.  Ось таке тісто виходить,  ніби тягнеться за  вінчиком.

    435636590_7484315768322847_6020639797842669881_n.mp4 І в самому кінці, всипаючи потрошки, ввожу   родзинки, журавлину в’ялену і цукати. Я обов’язково напередодні усе ріжу, за рахунок того, що шматочки маленькі я змогла збільшити загальну масу,   тісту так легше.  Цукати купляю одразу міленькі. Усе  разом  заливаю коньяком або вино + спирт і настоюю  2-10 годин. Потім відкидаю на сито, щоб гарно збігла рідина.

    І ось таке тісто на виході

    Перекидаємо  тісто у велику миску і залишаємо підходити. У мене цей процес зайняв 3г 20 хв. 
    Розділила тісто на чотири однакові частини з яких сформувала  шарики і залишила на столі, прикриті рушничком на 10-15хв відпочити.  

     
    Далі  заключна формовка і  посадка  в паперові форми.  ( 4 штуки  діаметр 15 см)  Як це робиться вже є за посиланням, обов'язково подивіться.
    Я люблю, щоб пасочка була вище паперової форми, тому якщо форма невелика  роблю з силіконізованого паперу такі  високі додаткові форми.  

    Підходило тісто в формах 3 г 20 хв. Вирости повинно  десь в 2,5-3 рази. 
    Після того як  пасочки підійшли, шапочки змащую збитим яйцем.
    Випікати ставлю в духовку,  розігріту до 180 С, попередньо налив на дно ( в моїй є така заглибинка)  чашку окропу.
    Випікаю до досягнення  температури 94-96 С    в середині пасочки. 
     
    А ось те, що я бажала досягнути, ось ці   волокна!!! 


    435329653_7401053286596577_5916486659758569488_n.mp4  
    Зверху декорую улюбленою глазур'ю. Qween,  дякую, вона просто чудова!

     

  6. Like
    спокусницЯ змінив репутацію справжня господиня в Пирожки жареные от Настоящей хозяйки   
    Напеку вам, друзья, пирожков. Брызги радости брошу я в тесто,
    Подолью аромата цветов, Чтобы выпечка пахла чудесно.
    Покрошу много ласковых слов, Приплюсую улыбку, терпенье.
    Я добавлю в опару любовь, И ещё хоть немного везенья.
    Я присыплю всё это мечтой, Подолью остроумия каплю.
    Подслащу пирожки добротой, Поцелуям местечко оставлю.
    И начинку вложу в пироги: Она будет из щедрости, ласки,
    Благородства, доверья, любви И чудес, хоть немного, из сказки.
    Слезой счастья слегка подсолю, Чтобы кушанье не было пресным.
    И добавлю чуть-чуть похвалу, Вкус от этого станет чудесный.
    Пирожки вам с любовью пекла, Заходите, прошу, не стесняйтесь.
    Отложите скорее дела. Что ж вы ждёте, друзья? Угощайтесь!

    Вчора вирішила зробити пиріжки не з свого звичного супершвидкого тіста. Я натрапила на канал дивної чудової дівчини Лени Попової, я захопилася єю, її цілеспрямованістю, делікатністю, вона якась неймовірна! В Бахмуті втратила все, зараз вона в Слав*янську.
    Вона пече пиріжки. Дуже мене захотілося спробувати її пиріжки, і я не прогадала! В неї рецепт для мене завеликий, тому перерахувала для себе. Пишу її рецепт і в скобках свій *перерахований.
    Рецепт:
    На 1 литр воды: (*330 мл)
    7, 5 чайных ложек сахара (*15 г)
    3, 5 чайных ложек соли (*1,2 ч.л.)
    2, 5 чайных ложек дрожжей (ложки ровные) (*8 г свіжих дріжджів)
    1 столовая ложка растительного масла (*1 ч.л. олії)
    муки 1кг 300гр можно ещё +50гр. ( количество муки смотрим при замесе) (*450 г борошна)
    Девчата с этим тестом очень сложно работать! Нужен навык! Вы всегда должны помнить, что от плотности зависит вкус! Чем жиже тем мягче!
    Так, тісто рідке!!! Не додавайте борошна!!! Стіл змастити олією, руки змастити олією і вперед!
    Пиріжки получилися супер!!! З мого *тіста получилося 14 нормальних пиріжків майже з мою ладошку.
    Подивіться ролік і все буде зрозуміло!
    Я тепер буду тільки ці пиріжки робити, дуже класні. Вчора робила з начинкою яйце+зелена цибуля, вони на фото.
  7. Like
    спокусницЯ змінив репутацію справжня господиня в Пирожки жареные от Настоящей хозяйки   
    Пост доповнила, читайте і дивіться.
  8. Like
    спокусницЯ получил репутацію від lana19 в Папушник ( ще один варіант)   
    Вдячна за рецепт fronya40! Пекла вже не один рік. А в цьому,  дякуючи  науці lana19  про клейковину,  вирішила  трішки змінити  процес замісу і ще додала закваску.  Результатом задоволена але і надалі буду  експериментувати, може ще краще вийде) 
     
    ЗАВАРКА
    Можна зробити її звечора, щоб зранку  зекономити час, бо увесь процес приготування пасочок досить   довгий. 
     
    Молоко домашнє 400 г
    Борошно  133 г

    Кількість борошна для заварки  зменшила  ( в  рецепті основі його більше і  мені не подобається,  що заварна основа виходить дуже туга). Молоко доводжу до кипіння, всипаю борошно і ретельно перемішую вінчиком   чи товкучкою для картоплі.  Після   цього пробиваю блендером-ногою.

    ОПАРА
    Уся заварка
    Цукор  70 г
    Дріжджі  живі   100 г
    Сметана  100 г ( магазинна або домашня, та що гладишка)
    До заварки, що вже тепла, а не гаряча, додаю  сметану, цукор  і дріжджі.   Якщо  заварку  перебивала  одразу блендером, то  тепер просто перемішую. Якщо  ні, то тепер обов’язково пробиваю   усе разом блендером, бо інакше грудочки будуть  мене переслідувати в тісті. ( вважайте це моїм бзіком)  
    Залишаю на  30 хв.  Опара гарно підходить за цей час.
    ТІСТО
    Уся опара
    Закваска 200 г ( на манітобі) 
    Цукор   130 г
    Жовтки   210 г
    Куркума 0,5 ч.л
    Ваніль 2 пакетика
    --------
    Борошно манітоба  190 г
    Борошно   640-710 г  
    --------
    Цукор  300 г
    --------
    Масло вершкове 130 г  не тверде  
    Олія 70 г  ( з холодильника
    Сіль 1 ч.л
    Родзинки, журавлина, цукати 250 г
    Замішувала  в комбайні на  першій швидкості,  насадкою весло.

    Вже  після  почитала розумних людей які  кажуть,  що вона не для цього тіста. Та  як я могла її не використати, коли вона в мене з’явилась?))) Як би там не було, результатом я задоволена. 
    Чашу і  насадку перед замісом поклала  в морозку на хвилин 15.
    Спочатку з’єднала  опару, закваску, цукор  133 г, жовтки, куркуму, ваніль   пару хвилин замісу.  ( Жовтки з  цукром перед введенням  збила міксером). Потім почала  додавати борошно. Але все! 150 г борошна від загальної маси  залишаю, щоб додати в залежності від консистенції тіста на виході.   Увесь процес зайняв 20 хв. Температура тіста  стала 27 °C Тому  на 25 хв чашу з тістом  поставила в холодильник ( накрив плівкою)
    Температура тіста опустилась до 23 °C. продовжила заміс  10 хв.
    Додала 300 г цукру, всипаючи поступово. ( 5 хв замісу).
    Настав час ввести жири і сіль. Масло вершкове не тверде але і не  розтоплене, температура 19 °C, олія 14 °C і ще хвилин 25 замішуємо.  Після додавання жирів я вже вирішую, чи потрібно додати  те борошно, що   відклала від основної маси.  Ось таке тісто виходить,  ніби тягнеться за  вінчиком.

    435636590_7484315768322847_6020639797842669881_n.mp4 І в самому кінці, всипаючи потрошки, ввожу   родзинки, журавлину в’ялену і цукати. Я обов’язково напередодні усе ріжу, за рахунок того, що шматочки маленькі я змогла збільшити загальну масу,   тісту так легше.  Цукати купляю одразу міленькі. Усе  разом  заливаю коньяком або вино + спирт і настоюю  2-10 годин. Потім відкидаю на сито, щоб гарно збігла рідина.

    І ось таке тісто на виході

    Перекидаємо  тісто у велику миску і залишаємо підходити. У мене цей процес зайняв 3г 20 хв. 
    Розділила тісто на чотири однакові частини з яких сформувала  шарики і залишила на столі, прикриті рушничком на 10-15хв відпочити.  

     
    Далі  заключна формовка і  посадка  в паперові форми.  ( 4 штуки  діаметр 15 см)  Як це робиться вже є за посиланням, обов'язково подивіться.
    Я люблю, щоб пасочка була вище паперової форми, тому якщо форма невелика  роблю з силіконізованого паперу такі  високі додаткові форми.  

    Підходило тісто в формах 3 г 20 хв. Вирости повинно  десь в 2,5-3 рази. 
    Після того як  пасочки підійшли, шапочки змащую збитим яйцем.
    Випікати ставлю в духовку,  розігріту до 180 С, попередньо налив на дно ( в моїй є така заглибинка)  чашку окропу.
    Випікаю до досягнення  температури 94-96 С    в середині пасочки. 
     
    А ось те, що я бажала досягнути, ось ці   волокна!!! 


    435329653_7401053286596577_5916486659758569488_n.mp4  
    Зверху декорую улюбленою глазур'ю. Qween,  дякую, вона просто чудова!

     

  9. Like
    спокусницЯ получил репутацію від lana19 в Папушник ( ще один варіант)   
    Вдячна за рецепт fronya40! Пекла вже не один рік. А в цьому,  дякуючи  науці lana19  про клейковину,  вирішила  трішки змінити  процес замісу і ще додала закваску.  Результатом задоволена але і надалі буду  експериментувати, може ще краще вийде) 
     
    ЗАВАРКА
    Можна зробити її звечора, щоб зранку  зекономити час, бо увесь процес приготування пасочок досить   довгий. 
     
    Молоко домашнє 400 г
    Борошно  133 г

    Кількість борошна для заварки  зменшила  ( в  рецепті основі його більше і  мені не подобається,  що заварна основа виходить дуже туга). Молоко доводжу до кипіння, всипаю борошно і ретельно перемішую вінчиком   чи товкучкою для картоплі.  Після   цього пробиваю блендером-ногою.

    ОПАРА
    Уся заварка
    Цукор  70 г
    Дріжджі  живі   100 г
    Сметана  100 г ( магазинна або домашня, та що гладишка)
    До заварки, що вже тепла, а не гаряча, додаю  сметану, цукор  і дріжджі.   Якщо  заварку  перебивала  одразу блендером, то  тепер просто перемішую. Якщо  ні, то тепер обов’язково пробиваю   усе разом блендером, бо інакше грудочки будуть  мене переслідувати в тісті. ( вважайте це моїм бзіком)  
    Залишаю на  30 хв.  Опара гарно підходить за цей час.
    ТІСТО
    Уся опара
    Закваска 200 г ( на манітобі) 
    Цукор   130 г
    Жовтки   210 г
    Куркума 0,5 ч.л
    Ваніль 2 пакетика
    --------
    Борошно манітоба  190 г
    Борошно   640-710 г  
    --------
    Цукор  300 г
    --------
    Масло вершкове 130 г  не тверде  
    Олія 70 г  ( з холодильника
    Сіль 1 ч.л
    Родзинки, журавлина, цукати 250 г
    Замішувала  в комбайні на  першій швидкості,  насадкою весло.

    Вже  після  почитала розумних людей які  кажуть,  що вона не для цього тіста. Та  як я могла її не використати, коли вона в мене з’явилась?))) Як би там не було, результатом я задоволена. 
    Чашу і  насадку перед замісом поклала  в морозку на хвилин 15.
    Спочатку з’єднала  опару, закваску, цукор  133 г, жовтки, куркуму, ваніль   пару хвилин замісу.  ( Жовтки з  цукром перед введенням  збила міксером). Потім почала  додавати борошно. Але все! 150 г борошна від загальної маси  залишаю, щоб додати в залежності від консистенції тіста на виході.   Увесь процес зайняв 20 хв. Температура тіста  стала 27 °C Тому  на 25 хв чашу з тістом  поставила в холодильник ( накрив плівкою)
    Температура тіста опустилась до 23 °C. продовжила заміс  10 хв.
    Додала 300 г цукру, всипаючи поступово. ( 5 хв замісу).
    Настав час ввести жири і сіль. Масло вершкове не тверде але і не  розтоплене, температура 19 °C, олія 14 °C і ще хвилин 25 замішуємо.  Після додавання жирів я вже вирішую, чи потрібно додати  те борошно, що   відклала від основної маси.  Ось таке тісто виходить,  ніби тягнеться за  вінчиком.

    435636590_7484315768322847_6020639797842669881_n.mp4 І в самому кінці, всипаючи потрошки, ввожу   родзинки, журавлину в’ялену і цукати. Я обов’язково напередодні усе ріжу, за рахунок того, що шматочки маленькі я змогла збільшити загальну масу,   тісту так легше.  Цукати купляю одразу міленькі. Усе  разом  заливаю коньяком або вино + спирт і настоюю  2-10 годин. Потім відкидаю на сито, щоб гарно збігла рідина.

    І ось таке тісто на виході

    Перекидаємо  тісто у велику миску і залишаємо підходити. У мене цей процес зайняв 3г 20 хв. 
    Розділила тісто на чотири однакові частини з яких сформувала  шарики і залишила на столі, прикриті рушничком на 10-15хв відпочити.  

     
    Далі  заключна формовка і  посадка  в паперові форми.  ( 4 штуки  діаметр 15 см)  Як це робиться вже є за посиланням, обов'язково подивіться.
    Я люблю, щоб пасочка була вище паперової форми, тому якщо форма невелика  роблю з силіконізованого паперу такі  високі додаткові форми.  

    Підходило тісто в формах 3 г 20 хв. Вирости повинно  десь в 2,5-3 рази. 
    Після того як  пасочки підійшли, шапочки змащую збитим яйцем.
    Випікати ставлю в духовку,  розігріту до 180 С, попередньо налив на дно ( в моїй є така заглибинка)  чашку окропу.
    Випікаю до досягнення  температури 94-96 С    в середині пасочки. 
     
    А ось те, що я бажала досягнути, ось ці   волокна!!! 


    435329653_7401053286596577_5916486659758569488_n.mp4  
    Зверху декорую улюбленою глазур'ю. Qween,  дякую, вона просто чудова!

     

  10. Like
    спокусницЯ получил репутацію від lana19 в Папушник ( ще один варіант)   
    Вдячна за рецепт fronya40! Пекла вже не один рік. А в цьому,  дякуючи  науці lana19  про клейковину,  вирішила  трішки змінити  процес замісу і ще додала закваску.  Результатом задоволена але і надалі буду  експериментувати, може ще краще вийде) 
     
    ЗАВАРКА
    Можна зробити її звечора, щоб зранку  зекономити час, бо увесь процес приготування пасочок досить   довгий. 
     
    Молоко домашнє 400 г
    Борошно  133 г

    Кількість борошна для заварки  зменшила  ( в  рецепті основі його більше і  мені не подобається,  що заварна основа виходить дуже туга). Молоко доводжу до кипіння, всипаю борошно і ретельно перемішую вінчиком   чи товкучкою для картоплі.  Після   цього пробиваю блендером-ногою.

    ОПАРА
    Уся заварка
    Цукор  70 г
    Дріжджі  живі   100 г
    Сметана  100 г ( магазинна або домашня, та що гладишка)
    До заварки, що вже тепла, а не гаряча, додаю  сметану, цукор  і дріжджі.   Якщо  заварку  перебивала  одразу блендером, то  тепер просто перемішую. Якщо  ні, то тепер обов’язково пробиваю   усе разом блендером, бо інакше грудочки будуть  мене переслідувати в тісті. ( вважайте це моїм бзіком)  
    Залишаю на  30 хв.  Опара гарно підходить за цей час.
    ТІСТО
    Уся опара
    Закваска 200 г ( на манітобі) 
    Цукор   130 г
    Жовтки   210 г
    Куркума 0,5 ч.л
    Ваніль 2 пакетика
    --------
    Борошно манітоба  190 г
    Борошно   640-710 г  
    --------
    Цукор  300 г
    --------
    Масло вершкове 130 г  не тверде  
    Олія 70 г  ( з холодильника
    Сіль 1 ч.л
    Родзинки, журавлина, цукати 250 г
    Замішувала  в комбайні на  першій швидкості,  насадкою весло.

    Вже  після  почитала розумних людей які  кажуть,  що вона не для цього тіста. Та  як я могла її не використати, коли вона в мене з’явилась?))) Як би там не було, результатом я задоволена. 
    Чашу і  насадку перед замісом поклала  в морозку на хвилин 15.
    Спочатку з’єднала  опару, закваску, цукор  133 г, жовтки, куркуму, ваніль   пару хвилин замісу.  ( Жовтки з  цукром перед введенням  збила міксером). Потім почала  додавати борошно. Але все! 150 г борошна від загальної маси  залишаю, щоб додати в залежності від консистенції тіста на виході.   Увесь процес зайняв 20 хв. Температура тіста  стала 27 °C Тому  на 25 хв чашу з тістом  поставила в холодильник ( накрив плівкою)
    Температура тіста опустилась до 23 °C. продовжила заміс  10 хв.
    Додала 300 г цукру, всипаючи поступово. ( 5 хв замісу).
    Настав час ввести жири і сіль. Масло вершкове не тверде але і не  розтоплене, температура 19 °C, олія 14 °C і ще хвилин 25 замішуємо.  Після додавання жирів я вже вирішую, чи потрібно додати  те борошно, що   відклала від основної маси.  Ось таке тісто виходить,  ніби тягнеться за  вінчиком.

    435636590_7484315768322847_6020639797842669881_n.mp4 І в самому кінці, всипаючи потрошки, ввожу   родзинки, журавлину в’ялену і цукати. Я обов’язково напередодні усе ріжу, за рахунок того, що шматочки маленькі я змогла збільшити загальну масу,   тісту так легше.  Цукати купляю одразу міленькі. Усе  разом  заливаю коньяком або вино + спирт і настоюю  2-10 годин. Потім відкидаю на сито, щоб гарно збігла рідина.

    І ось таке тісто на виході

    Перекидаємо  тісто у велику миску і залишаємо підходити. У мене цей процес зайняв 3г 20 хв. 
    Розділила тісто на чотири однакові частини з яких сформувала  шарики і залишила на столі, прикриті рушничком на 10-15хв відпочити.  

     
    Далі  заключна формовка і  посадка  в паперові форми.  ( 4 штуки  діаметр 15 см)  Як це робиться вже є за посиланням, обов'язково подивіться.
    Я люблю, щоб пасочка була вище паперової форми, тому якщо форма невелика  роблю з силіконізованого паперу такі  високі додаткові форми.  

    Підходило тісто в формах 3 г 20 хв. Вирости повинно  десь в 2,5-3 рази. 
    Після того як  пасочки підійшли, шапочки змащую збитим яйцем.
    Випікати ставлю в духовку,  розігріту до 180 С, попередньо налив на дно ( в моїй є така заглибинка)  чашку окропу.
    Випікаю до досягнення  температури 94-96 С    в середині пасочки. 
     
    А ось те, що я бажала досягнути, ось ці   волокна!!! 


    435329653_7401053286596577_5916486659758569488_n.mp4  
    Зверху декорую улюбленою глазур'ю. Qween,  дякую, вона просто чудова!

     

  11. Haha
    спокусницЯ получил репутацію від справжня господиня в Пирожки жареные от Настоящей хозяйки   
    Інтригантка!
     
  12. Like
    спокусницЯ получил репутацію від lana19 в Папушник ( ще один варіант)   
    Вдячна за рецепт fronya40! Пекла вже не один рік. А в цьому,  дякуючи  науці lana19  про клейковину,  вирішила  трішки змінити  процес замісу і ще додала закваску.  Результатом задоволена але і надалі буду  експериментувати, може ще краще вийде) 
     
    ЗАВАРКА
    Можна зробити її звечора, щоб зранку  зекономити час, бо увесь процес приготування пасочок досить   довгий. 
     
    Молоко домашнє 400 г
    Борошно  133 г

    Кількість борошна для заварки  зменшила  ( в  рецепті основі його більше і  мені не подобається,  що заварна основа виходить дуже туга). Молоко доводжу до кипіння, всипаю борошно і ретельно перемішую вінчиком   чи товкучкою для картоплі.  Після   цього пробиваю блендером-ногою.

    ОПАРА
    Уся заварка
    Цукор  70 г
    Дріжджі  живі   100 г
    Сметана  100 г ( магазинна або домашня, та що гладишка)
    До заварки, що вже тепла, а не гаряча, додаю  сметану, цукор  і дріжджі.   Якщо  заварку  перебивала  одразу блендером, то  тепер просто перемішую. Якщо  ні, то тепер обов’язково пробиваю   усе разом блендером, бо інакше грудочки будуть  мене переслідувати в тісті. ( вважайте це моїм бзіком)  
    Залишаю на  30 хв.  Опара гарно підходить за цей час.
    ТІСТО
    Уся опара
    Закваска 200 г ( на манітобі) 
    Цукор   130 г
    Жовтки   210 г
    Куркума 0,5 ч.л
    Ваніль 2 пакетика
    --------
    Борошно манітоба  190 г
    Борошно   640-710 г  
    --------
    Цукор  300 г
    --------
    Масло вершкове 130 г  не тверде  
    Олія 70 г  ( з холодильника
    Сіль 1 ч.л
    Родзинки, журавлина, цукати 250 г
    Замішувала  в комбайні на  першій швидкості,  насадкою весло.

    Вже  після  почитала розумних людей які  кажуть,  що вона не для цього тіста. Та  як я могла її не використати, коли вона в мене з’явилась?))) Як би там не було, результатом я задоволена. 
    Чашу і  насадку перед замісом поклала  в морозку на хвилин 15.
    Спочатку з’єднала  опару, закваску, цукор  133 г, жовтки, куркуму, ваніль   пару хвилин замісу.  ( Жовтки з  цукром перед введенням  збила міксером). Потім почала  додавати борошно. Але все! 150 г борошна від загальної маси  залишаю, щоб додати в залежності від консистенції тіста на виході.   Увесь процес зайняв 20 хв. Температура тіста  стала 27 °C Тому  на 25 хв чашу з тістом  поставила в холодильник ( накрив плівкою)
    Температура тіста опустилась до 23 °C. продовжила заміс  10 хв.
    Додала 300 г цукру, всипаючи поступово. ( 5 хв замісу).
    Настав час ввести жири і сіль. Масло вершкове не тверде але і не  розтоплене, температура 19 °C, олія 14 °C і ще хвилин 25 замішуємо.  Після додавання жирів я вже вирішую, чи потрібно додати  те борошно, що   відклала від основної маси.  Ось таке тісто виходить,  ніби тягнеться за  вінчиком.

    435636590_7484315768322847_6020639797842669881_n.mp4 І в самому кінці, всипаючи потрошки, ввожу   родзинки, журавлину в’ялену і цукати. Я обов’язково напередодні усе ріжу, за рахунок того, що шматочки маленькі я змогла збільшити загальну масу,   тісту так легше.  Цукати купляю одразу міленькі. Усе  разом  заливаю коньяком або вино + спирт і настоюю  2-10 годин. Потім відкидаю на сито, щоб гарно збігла рідина.

    І ось таке тісто на виході

    Перекидаємо  тісто у велику миску і залишаємо підходити. У мене цей процес зайняв 3г 20 хв. 
    Розділила тісто на чотири однакові частини з яких сформувала  шарики і залишила на столі, прикриті рушничком на 10-15хв відпочити.  

     
    Далі  заключна формовка і  посадка  в паперові форми.  ( 4 штуки  діаметр 15 см)  Як це робиться вже є за посиланням, обов'язково подивіться.
    Я люблю, щоб пасочка була вище паперової форми, тому якщо форма невелика  роблю з силіконізованого паперу такі  високі додаткові форми.  

    Підходило тісто в формах 3 г 20 хв. Вирости повинно  десь в 2,5-3 рази. 
    Після того як  пасочки підійшли, шапочки змащую збитим яйцем.
    Випікати ставлю в духовку,  розігріту до 180 С, попередньо налив на дно ( в моїй є така заглибинка)  чашку окропу.
    Випікаю до досягнення  температури 94-96 С    в середині пасочки. 
     
    А ось те, що я бажала досягнути, ось ці   волокна!!! 


    435329653_7401053286596577_5916486659758569488_n.mp4  
    Зверху декорую улюбленою глазур'ю. Qween,  дякую, вона просто чудова!

     

  13. Like
    спокусницЯ получил репутацію від lana19 в Россия напала на россию!!!   
    Знову і знову повтор ситуації. Так, нащо вигадувати щось нове, якщо "рязанский  сахар"  досі працює?!
    ( Снова и снова повтор ситуации. Да,  зачем выдумывать что-то новое, если "рязанский сахар" до сих пор работает ?!
    Телеканал Дождь
    19ч 24 мин 
    ⚡️Очевидцы сообщают о стрельбе в московском «Крокус Сити Холле»
    19 ч 51 мин
    По данным телеграм-канала «Осторожно, новости», неизвестный открыл  стрельбу перед концертом группы «Пикник».
    У здания «Крокус Сити Холла» начала рушиться кровля, сообщают СМИ.
    По данным Baza, в здании еще могут оставаться до 100 человек.
    20 ч 17 мин 
    ❗️Связанный с силовиками канал 112 пишет о по меньшей мере 40 погибших в результате теракта в «Крокус Сити Холле» и более 100 раненых
    20  ч  35 мин
    Baza: Предварительно, четверым террористам удалось скрыться с места преступления
    Тем временем спецназ начал штурмовать здание концертного зала.
    20 ч 54 мин 
    По данным телеграм-канала 112, в результате теракта пострадали не менее 140 человек
    21 ч 02 мин
    В Москве и Санкт-Петербурге начали эвакуировать торговые центры
    Тем временем федеральные телеканалы не стали прерывать вещание из-за теракта в «Крокус Сити Холле»
    На Первом канале продолжается трансляция развлекательного шоу «Голос». Новости о теракте там уделили 3 минуты, основное время новостного выпуска заняли новости о ночном обстреле инфраструктуры Украины, который назвали «ударами возмездия».
     
    22 ч 06 мин
    Крыша здания «Крокус Сити Холла» обрушилась при пожаре
    Об этом сообщает   корреспондент «Московского комсомольца» с места событий.
    Телеграм-каналы сообщают о том, что внутри концертного зала снова началась стрельба.
    ( площадь пожара составляет 12 900 квадратных метров) 
     
    далі буде...
    дальше будет...
    ------***------
     
    Христо Грозев: незадолго до теракта ФСБ проводила аресты террористов ИГИЛ
    Это журналист-расследователь сказал   в эфире Дождя. По словам Грозева, если ФСБ выдвинет версию о следе ИГИЛ, то это, скорее всего, соответствует действительности.
    В то же время журналист-расследователь рассказал, что российское ГРУ уже год тренирует афганских боевиков в России. Кроме того, Грозев предполагает, что за атакой мог стоять и ФСБ. Это могло стать поводом всеобщей мобилизации на войну, однако выводы пока делать рано, подчеркнул Грозев.
     
     
     
     
     
     

     
     
  14. Мы вместе
    спокусницЯ получил репутацію від irysska в Росія напала на Украіну. Війна. Россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!   
    Ще больніше стало ввечері. І не дивлючись на те, що усі кацапскіі канали пишуть, що ми кайфуємо і смакуємо   від теракту у мацкві  ( ну... є, чого гріха таїти. І скажіть мені, що після сьогоднішньої ночі, минулої, минулих двух років ми не маємо на це право! Сказати можете, я не погоджусь. Бо маю право! )   мені ввечері боляче. Боляче від того, що після того жаху, що створила русня знову і знову з нашою країною,  усі новини, увесь світ зараз  переживає за русню, за тих, хто сьогодні  знищив стільки людей! Якось це не правильно. В тім, як і усе,  в чому ми живемо. 
    Наймасованіша атака.
    88 ракет, 63 дрони.
    Силами ППО знищено:
    ❗️ 35 з 40 крилатих ракет Х-101/555.
    ❗️ 2 з 2 ракет Х-59.
    ❗️ 0 з 12 ракет "Іскандер-М".
    ❗️ 0 з 22 ракет С-300/400.
    ❗️ 0 з 5 ракет Х-22.
    ❗️ 0 з 7 ракет "Кинджал".
    ✈️55/63 БпЛА "Шахід".
    Загалом: 92 із 151 повітряних цілей
     
  15. Мы вместе
    спокусницЯ получил репутацію від irysska в Росія напала на Украіну. Війна. Россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!   
    Ще больніше стало ввечері. І не дивлючись на те, що усі кацапскіі канали пишуть, що ми кайфуємо і смакуємо   від теракту у мацкві  ( ну... є, чого гріха таїти. І скажіть мені, що після сьогоднішньої ночі, минулої, минулих двух років ми не маємо на це право! Сказати можете, я не погоджусь. Бо маю право! )   мені ввечері боляче. Боляче від того, що після того жаху, що створила русня знову і знову з нашою країною,  усі новини, увесь світ зараз  переживає за русню, за тих, хто сьогодні  знищив стільки людей! Якось це не правильно. В тім, як і усе,  в чому ми живемо. 
    Наймасованіша атака.
    88 ракет, 63 дрони.
    Силами ППО знищено:
    ❗️ 35 з 40 крилатих ракет Х-101/555.
    ❗️ 2 з 2 ракет Х-59.
    ❗️ 0 з 12 ракет "Іскандер-М".
    ❗️ 0 з 22 ракет С-300/400.
    ❗️ 0 з 5 ракет Х-22.
    ❗️ 0 з 7 ракет "Кинджал".
    ✈️55/63 БпЛА "Шахід".
    Загалом: 92 із 151 повітряних цілей
     
  16. Мы вместе
    спокусницЯ получил репутацію від irysska в Росія напала на Украіну. Війна. Россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!   
    Ще больніше стало ввечері. І не дивлючись на те, що усі кацапскіі канали пишуть, що ми кайфуємо і смакуємо   від теракту у мацкві  ( ну... є, чого гріха таїти. І скажіть мені, що після сьогоднішньої ночі, минулої, минулих двух років ми не маємо на це право! Сказати можете, я не погоджусь. Бо маю право! )   мені ввечері боляче. Боляче від того, що після того жаху, що створила русня знову і знову з нашою країною,  усі новини, увесь світ зараз  переживає за русню, за тих, хто сьогодні  знищив стільки людей! Якось це не правильно. В тім, як і усе,  в чому ми живемо. 
    Наймасованіша атака.
    88 ракет, 63 дрони.
    Силами ППО знищено:
    ❗️ 35 з 40 крилатих ракет Х-101/555.
    ❗️ 2 з 2 ракет Х-59.
    ❗️ 0 з 12 ракет "Іскандер-М".
    ❗️ 0 з 22 ракет С-300/400.
    ❗️ 0 з 5 ракет Х-22.
    ❗️ 0 з 7 ракет "Кинджал".
    ✈️55/63 БпЛА "Шахід".
    Загалом: 92 із 151 повітряних цілей
     
  17. Мы вместе
    спокусницЯ получил репутацію від irysska в Росія напала на Украіну. Війна. Россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!   
    Ще больніше стало ввечері. І не дивлючись на те, що усі кацапскіі канали пишуть, що ми кайфуємо і смакуємо   від теракту у мацкві  ( ну... є, чого гріха таїти. І скажіть мені, що після сьогоднішньої ночі, минулої, минулих двух років ми не маємо на це право! Сказати можете, я не погоджусь. Бо маю право! )   мені ввечері боляче. Боляче від того, що після того жаху, що створила русня знову і знову з нашою країною,  усі новини, увесь світ зараз  переживає за русню, за тих, хто сьогодні  знищив стільки людей! Якось це не правильно. В тім, як і усе,  в чому ми живемо. 
    Наймасованіша атака.
    88 ракет, 63 дрони.
    Силами ППО знищено:
    ❗️ 35 з 40 крилатих ракет Х-101/555.
    ❗️ 2 з 2 ракет Х-59.
    ❗️ 0 з 12 ракет "Іскандер-М".
    ❗️ 0 з 22 ракет С-300/400.
    ❗️ 0 з 5 ракет Х-22.
    ❗️ 0 з 7 ракет "Кинджал".
    ✈️55/63 БпЛА "Шахід".
    Загалом: 92 із 151 повітряних цілей
     
  18. Like
    спокусницЯ получил репутацію від lana19 в Россия напала на россию!!!   
    22 ч  29 мин
    ‼️ Террористическая группировка ИГИЛ взяла на себя ответственность за теракт в Москве, сообщает  «Радио Свобода».
     
    ( но  есть вариант, что  это деза, утром посмотрим) 
     
  19. Мы вместе
    спокусницЯ получил репутацію від irysska в Росія напала на Украіну. Війна. Россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!   
    Ще больніше стало ввечері. І не дивлючись на те, що усі кацапскіі канали пишуть, що ми кайфуємо і смакуємо   від теракту у мацкві  ( ну... є, чого гріха таїти. І скажіть мені, що після сьогоднішньої ночі, минулої, минулих двух років ми не маємо на це право! Сказати можете, я не погоджусь. Бо маю право! )   мені ввечері боляче. Боляче від того, що після того жаху, що створила русня знову і знову з нашою країною,  усі новини, увесь світ зараз  переживає за русню, за тих, хто сьогодні  знищив стільки людей! Якось це не правильно. В тім, як і усе,  в чому ми живемо. 
    Наймасованіша атака.
    88 ракет, 63 дрони.
    Силами ППО знищено:
    ❗️ 35 з 40 крилатих ракет Х-101/555.
    ❗️ 2 з 2 ракет Х-59.
    ❗️ 0 з 12 ракет "Іскандер-М".
    ❗️ 0 з 22 ракет С-300/400.
    ❗️ 0 з 5 ракет Х-22.
    ❗️ 0 з 7 ракет "Кинджал".
    ✈️55/63 БпЛА "Шахід".
    Загалом: 92 із 151 повітряних цілей
     
  20. Мы вместе
    спокусницЯ получил репутацію від irysska в Росія напала на Украіну. Війна. Россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!   
    Ще больніше стало ввечері. І не дивлючись на те, що усі кацапскіі канали пишуть, що ми кайфуємо і смакуємо   від теракту у мацкві  ( ну... є, чого гріха таїти. І скажіть мені, що після сьогоднішньої ночі, минулої, минулих двух років ми не маємо на це право! Сказати можете, я не погоджусь. Бо маю право! )   мені ввечері боляче. Боляче від того, що після того жаху, що створила русня знову і знову з нашою країною,  усі новини, увесь світ зараз  переживає за русню, за тих, хто сьогодні  знищив стільки людей! Якось це не правильно. В тім, як і усе,  в чому ми живемо. 
    Наймасованіша атака.
    88 ракет, 63 дрони.
    Силами ППО знищено:
    ❗️ 35 з 40 крилатих ракет Х-101/555.
    ❗️ 2 з 2 ракет Х-59.
    ❗️ 0 з 12 ракет "Іскандер-М".
    ❗️ 0 з 22 ракет С-300/400.
    ❗️ 0 з 5 ракет Х-22.
    ❗️ 0 з 7 ракет "Кинджал".
    ✈️55/63 БпЛА "Шахід".
    Загалом: 92 із 151 повітряних цілей
     
  21. Like
    спокусницЯ получил репутацію від lana19 в Россия напала на россию!!!   
    Знову і знову повтор ситуації. Так, нащо вигадувати щось нове, якщо "рязанский  сахар"  досі працює?!
    ( Снова и снова повтор ситуации. Да,  зачем выдумывать что-то новое, если "рязанский сахар" до сих пор работает ?!
    Телеканал Дождь
    19ч 24 мин 
    ⚡️Очевидцы сообщают о стрельбе в московском «Крокус Сити Холле»
    19 ч 51 мин
    По данным телеграм-канала «Осторожно, новости», неизвестный открыл  стрельбу перед концертом группы «Пикник».
    У здания «Крокус Сити Холла» начала рушиться кровля, сообщают СМИ.
    По данным Baza, в здании еще могут оставаться до 100 человек.
    20 ч 17 мин 
    ❗️Связанный с силовиками канал 112 пишет о по меньшей мере 40 погибших в результате теракта в «Крокус Сити Холле» и более 100 раненых
    20  ч  35 мин
    Baza: Предварительно, четверым террористам удалось скрыться с места преступления
    Тем временем спецназ начал штурмовать здание концертного зала.
    20 ч 54 мин 
    По данным телеграм-канала 112, в результате теракта пострадали не менее 140 человек
    21 ч 02 мин
    В Москве и Санкт-Петербурге начали эвакуировать торговые центры
    Тем временем федеральные телеканалы не стали прерывать вещание из-за теракта в «Крокус Сити Холле»
    На Первом канале продолжается трансляция развлекательного шоу «Голос». Новости о теракте там уделили 3 минуты, основное время новостного выпуска заняли новости о ночном обстреле инфраструктуры Украины, который назвали «ударами возмездия».
     
    22 ч 06 мин
    Крыша здания «Крокус Сити Холла» обрушилась при пожаре
    Об этом сообщает   корреспондент «Московского комсомольца» с места событий.
    Телеграм-каналы сообщают о том, что внутри концертного зала снова началась стрельба.
    ( площадь пожара составляет 12 900 квадратных метров) 
     
    далі буде...
    дальше будет...
    ------***------
     
    Христо Грозев: незадолго до теракта ФСБ проводила аресты террористов ИГИЛ
    Это журналист-расследователь сказал   в эфире Дождя. По словам Грозева, если ФСБ выдвинет версию о следе ИГИЛ, то это, скорее всего, соответствует действительности.
    В то же время журналист-расследователь рассказал, что российское ГРУ уже год тренирует афганских боевиков в России. Кроме того, Грозев предполагает, что за атакой мог стоять и ФСБ. Это могло стать поводом всеобщей мобилизации на войну, однако выводы пока делать рано, подчеркнул Грозев.
     
     
     
     
     
     

     
     
  22. Haha
    спокусницЯ получил репутацію від irysska в Наші улюбленці   
    " Кожана, то хіба було не мені? Ти що ?"
  23. Confused
    спокусницЯ получил репутацію від fronya40 в Россия напала на россию!!!   
  24. Haha
    спокусницЯ получил репутацію від irysska в Наші улюбленці   
    " Кожана, то хіба було не мені? Ти що ?"
  25. Haha
    спокусницЯ получил репутацію від irysska в Наші улюбленці   
    " Кожана, то хіба було не мені? Ти що ?"
×