Перейти до вмісту

Akvarel

Пользователи
  • Публікації

    312
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    2

Усі публікації користувача Akvarel

  1. Дякую. Спробую, має бути смачно
  2. Дівчаточка! Незнаю чи в правильному розділі створила тему, якщо ні, то прошу адміністрацію форуму перенести. Так от, назріла я для купівлі ковбасного шприца. Хочу невеликий, максимум 3 кг. Перевагу надаю нержавіці, але...і ціна грає важливу роль. Алюміній майже в два рази дешевший. На одному з форумів прочитала, що алюміній дуже окислюється і частина фаршу чорніє. Власниці нержавіючих та алюмінієвих шприців, поділіться, будь ласка, враженнями!
  3. Akvarel

    Как сварить яйцо пашот

    Цікавий метод, неодмінно спробую!
  4. Ингредиенты: Гриби білики ( білий груздь) Цибуля Часник Кріп Смалець Спосіб приготування Гриби вимочити у воді протягом 1-2 діб. При цьому два - три рази воду поміняти. Це дасть змогу витягнути гіркоту, яка притаманна цим грибам. Потім воду злити, гриби почистити, помити, залити чистою водою та відварити до готовності. Поки варяться білики на пательні розтопити смалець та обсмажити порізану кубіками цибулю. Зварені гриби розрізати менші на половину, більші - на чотири частини. Вкинути до цибульки та смажити 5-10хв. Додати вичавлений через часникодавку часник та дрібно нарізаний кріп, зелену цибулю. Перемішати та подавати разом з молодою картоплею. Примітка Такі гриби робила ще моя бабуся, їм їх з дитинства і кожного року збираю та відварені ставлю в морозилку. Ці гриби ще квасять, але квашені мені не смакують. :)
  5. Дуже перепрошую за "швидку відповідь" 😊😊😊 Це знаєте, ніби сказати, навіщо готувати шашлик зі свинини, якщо найкращий шашлик з баранини!!! Кожен рецепт має право на життя. Мені смакують мариновані білі гриби, печериці. А от білий груздь ну не смакує мені і все. А от смажені я обожнюю!!!
  6. Akvarel

    Пикули из огурцов

    Яблучний оцет купляю, а хочу свій. Навчіть мене робити, бо раз пробула то мутна жижа в мене получилася (((
  7. Akvarel

    Пикули из огурцов

    Тут такий рецепт, а я великими огірками курей з качками годую :-)
  8. Те що треба! Сьогодні згадала, що давно в аерогрилі не готувала, а тут і рецепт. Дякую!
  9. а замість поленти - кукурудзяна мука дрібного помолу? Чи не підійде?
  10. Анжела, величезне спасибі
  11. Дівчаточка треба терміново рецепт як з сиропу глюкози зробити твердий лід чи щось в тому роді і зверху на нього наліпити з шоколаду фігурки . Знаю, що хтось з ниших мастериць таке робить і тут викладав рецепти. Часу шукати катастрофічно не вистачає, якщо хтось знає де, тикніть мене в тут темку, буду дуже вдячна.
  12. Akvarel

    Как получить "Антипригарный коврик" БЕСПЛАТНО!!!

    А мене цікавить екологічність таких ковриків. Посудою з антипригарним покриттям майже не користуюся. А печеньки для діток печу часто. Тому перше, що мені цікаво, чи не шкодить випічка на таких ковриках здоров'ю?
  13. Akvarel

    Салат из капусты "Зимний"

    а скільки часу такий салат може зберігатися, він як квашена капуста?
  14. по фото бачу, що настояний на ялині - гілка, шишка ))) Молоді шишечки ялинки, такі ще зелененькі, настоюють на горілці, просто пересипають цукром і настоюють. Помагає при кашлі. Мед також використовують у лікувальних цілях. Тому думаю таке поєднання меду і ялини, має право на життя, хоча б у лікувальних цілях. Хоча, я такого ще не бачила. Треба десь при нагоді на базарі поцікавитися. А яка ціна цього меду? Ми цього року брали 100 грн за 1 л звичайного меду.
  15. якщо чесно то про таке вперше чую, в очі не бачила. Сама мед купляю у знайомих, бо багато "підробок" продають. Маємо два вулики, хотіли цього літа сім'ю бджіл купити, але якось не склалося. Можливо на наступний рік ))))
  16. ми гливи вдома вирощуємо на пеньках. Цього року був гарний урожай лісових грибів. Але ми ходили по гриби тільки один раз і то попали під дощ і змокли до нитки. Назбирали 60 шт білих, опеньки, лисички і рижики. Можемо собі дозволити ходити тільки на вихідні, а на вихідних у лісі і без нас людей море. Ну якось так )))))
  17. давай я отвечу так, для меня шампиньон это худшее что есть на рынке , вешенка лучше стало быть если с шампиньонами это вкусно ,то с вешенкой то же можно. Но сам гриб вешенка ,как по мне ,это больше гриб под маринад или соление чому ж, шапочки гливи посмажені в лізоні дуже смачні. А тушені з болгарським перцем та цибулькою в сметані...пальчики оближеш ))) Є в мене в морозілці ще пакет гливи, приготую за цим рецептом і відпишуся.
  18. Akvarel

    Какую фритюрницу купить

    А пончики, понятно что вредно, но как их жарить, в чём? До будь якого фритюру відношуся негативно. Пончики раз в рік гамаємо, на Св. Вечір. То прошу пояснити мені чим "плиточний фритюр" відрізняється від "фритюрного фритюру"?
×