Перейти до вмісту

Akvarel

Пользователи
  • Публікації

    312
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    2

Повідомлення, опубліковані користувачем Akvarel


  1. В 25.11.2017 в 11:41, Странник сказал:

    @Akvarel,

    Эх......чисто мое мнение

    Жарить белые грузди...как бы так мягче сказать:)

    Скажем так,  я грибоед еще тот, обожаю грибы. И я со всей ответственностью заявляю ,ни чего более вкусного из солений( грибных) чем соленые грузди ,я в жизни не ел

    Соленые грузди это- по истине королевская закуска, ни один другой гриб в этом исполнении даже не встанет на один уровень.

    Почему меня все это очень сильно удивило?

    Потому что есть грибы которые при определенной обработке становятся королями любого застолья ( соленые грузди) а при жарке, это весьма и весьма посредственный гриб.

    И так ведут себя не только грузди, но и огромное количество других грибов. Которые меняют свои качества при определенных методах обработки.

    Вот я смотрю, твой регион проживания Карпаты. Это неимоверный кладезь грибов ,причем от и до. Белый гриб ,он у вас в сто раз лучше( ароматнее/плотнее, по вкусу я вообще молчу) чем скажем под Киевом

    И вот по этому немного не понятно, зачем жарить гриб который скажем так, весьма и весьма плохо подходит для этого, если лес буквально заполонен другими грибами которые на голову будут вкуснее груздей.

    Я когда последний раз ходил за грибами, не понятно каким чудом забрел на полянку с черными груздями. Я реально думал ,что у меня сердце остановиться от радости, потому что я к тому моменту лет десять их уже и не встречал, а так хотелось соленных. Ты себе не представляешь когда я их засолил ,то я берег их как зеницу ока, это было нечто

    Поясни пожалуйста это момент

    Дуже перепрошую за "швидку відповідь" 😊😊😊

    Це знаєте, ніби сказати, навіщо готувати шашлик зі свинини, якщо найкращий шашлик з баранини!!!

    Кожен рецепт має право на життя. Мені смакують мариновані білі гриби, печериці.

    А от білий груздь ну не смакує мені і все. А от смажені я обожнюю!!!


  2. Дівчаточка треба терміново рецепт як з сиропу глюкози зробити твердий лід чи щось в тому роді і зверху на нього наліпити з шоколаду фігурки . Знаю, що хтось з ниших мастериць таке робить і тут викладав рецепти. Часу шукати катастрофічно не вистачає, якщо хтось знає де, тикніть мене в тут темку, буду дуже вдячна.


  3. А мене цікавить екологічність таких ковриків. Посудою з антипригарним покриттям майже не користуюся. А печеньки для діток печу часто. Тому перше, що мені цікаво, чи не шкодить випічка на таких ковриках здоров'ю?


  4. по фото бачу, що настояний на ялині - гілка, шишка ))) Молоді шишечки ялинки, такі ще зелененькі, настоюють на горілці, просто пересипають цукром і настоюють. Помагає при кашлі. Мед також використовують у лікувальних цілях. Тому думаю таке поєднання меду і ялини, має право на життя, хоча б у лікувальних цілях. Хоча, я такого ще не бачила. Треба десь при нагоді на базарі поцікавитися. А яка ціна цього меду? Ми цього року брали 100 грн за 1 л звичайного меду.


  5. @Akvarel,

    да к стати ,очень хотел бы узнать твое мнение о зеленом меде, привезли именно из Карпат, это правда или вымесел

    твое мнение очень важно для меня ,могу дать фото

    якщо чесно то про таке вперше чую, в очі не бачила. Сама мед купляю у знайомих, бо багато "підробок" продають. Маємо два вулики, хотіли цього літа сім'ю бджіл купити, але якось не склалося. Можливо на наступний рік )))) 


  6. @Akvarel,

    город Карпаты

    Галя я ни когда не забуду, когда насобирал корзину лисичек и принес их на базу

    вопрос повара поверг меня в шок

    - А що со свинячим грибом робити?

    Они просо не могли понять что делать с лисичками??? Как такое Г можно для людей готовить?

    ведь цениться только белый/ польский гриб ,а тут на тебе...

    Ворохта примерно 1989 год

    я не могу понять как???? в Карпатах может цениться такой гриб как вешенка при наличии неимоверного количества польского гриба ,что у вас там случилось?

    ми гливи вдома вирощуємо на пеньках. Цього року був гарний урожай лісових грибів. Але ми ходили по гриби тільки один раз і то попали під дощ і змокли до нитки. Назбирали 60 шт білих, опеньки, лисички і рижики. Можемо собі дозволити ходити тільки на вихідні, а на вихідних у лісі і без нас людей море. Ну якось так )))))


  7.  

    Цікаво, а гливи за цим рецептом смачні вийдуть?

    давай я отвечу так, для меня шампиньон это худшее что есть на рынке , вешенка лучше стало быть если с шампиньонами это вкусно ,то с вешенкой то же можно. Но сам гриб вешенка ,как по мне ,это больше гриб под маринад или соление

     

    чому ж, шапочки гливи посмажені в лізоні дуже смачні. А тушені з болгарським перцем та цибулькою в сметані...пальчики оближеш )))

    Є в мене в морозілці ще пакет гливи, приготую за цим рецептом і відпишуся.


  8.  

     

    плиточный фритюр это ЯД в чистом виде из-за отсутствия холодной зоны масла, ну вот как так можно

    А пончики, понятно что вредно, но как их жарить, в чём?

     

    До будь якого фритюру відношуся негативно. Пончики раз в рік гамаємо, на Св. Вечір.

    То прошу пояснити мені чим "плиточний фритюр" відрізняється від "фритюрного фритюру"? 

×