-
Публікації
312 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
2
Повідомлення, опубліковані користувачем Akvarel
-
-
Цікавий метод, неодмінно спробую!
-
В 25.11.2017 в 11:41, Странник сказал:Эх......чисто мое мнение
Жарить белые грузди...как бы так мягче сказать:)
Скажем так, я грибоед еще тот, обожаю грибы. И я со всей ответственностью заявляю ,ни чего более вкусного из солений( грибных) чем соленые грузди ,я в жизни не ел
Соленые грузди это- по истине королевская закуска, ни один другой гриб в этом исполнении даже не встанет на один уровень.
Почему меня все это очень сильно удивило?
Потому что есть грибы которые при определенной обработке становятся королями любого застолья ( соленые грузди) а при жарке, это весьма и весьма посредственный гриб.
И так ведут себя не только грузди, но и огромное количество других грибов. Которые меняют свои качества при определенных методах обработки.
Вот я смотрю, твой регион проживания Карпаты. Это неимоверный кладезь грибов ,причем от и до. Белый гриб ,он у вас в сто раз лучше( ароматнее/плотнее, по вкусу я вообще молчу) чем скажем под Киевом
И вот по этому немного не понятно, зачем жарить гриб который скажем так, весьма и весьма плохо подходит для этого, если лес буквально заполонен другими грибами которые на голову будут вкуснее груздей.
Я когда последний раз ходил за грибами, не понятно каким чудом забрел на полянку с черными груздями. Я реально думал ,что у меня сердце остановиться от радости, потому что я к тому моменту лет десять их уже и не встречал, а так хотелось соленных. Ты себе не представляешь когда я их засолил ,то я берег их как зеницу ока, это было нечто
Поясни пожалуйста это момент
Дуже перепрошую за "швидку відповідь" 😊😊😊
Це знаєте, ніби сказати, навіщо готувати шашлик зі свинини, якщо найкращий шашлик з баранини!!!
Кожен рецепт має право на життя. Мені смакують мариновані білі гриби, печериці.
А от білий груздь ну не смакує мені і все. А от смажені я обожнюю!!!
-
-
Яблучний оцет купляю, а хочу свій. Навчіть мене робити, бо раз пробула то мутна жижа в мене получилася (((
inucya, lana19 та fronya40 reacted to this -
Тут такий рецепт, а я великими огірками курей з качками годую :-)
fronya40, lana19 та inucya reacted to this -
Те що треба! Сьогодні згадала, що давно в аерогрилі не готувала, а тут і рецепт. Дякую!
fronya40 reacted to this -
дуже актуальний рецепт
-
а замість поленти - кукурудзяна мука дрібного помолу? Чи не підійде?
ang-kay, fronya40 та lana19 reacted to this -
Галочка, в рецепті дріжді живі( пресовані).
Ага, дякую
-
а дріжжі сухі? А якщо замінити на живі?
-
-
А для жарки підходить?
-
-
Дівчаточка треба терміново рецепт як з сиропу глюкози зробити твердий лід чи щось в тому роді і зверху на нього наліпити з шоколаду фігурки . Знаю, що хтось з ниших мастериць таке робить і тут викладав рецепти. Часу шукати катастрофічно не вистачає, якщо хтось знає де, тикніть мене в тут темку, буду дуже вдячна.
fronya40 та lana19 reacted to this -
А мене цікавить екологічність таких ковриків. Посудою з антипригарним покриттям майже не користуюся. А печеньки для діток печу часто. Тому перше, що мені цікаво, чи не шкодить випічка на таких ковриках здоров'ю?
-
А при якій температурі води варити, при 75-80С чи при 100С?
-
а скільки часу такий салат може зберігатися, він як квашена капуста?
-
по фото бачу, що настояний на ялині - гілка, шишка ))) Молоді шишечки ялинки, такі ще зелененькі, настоюють на горілці, просто пересипають цукром і настоюють. Помагає при кашлі. Мед також використовують у лікувальних цілях. Тому думаю таке поєднання меду і ялини, має право на життя, хоча б у лікувальних цілях. Хоча, я такого ще не бачила. Треба десь при нагоді на базарі поцікавитися. А яка ціна цього меду? Ми цього року брали 100 грн за 1 л звичайного меду.
-
да к стати ,очень хотел бы узнать твое мнение о зеленом меде, привезли именно из Карпат, это правда или вымесел
твое мнение очень важно для меня ,могу дать фото
якщо чесно то про таке вперше чую, в очі не бачила. Сама мед купляю у знайомих, бо багато "підробок" продають. Маємо два вулики, хотіли цього літа сім'ю бджіл купити, але якось не склалося. Можливо на наступний рік ))))
-
город Карпаты
Галя я ни когда не забуду, когда насобирал корзину лисичек и принес их на базу
вопрос повара поверг меня в шок
- А що со свинячим грибом робити?
Они просо не могли понять что делать с лисичками??? Как такое Г можно для людей готовить?
ведь цениться только белый/ польский гриб ,а тут на тебе...
Ворохта примерно 1989 год
я не могу понять как???? в Карпатах может цениться такой гриб как вешенка при наличии неимоверного количества польского гриба ,что у вас там случилось?
ми гливи вдома вирощуємо на пеньках. Цього року був гарний урожай лісових грибів. Але ми ходили по гриби тільки один раз і то попали під дощ і змокли до нитки. Назбирали 60 шт білих, опеньки, лисички і рижики. Можемо собі дозволити ходити тільки на вихідні, а на вихідних у лісі і без нас людей море. Ну якось так )))))
-
Цікаво, а гливи за цим рецептом смачні вийдуть?давай я отвечу так, для меня шампиньон это худшее что есть на рынке , вешенка лучше стало быть если с шампиньонами это вкусно ,то с вешенкой то же можно. Но сам гриб вешенка ,как по мне ,это больше гриб под маринад или соление
чому ж, шапочки гливи посмажені в лізоні дуже смачні. А тушені з болгарським перцем та цибулькою в сметані...пальчики оближеш )))
Є в мене в морозілці ще пакет гливи, приготую за цим рецептом і відпишуся.
-
плиточный фритюр это ЯД в чистом виде из-за отсутствия холодной зоны масла, ну вот как так можно
А пончики, понятно что вредно, но как их жарить, в чём?
До будь якого фритюру відношуся негативно. Пончики раз в рік гамаємо, на Св. Вечір.
То прошу пояснити мені чим "плиточний фритюр" відрізняється від "фритюрного фритюру"?
inucya reacted to this -
Цікаво, а гливи за цим рецептом смачні вийдуть? :vkusno 1:
-
Салат з баклажан та шампіньйонів на зиму
в Овощные
Опубліковано: · Змінено користувачем Akvarel
Дякую.
Спробую, має бути смачно