-
Публікації
161 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
6
Повідомлення, опубліковані користувачем Коник
-
-
Сьогодні знову робила цей крем. Щось доварити до 109 градусів у мене не вийшло. Варила хвилин 30, подвійну порцію, максимум вийшло 102 градуси..... Надіюсь все вийде.
Ще одне питання, як в рел'єфну форму зібрати торт? Якщо я його зразу збираю в цій формі, то потім, коли цим кремом обмажу форму, то торт в форму не влізе, правильно? Може якось погано сформулювала....
-
Торт дуууже смачний. Тільки уксусом я не гасила, бо мед теж гасить.
А чому "пісочні коржи"?
-
-
Ингредиенты:
Вода - 125мл
Рослинна олія - 125мл
Маргарин
(Можна додати вершкове масло) - 125г
Борошно пшеничне (± 1 ст.л.) - 500г
Розпушувач 1ч.л.
Фарш м'ясний - 250г
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Картопля 300г
Вершкове масло - 50г
Курячі яйця - 1 шт.
Сіль - 0.5 ч.л.
Хмелі-сунелі - за смаком
Мелений коріандр - за смаком
Куркума - за смаком
Суміш перців мелених - за смаком
Зелень
(Сушена зелень петрушки, базиліка та кропу)Тісто:
В миску вливаємо теплу кип’ячену воду (125 мл), додаємо 1/3 чайної ложки солі, та рослинну олію (125 мл), все перемішуємо, додаємо розтоплений маргарин (або масло) (125 г), все ретельно перемішуємо.
Додайте частинами просіяне борошно (500 г) з 1 ч.л розпушувача і ретельно вимішайте тісто. Може знадобитись більше або менше, все залежить від вашого борошна.
Тісто збираємо в кулю і кладемо в пакет на 30 хвилин.
В цей час робимо начинку:
В глибоку миску дрібно поріжте цибулю, додайте за смаком спеції (суміш перців, коріандр, хмелі-сунелі, куркуму, сіль, те що любите)
Додайте до цибулі м'ясний фарш (250-300 г) і також ретельно вимішайте.
Дрібно наріжте картоплю (можна потерти на тертці або подрібнити блендером), я різала кубиком на маленькій насадці терки Berner. Робила і більшим кубиком але тоді картопля більше відчувається і наче не встигає приготуватися, хоча можливо у мене така картопля…
Додайте за смаком сухі кріп, базилік, петрушку. Ретельно перемішайте начинку і залиште начинку трохи постояти, всім смакам подружитись.Приготування:
Тісто розділити на 12 частин, у мене кожна вийшла десь по 73 г.
З кожного шматочка катаємо колобок, потім розминаємо в плаский коржик, кладемо начинку і защипуємо пиріжок, залишаючи зверху трохи відкритої начинки.
Пиріжки викладаємо на деко, вкрите пергаментом, в центр кожного пиріжка покласти шматочок масла та змастити зверху збитим яйцем.Фото інтернет.
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці, приблизно 25-30 хвилин. Перевіряємо готовність шпажкою, якщо вона суха - пиріжки готові.Пиріжки смачні, ситні і легкі в приготуванні.
Смачного.Україна
Київ
Війна росії з Україною
День 608
-
знову почався сезон тикви і я згову готую цю смакоту! Дівчата, всім раджу!!!!!!! Дякую велике, Наталочка!!!
Магда reacted to this -
Ингредиенты:
Вода холодна 1 л
Сіль 50 г
Оцет 100 г
Цукор 120 г
Метод
Кріп, перець болгарський, перець червоний гострий (за бажанням) , цибуля кільцями, часник.
Помідори облити окропом і одразу занурити в крижану воду, так буде легше знімати шкірку.
Скласти в зручну ємкість шарами, чергуючи помідори з кропом. перцями, цибулею, часником.
Холодну воду, сіль, оцет, цукор розмішати і залити цим маринадом помідори.
Поставити в холодильник на 1 добу.
Вони дуже смачні! Робила з чері і грунтовими, то чері смачніше. У брата робила зі "сливками" (вони всередині наче червоніші ніж грунтові), то мої сказали, що дуже смачно.
Україна
Київ
Війна росії з Україною
День 567
-
Дякую, Оксана, за рецепт. Я вже зробила, робляться швидко, солоденькі, смачні. Робила 0,5 порції на пробу, тепер зроблю ще
lana19 reacted to this -
-
Дівчата, хтось спробував цей соус з чорноі смородини, як вам? Варто робити чи ні? З поричок навіть не питаю, він чудовий, вже робила, а зараз є трохи чорної смородини ось думаю, що з нею робити....
-
-
В 15.04.2023 в 23:55, спокусницЯ сказав:Зірвеш бумажку і ніхто не зрозуміє, куди не доросли
Я обрізала зверху бумажку, покрила глазур'ю і все чудово. Дякую за ідею!
-
У мене дуже люблять такі картоплянники, тільки ніколи не додавала моцарелу і дуже сподобалось формування їх. Дякую
-
-
Из коментов - Я спокойно принимаю душ, как вдруг ко мне влетает Лёша со словами: «торт на морскую тематику на сегодня что ли? мне пишут, что уже ждут» это был мой самый запоминающийся душ
Наташшшка та справжня господиня reacted to this -
Щойно чистила інстаграм викидала всю зайву підписку і ось у однієї....побачила: "Я против войны, я за мирное небо, но я со своим президентом", блін мене підірвало конкретно! Тобто, якщо "твій президент" сволота, яка знищує все на своєму шляху, знищує невинні життя, жінок, дітей, то ти це виправдовуєш?............ Вже пройшов рік, як з'явилось одне з перших відео, як привезли в лікарню поранених і серед них дитина, яку відкачують але не врятували, у мене це відео перед очима і сльози на очах досі, а на сьогодні це вже не одна НЕВИННА дитина/жертва, а вона за свого президента(!), СУУУУКА! Вибачте мене, але мене просто порвало
-
Я в глазурь забула лимонний сок, ті, що покрила зверху тверденька глазурь, потім додала в останні глазурь м'яка але не липне. З залишків відсадила насадкою"зірочка" кучки і залишила, подивимось що буде .
-
Думаю у мене паски не вийшли... Коли вже формувала, відчувала крупінки, тіста в форму положила мало , не дорослим до верху....
fronya40 reacted to this -
Ти мене спитай! Де ти раніше була)))))
Що робити з залишками глазурі, багато зробила?
-
Міксер вже починає пахнути....
-
-
-
2 ложки на дві порції, трохи з верхом і менше він сильніше ніж звичайний.
Почав гуснути.
Все?
-
Де ти раніше була?...я весь час мішала, тільки закипів,а цукор розчинився-зняла. Зараз б'ю, а він все рідкий....
-
Дякую, Танюша! Він страшний/складний тільки поки дивишся на рецепт, а робиться дуже легко
Кухонні посиденьки (балачки)
в Сарафанное радио
Опубліковано:
я теж дуже люблю цю заправку, вже багато років, тільки мені буряково-томатна більше сподобалась