Перейти до вмісту

N@T@

Модераторы
  • Публікації

    2 286
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    38

Повідомлення, опубліковані користувачем N@T@


  1. З телефону пишу вперше))

    Олька ,  я внесла корективи в приготування. Я заварювала маринад: тобто огірки злила, 150 мл води+оцет+ цукор, куркума, зерна гірчиці - закипятила,  потім в киплячий маринад додала огірки  цибулею, кип' ятити 3 хв але на вогні довше, тому що огірки ж холодні , їм час потрібен. Додала в кінці мілко порізаний кріп , перемішала і по банкам.


  2. Ингредиенты:

    Нарізані кільцями огірки - 1кг

    Нарізана ріпчаста цибуля (напівкілтцями) -  250г

    Сіль - 2 ч.л.

    Яблучний оцет 6% - 350мл

    Цукор - 300г

    Куркума - 0.5 ч.л.

    Французька гірчиця - 2 ст .л.

    Чорний перець горошок - пів ч л

    photo1690976830.jpg

    Метод

    На 1 кг порізаних кільцями огірків  (на ці пікулі огірки можна і косі, і пузатенькі, на тертці Бьорнер - пісня) додаємо нарізаної ріпчастої цибулі (напівкілтцями - на тертці Бьорнер), додаємо сіль, перемішуємо і залишаємо на 3 години.

    Через 3 години злити сік, додати яблучний оцет, цукор, куркуму, французьку гірчицу, чорний перець.

    Добре перемішуємо, ставимо на плиту, доводимо до кипіння, готуємо 3 хв. і розкладаємо по стерилізованим банкам.

    Перевертаємо, кутаємо і залишаємо до повного охолодження. 

    Три роки вже роблю! Зберігаються нормально, по смаку, як з бургера Макдональдс!

    photo1690976830 (1) дааа.jpg

    Джерело:  juli_co.ok

     

    Украіна

    Київ

    Війна росії  з Україною

    День 525

     


  3. Біль....
    Заплати їм,о Господи згідно з чином їхніх рук.
    Подай їм темноту на серце,прокляття твоє хай буде на них.
    Своїм гнівом жени їх!І вигуби їх з Підгосподніх небес!пр.Еремія.3.64.66
     
    Возможно, это иллюстрация (1 человек, огонь и текст)

  4. Я про нього читала в книжках, бачила в інстаграм і вирішила - заморочно. Приїхала в грудні моя приятелька зі Львова, у нас немає світла, ми пішли в кав'ярню з генератором і там ми його спробували - дуже смачно. Приятелька теж не знала, що трохи підгорілий верх - це норма)))

    Лєнчик, дякую що зробила і принесла сюди, значить не так вже і заморочно, треба при нагоді ( нагода це вершковий сир по акції) зробити.:flowerss:


  5. Всім привіт!

    Сто років не заходила, а тут світло є і рецепт піддивилась, бісквіт печу на Новий рік, настрою немає новорічного, ялинку не ставили, може гілку поставимо, ікру купили, а ось гаряче планувати навіть стрьомно, побачимо. Як звук вимкнути іграшок, а то не друк тексту, а перезвон...


  6. Даже не подумала, что можно спаржу засолить:girl_184:

    Купила пару кг прямо с поля Каховки, пару раз по Клопотенку приготовила, остальное заморозила, но низ стеблей все же чистила, так мне больше нравится.


  7. В 11.05.2020 в 16:55, Магда сказал:

    Скільки читаю про ці терки - і хочеться, і колеться. Наче і класна штука, але в мене є два комбайни.

    Ось так і я, читала років 10 про неї, але маю 2 кенвуди і практично всі насадки до них, тертки то ТОЧНО всі маю до кенвуду і ось прийшла мені розсилка зі знижкою на терки Бьорнер  і я таки стала власницею терки Бьорнер прима плюс , ще докупила насадку на 10 мм та лоток . Стаж роботи з нею досить малий)) але в цілому - я задоволена. Леза ДУЖЕ гострі, терла на мінімальну, прозору, товщину - шикарно, ножем так не поріжеш, картоплю однаковими ломтиками для смаження - супер. Треба, звичайно, берегти руки і приноровитися, на ютубі є купа роликів і все вже не так страшно)))


  8. 21 час назад, Elena021 сказал:

    Помогите пожалуйста проработать на будущее в чем ошибка? - верхушки порвало немного( 

    Если в паске рвет верх - значить надо было дольше расстаивать


  9. в мене комбайн чашею не обмежений, там натираєш одразу в ту ємність, яку підставиш, тому для заготовок він - саме те, а от для одного салатику терка  завжди під рукою. Дякую ще раз!

×