Перейти до вмісту

Магда

Пользователи
  • Публікації

    694
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    92

Магда last won the day on 22 квітня

Магда had the most liked content!

Про Магда

  • Звання
    Профи
  • День народження 22 березня

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Київ
  • Настоящее имя
    Наталя

Відвідувачі профілю

6 787 переглядів профілю
  1. Ингредиенты: Риба червона - 300 гр Корінь селери - 0,5 шт. маленького Пастернак - 0,5 шт. Корінь петрушки - 1 шт. Картопля - 3 шт. Морква - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Часник - 2 зубчика Перець горошком чорний, білий, рожевий Насіння кропу, фенхелю, коріанндру Лавровий лист Італійські трави Зелень петрушки, цибуля зелена Все дуже просто і швидко. В каструлю дрібно порізати овочі, крім часнику, залити водою, поставити варитися. Коли картопля буде напівготова - додати рибу, спеції, варити до готовності риби. Старатися варити на повільному вогні та не дуже інтенсивно помішувати, аби не поламати та не подрібнити рибу. За пару хвилин до готовності в каструлю додати подріблену зень та порізаний слайсами часник, посолити. Думаю, я ні для кого Америку не відкрию, але раптом комусь стане цікаво. Як і в любій страві тут дуже важливі приправи, вони роблять юшку насиченою, гармонійною. Ще хочу сказати про картоплю - я її можу взагалі не класти, тут мені головне пастернак і морква, вони дають дуже смачний солодкуватий присмак. Ще дуже важлива складова - піджарені грінки, натерті часником - це просто "маст хев" для юшки :) Я іноді купую цілу форель, розбираю її на філе та "супові набори" - голова, хвіст, животики. Філе засолюю, а все інше порційно морожу саме на юшку. Сьогодні знайшла в морозильці пакетик з животиками, за півгодини ми вже обідали :)
  2. Магда

    Россия напала на россию!!!

    Цікаво, як пройшла акція
  3. Теж саме. По роботі доводилося обдзвонювати контрагентів, просити надіслати документи. Харків/Дніпро/Запоріжжя: - "у нас зараз немає світла/доступу до офісу/зможу на вихідних, але я про вас пам'ятаю, все зроблю, підпишу і обов'язково вам відправлю". І всі в один голос: "тримаймося, бережіть себе, Києву теж дістається". На днях замовила собі нові домашні капці, вже років десять купуємо Білгород-Дністровські Belsta (рекомендую!), дзвонить менеджер підтвердити замовлення: - "сьогодні відправимо, бережіть себе, тихого дня". На наступний день я вже отримала на Новій Пошті свої капці. І так щемливо стає, всі підтримують один одного, кожен запевняє, що у нього все добре, тримаємось купи...
  4. Ги-ги, не я це почала) А тепер сама нагадала собі про цей сайт - сиджу корзину набираю добра всякого) І я дуже люблю посуд, люблю гарні сервірування, а зараз так це майже основний мій антидепресант. Якось мені психологічно купувати посуд - ознака стабільності.
  5. Там дуже часто бувають різні акції, іноді можна вхопити знижку до 50%. Якщо замовляти дрібний і не крихкий товар, то можна замовити доставку на поштомат чи на укрпошту, буде дешевше. А ще можна скооперуватися з кимось - доставка вийде ще дешевше. Я якось підсіла на цей магазин, дуже давно, ще років 7-8 тому, ще у нас Ікеї не було, назамовляла у них по акціях в різний час всього дуже багато. Особливо мені запав в душу скляний салатник, величезний, люблю його дуже, він у мене в сезон весняних зелених салатів кожен день використовується, як зараз пам'ятаю - коштував він тоді 27 гривень.
  6. Ось ця рукавичка https://home-club.com.ua/ua/ikea-10464382
  7. Світлана, є багато інтернет магазинів, які продають у нас ікеївські товари. І ціни у них лояльні, різні дрібнички можна сміливо у них замовляти. Я замовляю ось тут home-club.com.ua
  8. І ми любимо суп-пюре з гарбуза. Тільки я запікаю гарбуз і цибулю на деці в духовці, потім блендерю, розводжу молоком (можна вершками, але мені вони зажирні), обов'язково мускатний горіх, червоний гострий перчик, трішки паприки, шавлія і фрикадельки! Фрикадельки дуже обов'язково! Це дуже смачно. Фото я вже на форумі виставляла, але іншого поки немає. Люблю подавати його в бульйонницях, дуже ефектно виглядає, і ще в центрі столу має стояти супниця, так, щоб можна було добавки досипати не встаючи)
  9. Оце те, що мені було потрібно! Але ж держіть мене тепер семеро бо тільки уявити можна, як це смачно і як цим можна буде об'їстися!
  10. Таня, я завжди переживала щоб моя закваска не кислила, що може бути інша проблема я і подумати не могла. Вік живи - вік вчися) Добре, що є інтернет і добрі люди, які діляться своїми знаннями.
  11. А я взагалі в телефоні не можу авторизуватися, тільки ввечері вдома з планшета заходжу перечитати вас(
  12. Магда

    731 день лютого

    Не буде в них скільки поколінь, максимум 3.
  13. А я б оце постраждала над кроликом в сметані з яким-небуть листовим салатом і білим сухим)
  14. Прийшла похвалитися своєю обновкою. Так він мені сподобався, цей пузань, не втерпіла купила) Кераміка, 1,5 літра, виробник невідомий, але ж красень)
×