Перейти до вмісту

Магда

Пользователи
  • Публікації

    693
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    91

Повідомлення, опубліковані користувачем Магда


  1. Теж саме.

    По роботі доводилося обдзвонювати контрагентів, просити надіслати документи. Харків/Дніпро/Запоріжжя: - "у нас зараз немає світла/доступу до офісу/зможу на вихідних, але я про вас пам'ятаю, все зроблю, підпишу і обов'язково вам відправлю". І всі в один голос: "тримаймося, бережіть себе, Києву теж дістається".

    На днях замовила собі нові домашні капці, вже років десять купуємо Білгород-Дністровські Belsta (рекомендую!), дзвонить менеджер підтвердити замовлення: - "сьогодні відправимо, бережіть себе, тихого дня". На наступний день я вже отримала на Новій Пошті свої капці. 

    І так щемливо стає, всі підтримують один одного, кожен запевняє, що у нього все добре, тримаємось купи...


  2. 15 хвилин тому, Наташшшка сказав:

    Наталочка, ну не можна ж так))) Бац, посиланнячком, і в мене вже ніяка робота не робиться - зависла на посуді) От люблю посуд))

    Насправді - дякую!

    Ги-ги, не я це почала) А тепер сама нагадала собі про цей сайт - сиджу корзину набираю добра всякого) 

    І я дуже люблю посуд, люблю гарні сервірування, а зараз так це майже основний мій антидепресант. Якось мені психологічно купувати посуд - ознака стабільності.


  3. 10 хвилин тому, справжня господиня сказав:

    Поки буду на картинку дивитися(((

    Там дуже часто бувають різні акції, іноді можна вхопити знижку до 50%. Якщо замовляти дрібний і не крихкий товар, то можна замовити доставку на поштомат чи на укрпошту, буде дешевше. А ще можна скооперуватися з кимось - доставка вийде ще дешевше.

    Я якось підсіла на цей магазин, дуже давно, ще років 7-8 тому, ще у нас Ікеї не було, назамовляла у них по акціях в різний час всього дуже багато. Особливо мені запав в душу скляний салатник, величезний, люблю його дуже, він у мене в сезон весняних зелених салатів кожен день використовується, як зараз пам'ятаю - коштував він тоді 27 гривень.


  4. Світлана, є багато інтернет магазинів, які продають у нас ікеївські товари. І ціни у них лояльні, різні дрібнички можна сміливо у них замовляти. Я замовляю ось тут home-club.com.ua 


  5. І ми любимо суп-пюре з гарбуза. Тільки я запікаю гарбуз і цибулю на деці в духовці, потім блендерю, розводжу молоком (можна вершками, але мені вони зажирні), обов'язково мускатний горіх, червоний гострий перчик, трішки паприки, шавлія і фрикадельки! Фрикадельки дуже обов'язково! Це дуже смачно. Фото я вже на форумі виставляла, але іншого поки немає. Люблю подавати його в бульйонницях, дуже ефектно виглядає, і ще в центрі столу має стояти супниця, так, щоб можна було добавки досипати не встаючи)

     

    20231026_193511.jpg


  6. 2 години тому, fronya40 сказав:

    Магдочка, я так завжди роблю. В меене теж раз начебто " пішла від мене назавжди...", я дала їй другого шансу, пару заморожених суниць. Аж так тепер підіймає- огого. Вже так 2 раза обновляла. Один раз суницю, другого разу малину. Малина міняла колір закваски, але на хлібі це не отобразилося.

    Таня, я завжди переживала щоб моя закваска не кислила, що може бути інша проблема я і подумати не могла. Вік живи - вік вчися) Добре, що є інтернет і добрі люди, які діляться своїми знаннями.


  7. 13 години тому, Наташшшка сказав:

    Що їмо, що їмо:tiptip: Кролика ми їмо. І не треба тут про присмак і так далі:girl_mad: Насмажать налісничків, напечуть пиріжечків, делікатесів наваяють і несуть, і несуть:( А ти тут давись кроликом:slezi-240:

    А я б оце постраждала над кроликом в сметані з яким-небуть листовим салатом і білим сухим)


  8. Прийшла похвалитися своєю обновкою. Так він мені сподобався, цей пузань, не втерпіла купила) Кераміка, 1,5 літра, виробник невідомий, але ж красень)

     

    20240214_212222.jpg


  9. І мені мама в дитинстві часто робила. Я згадую, як вона нажарить повну миску таких хрустиків, винесе нам на дитячий майданьчик, і ми, вся дітвора з двору, набігавшись, хрустіли ними та розмазували ту липку пудру по щокам. Зараз згадалося, нажарила, оскому збила, і все, більше найближчим часом робити не буду, бо я вже років тридцять так не бігаю, як тоді в дитинстві, а боки ж самі не зійдуть)


  10. 27 хвилин тому, Olima сказав:

    Наталя, ото у тебе колеги балувані, ще й вмовляти треба щоб пригостилися смаколиками. Висилай мені. Мене вмовляти не треба, їм майже все :smilie_essen:

    Та до понеділка вони ж стали б вже несвіжими і несмачними, якби дожили б, звичайно :)


  11. Ингредиенты:

    Яйця - 2 шт.

    Сметана - 100 г

    Цукор - 1 столова ложка без чубчика

    Сіль

    Борошно - 320 г

    Горілка - 1 столова ложка

    Масло вершкове - 30 г

    Олія рафінована для фритюра

    Цукрова пудра для посипки

    20240210_174252.jpg

    Яйця злегка збити вінчиком з сіллю та цукром, додати сметану та горілку, розмішати. Додати борошно, вимісити, потім додати вершкове масло кімнатної температури. Замісити тісто, загорнути в плівку, поставити в холодильник на пів години, годину.

    Тісто розкатати максимально тонко, порізати на ромбики чи довші полоски шириною десь 2 см, довжиною від 5 см, а там як вийде чи сподобається) Всередині полоски зробити невеликий надріз, протягти один край полоски через цей отвір.

    Пожарити хрустики у фретюрі, готові викласти на паперовий рушник. При жарці хрустики мають вирости в об'ємі, стати пусті всередині.

    Готові хрустики посипати цукровою пудрою.

    Всім відоме печиво з дитинства, дуже швидко робиться і так само швидко з'їдається :)

     


  12. 24 хвилини тому, lana19 сказав:

     Наталя! Фото вогонь! Потрібно обов'язково на головну рецептом!

    Ой, та легко! Тільки чур мене потім не лаяти, для проби, хто надумає робити, робіть пів порції! :) 


  13. 10 хвилин тому, lana19 сказав:

    Але бабуся, що сидить на кульбабі, якось виглядала не зовсім нормальною)))

    Лана! Бабка  - це стрикоза! :biggrin: Немає в українській мові слова "бабка" в значенні бабуся, було б бабця.


  14. А я в суботу хрустиків нажарила. Багато. Жарю і думаю: от навіщо я скільки того тіста замісила, що тепер з ними робити? Доведеться в понеділок брати на роботу і вмовляти колег аби поїли. 

    Вийшло в мене 2 отаких здоровенних блюда, кожне розміром десь 38 х 27 см. 

    І що? До вечора неділі вже й пудру з тих блюд позлизували. Все, більше робити не буду, згадали дитинство, і досить, а то ж їси їх поки бачиш)

     

    20240210_174252.jpg


  15. 5 хвилин тому, lana19 сказав:

    Их много. У всех адрес Mail.ru.  Не успеваем сбивать.  То росийские шахеды, то росийские спамеры. По всем фронтам нас "спасают"

    А є можливість заблокувати реєстрацію з mail.ru? Чи, може, тимчасово обмежити можливість коментувати свіжезареєстрованим учасникам, на приклад, дозволити створювати дописи через пару днів після реєстрації?

×