Перейти до вмісту

Олька

Пользователи
  • Публікації

    177
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Олька


  1. Світланко,не пройшло й  року,як я прийшла ....Соте в готовому виді виявилось саме таке,як ми любими .З'їли все,жодної баночки не лишилося .Хоч закруток і мало вже роблю,але це соте закрию ще обов'язково .

     


  2. В 01.08.2023 в 17:14, Natali06 сказав:

    Задоволена дуже! Дякую Novaflon! Сковорідка була з нержавіючої сталі

    354077896_186763771015321_6646320486820301576_n (1).jpg

    354384019_814602276664190_5652247749208123045_n (1).jpg

    Натуся,ну це для мене взагалі-відкриття дві пательні на дачі такі "сумують" - и викинути шкода,і юзати незручно 

     


  3. Оксаночко,дякую.так вчасно ти підняла цю тему.Вдома три пательні вже лежать,які і викинути шкода,і використовувати-тільки настрій собі псувати.На дачу нема ніякого сенсу везти-там таких уже ...надцять штук. Тіи яке покриття замовляла? Я ,мабуть,на "Стандарт" зупинюсь.


  4. В 04.06.2023 в 18:35, справжня господиня сказав:

    Дівчата, порадьте. Я хочу для дачі зробити фаршировані млинці в заморозку. З рецептом млинців все добре, вже напекла на сироватці. Засада з начинками! З сиром (творогом) і з вареним перекрученим м*ясом я знаю. Робила також з картопля+гриби та картопля+печінка. Але зараз в морозилці маю вареники з картопля+печінка.

    Порадьте, будь ласка, ще якісь начинки для млинців. Завтра буду робити пельмені (бо вже поїли) і млинці. У вівторок поїдемо на дачу десь на 1,5-2 тижні, треба забити морозилку.

     

    Доречі, я в Дніпрі роблю запечену скумбрію в духовці зразу 4-5 штук, потім поштучно загортаю у пергамент і заморожую. Після розморозки вона як тільки приготована, ми їмо на вечерю. А сьогодні запекла точно так один оселедець, який же він смачний!!! Тепер буду іноді замість скумбрії робить оселедця, він часто в акції вдвічі дешевше. 

     

    Світланко,мабуть вже й запізно,але напишу : У нас млинці добре йдуть з курячим м'ясом відвареним+грибочки обжарені + трошки сиру натертого. За пораду з оселедцем-дякую,треба спробувати 


  5. Нарешті я її приготувала,цю ачму смачнючу .Оленочко,дуже дякую за рецепт,давно на нього налаштовувалась,та все щось заважало.А головний аргумент : славнозвісна Ачма !!!!... з лаваша!!! ...то ,мабуть,щось несерьозне .Але нам сподобалась,і ,хто не знає,що там лаваш -точно не здогадається. Все...роздруковую  рецепт на гарному листочку і-в файлик,до чергових любимчиків.

    355639032_1453793555453843_7825392664995203620_n.jpg


  6. 2 години тому, справжня господиня сказав:

    Та нічого не зіпсується. Я зазвичай перекручую сало на мілкої решітці, можна зразу з часником, можна часник потім через часничницю додати. Сіль, перець за смаком.І ще я додаю кріп, можна сухий чи з морозилки свіжий. Деякі додають ще різану зелену цибулю, але я б цього не робила, бо таке треба швидко поїсти, ну за 2-3 дні.

    Якщо боїшся за часник, то додавай сушений, той точно не забродить. Але я завжди даю свіжий. Правда, я ніколи не робила промисловими нормами, так, на півкіла, не більше.

    Я дома роблю часто таку смакоту,мі її не багато споживаємо.тому в холодильнику зберігається довго,до місяця точно.Циблю не добавляю,а часник ї зелений кріп ведуть себе "чемно" ,нікони ніяких небажаних несподіванок .


  7. Я дома роблю часто таку смакоту,мі її не багато споживаємо.тому в холодильнику зберігається довго,до місяця точно.Циблю не добавляю,а часник ї зелений кріп ведуть себе "чемно" ,нікони ніяких небажаних несподіванок .


  8. В 08.02.2023 в 17:21, irysska сказав:

    Всім трям. Я жива, не те, щоб повністю, а частково. Але, кацапи не дочекаються  (тут потрібен смайл, який фак їм показує).

    У нас не вимикали світло з суботи. Весь час чекаю якогось песця (хутряного такого), бо так добре бути не може. Але ліміти погодинні, тому вимкнути можуть в будь-який час.

    Шкода тільки, що Одеса так страждає з тим світлом (( 

    Ірочко,дякую...ми витримаємо,та вже й трішки краще стало,тим паче у нас газ є і перший поверх,нам легше,дітям важче,у них будинки всі на електриці,щей й діти малі,та й то не скиглять,коли не запитаю,у них завжди все чудово ....

    Чомусь згадала ...онук,шість років...загадував на Новий рік три бажання :перше,щоб Путін помер,друге: щоб море все почистили від мін...і ,трохи подумавши, -і все...більш нічого не треба...


  9. Я родом з Луганщини ,там трішки інший діалект,суржик .Я не пам'їятаю,нажаль бабуся рано від нас пішла,але дідусь часто згадував,як вона мене любила,і називала ОлИнка-калинка. Дідусь-Роман,бабуся -Оксана ...А тепер вони стверджують ,що то все руське,і завжди було руським...


  10. 15 годин тому, Наташшшка сказав:

    Ну а мені що робити? В мене взвгалі - руськая дєвушка Наташа:girl_cray1: І на що міняти? 

    Яка руська ...То за поребріком Наташки такі...А у нас :Наталя,Наталія,НаталІ.Наталка,Наталочка,Натуся ...


  11. Ненько рідна!!! Таку важливу справу мало не прогавила ;) Я з вами,любі,хоч і не дуже активна. Як ви вважаєте ,моє "Олька" звучить не дуже русняво? Може змінити на більш доречне?


  12. Девочки,привет!!! Наконец-то смогла зайти на форум ,уже переживать стала,я не очень здесь активна ,но мысленно с вами .

    Каждый год пекла много печенья,пряников,штолленов для сотрудников,друзей и родных .в этот году как отрезало,нет настроения .не могу себя заставить.Технически понимаю,что можно и под отключение света подстроиться,а заставить себя не могу.Но вчера меня внучка озадачила :"Бабуля,а ты будешь на новы год пряники украшать ? "Вот он,наш стимул не сломаться и не опускать руки.. "....Конечно буду"...

     


  13. В 13.11.2022 в 10:39, lana19 сказав:

    Мы в этом году ни разу не ели арбуз. Не хотелось.

     

    Мы тоже принципиально не купили ни единого,не смогли нарушить традицию: первый арбуз в сезоне-  обязательно Херсонский. 


  14. В 13.10.2022 в 14:57, настоящая хозяйка сказав:

    Олька, аааа, яка краса!!!! Просто бальзам! ОЧЕНЬ красивые получились рулеты! Вот прям очень! Даже я с монитора вижу и ощущаю эту хрустящесть))) Только не разобрала начинку, яблоко или тыква такая бледная?

     

    Светочка,то тыква такая бледная ,дети у дороги у бабульки купили. На вид она не очень,но сладкая. Чебуреками ты меня добила,теперь тоже хочу со страшной силой !!!:0326: 


  15. Светочка,я таки их сделала !!! Я ,конечно,не такой специалист по раскатке .как ты ,но очень старалась и у меня практически всё получилось. Моим очень понравились ,и рецепт уже ушёл в люди . Я даже сфотографировала,как порядочная,но фото вставить не знаю как .

    310129205_784821012747700_7039031937794646828_n.jpg


  16.  Девочки,и мальчики,у кого ещё остался на огороде перец , очень советую приготовить,я в этот году "пас"-цены на овощи не гуманные,но с удовольствием подтверждаю : перчик изумительный получается(специально пересмотрела свои записи,пропорции практически такие-же) 


  17. Светочка,спасибо за подробное описание,я закрывала такую кашу (рис и гречку)только с сырой крупой не рискнула,не знала нужных пропорций,потому рис варила .Теперь попробую твоим методом  . Закручивающиеся крышки я тоже использую и для каш,и для тушёнки ,стоит такие консервы отлично.Две банки я вообще забыла в шкафчике на лоджии,они всю летнюю жару там простояли,недавно открыла,думала на выброс уйдут,ничего подобного ,сохранились на отлично.


  18. Очень хороший рецепт,я когда-то тоже так закрывала,и птицу,и свинину (мясо с косточками) тогда-же не было таких морозильных камер,всё в банки крутили.Очень хорошо мясо стоит,и чем оно мне нравилось,этот тем,что аромат не тушёнки ,а именно свежего мяса (Свіжини) .У меня по рецепту вообще 15 минут надо было варить,но я не рисковала,варила чуть больше.

×