Перейти до вмісту

БабаОля

Пользователи
  • Публікації

    37
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    1

Повідомлення, опубліковані користувачем БабаОля


  1. @БабаОля, ми в тому місяці вибрали та купили у дитячій садок недорогий ламінатор і плівку. Займався один з батьків, якій в цоьму розуміє. Вихователі задоволені, кажуть добрий і ламінатор і плівка - все якісно працює. Написала запитання на вайбер віхователям. Як дадуть відповідь, я напишу чка модель і яка плівка.

    Qween  дякую.


  2. Ось і фотозвіт. Цікаво скільки днів можна зберігати такі булочки.

    І чи збереже свої властивості свіжозамішене тісто після ночівлі у холодильнику

    post-836-0-33663900-1543332212_thumb.jpg


  3. Сьогодні зробила карманчики, замінивши в основному рецепті пшеничне борошно на 25 г висівок і 150 г житнього борошна і додавши ще 1 яйце. Смачно


  4. @БабаОля, булку наверное мышки погрызли :girl_haha: . Я просто вспомнила, как в детстве, пока доносил хлеб до дома, то обязательно корочки обгрызались. А для родителей легенда про мышку озвучивалась.Очень красивый кармашек получился "Мышонку", я надеюсь, понравилось?

    Дякую. Мишки в захопленні, а діти просять нових рецептів смачних перекусів))


  5.  

    @Алцёна, не знаю для фрикадельки, а вот в котлеты точно 1 картошину добавляют)

    Да, я в котлети завжди додаю одну-дві картоплини, натерті на тертушку-зірочку (я на таку на деруни картоплю тру) додаю, мені так смачніше і сочніше. Так ще моя бабуся робила, і мама робить, і я. Блін, котлет наніч захотілося...

     

    Найсмачніше котлети з картоплею, а діти полюбляють котлети де 1/3 мясо, а 2/3 чорний  хліб 


  6. Дякую за рецепт. Вийшло 15 карманчиків. Частину борошна замінила на кукурудзяне борошно

    post-836-0-02526100-1543205962_thumb.jpg


  7. Аллочка, почитала твой список и успокоилась, что мой не самый голодный ребенок в мире. Такое впечатление, что они едят каждую перемену

     

    @БабаОля,

    у меня обязательно должно быть что-то мясное. Да, с колбасой проще, отрезала и вуаля. Для разнообразия делала пастрому из куриной грудки - ооочень вкусно. Еще часто даю бутерброд с отбивной.

    Наш набор в школу -

    * бутерброд  колбасой/пастромой/отбивной или сосиска в тесте

    * круасан /кекс/булочка или что-то в этом роде

    * яблоко/банан

    * иногда конфетка

    * чай/березовый сок/компот.

    Еще в школе бегает в буфет за соком и булочкой.

     

    Виявляється діти намагаються на кожній перерві їсти)))  

    Та краще хай щось  корисне для організму поїдят ніж чіпси і соломку із магазинчиків біля школи


  8. А я "выпендриваюсь"-готовлю булочки в виде кармашков с тремя полостями и туда ложу курица (колбаса), сыр,овощи или корейскую морковку томатным соусом смазываю. Получается "а-ля хот дог", но все домашнее. 

    а рецепт таких булок можете скинути?

×