Ингредиенты: Вода холодна  1 л Сіль 50 г Оцет 100 г Цукор 120 г   Метод   Кріп, перець болгарський, перець червоний гострий (за бажанням) , цибуля кільцями,  часник. Помідори облити окропом і одразу занурити в крижану  воду, так буде  легше знімати шкірку.  Скласти в зручну ємкість шарами, чергуючи помідори з кропом. перцями, цибулею, часником.  Холодну воду, сіль, оцет, цукор розмішати і залити цим маринадом  помідори.  Поставити в холодильник на 1 добу.    Вони дуже смачні! Робила з чері і грунтовими, то чері смачніше. У брата робила зі "сливками" (вони всередині наче червоніші ніж грунтові), то мої сказали, що дуже смачно.   Україна Київ Війна росії  з Україною День 567