Ингредиенты: Білок яйця 1 шт (30г)
Цукрова пудра 1/2 стакану (125 г)
Горіхи (будь-які)-1/2 стакану
Шоколад шматочками
(у мене шоколадні дропси) 1/2 стакану
Кокосова стружка 75 г
Ванільний цукор - 1 пакетик (8 г)   Метод Збиваємо білок до піків, додаємо поступово цукрову пудру, знову збиваємо до піків (можете перевернути миску над головою комусь, хто поруч, якщо з миски не витікають, то збили достатньо)))).
Додаємо кокосову стружку, шоколад і горіхи, тісто буде густе, трохи крихке.
За рецептом викласти печиво треба обов’язково на деко застелене ФОЛЬГОЮ, але я б була не я, якби все так і зробила))))), весь час я викладала печиво на пергамент чи тефлоновий килимок. і тільки потім звертала увагу, що треба було на фольгу. Цього разу, я нарешті виклала  частину на фольгу, а частину на тефлоновий килимок. Скажу чесно на фользі мені не сподобалось, в деяких місцях вона прилипла і було не зручно віддирати і економічно не вигідно, з приводу приготування, трошки сухіше печиво, але зовсім трошки, майже не помітно…. Висновок: далі буду робити на тефлоновому килимку чи пергаменті.
Духовку розігріти до 230-250 градусів, поставити деко в духовку на 1-2 хвилини, вимкнути духовку і не відкривати 12 годин!!!!
Я це роблю на ніч. Печиво дуже смачне, готується швидко і дуже гарна альтернатива щодо утилізації білків, особливо після виготовлення пасочек/панетоне.      Україна Київ Війна росії  з Україною День 1533